Овен

Чудесен ден за самотните, които търсят любовта. Ще имате шанса да срещнете някой, който споделя вашите интереси и любими дейности. Енергията и радостта, която ще излъчвате днес ще е привлече позитивните хора да са около вас.

Избягвайте люто и солено, защото може да си навлечете сериозни здравословни проблеми.

Телец

Планетите ще ви побутнат и насърчат да проведете дълбок и смислен разговор с партньора ви, който ще ви накара да се замислите за малките, но важни неща в живота ви, които му придават повече живец, доставяйки ви радост.

Бъдете така добри да не прекалявате с приемът на сладки лакомства,  тестени изделия и пици, те водят до наднормено тегло. Освен това днес ще се наложи да ограничите приема на пържени картофи.

Близнаци

Любимият човек ще ви накара да се усмихнете днес. Загрижеността, ще предизвика невероятни трепети, за да се почувствате по-желани и ценени. Върнете жеста със символична изненада.

Може и да обожавате месото, ала е необходимо да избягвате мазните месни продукти. Също така храни като сладкиши, пасти и торти не са за предпочитане особено днес.

Рак

Вибрацията на звездите ще ви насърчи да организирате нещо за вас и партньора ви, за да се отблагодарите за оказаната подкрепа в трудна за вас ситуация. Планувайте нещо като излет сред природата и си освободете деня от служебни ангажименти.

Вероятно имате склонност да прекалявате със сладките неща, но ще трябва да намалите захарта и десертите, особено желираните. Също така избягвате тестените изделия.

Лъв

Конфигурацията на планетите днес, ще ви помогне да разберете по-добре странното поведение на партньора ви. Комбинацията между истинска обич и моменти на безразличие вероятно си има своето обяснение, ако се питате да се поставите на мястото на половинката ви и да погледнете от друг ъгъл нещата.

За предпочитане е да наблегнете на плодове и зеленчуци, пълни с витамини и минерали. Добре е да внимавате с яйцата и млечните продукти. По възможност днес се лишете от любимият ви шоколад.

Дева

Всичко ще е наред между вас и партньора ви, ако гледате в една посока за нещата, които искате да ви се случват като двойка. Планувайте кратка екскурзия, на която да си дадете време, което да прекарате заедно далеч от всичко стресиращо и натоварващо.

Може да се хранете с всичко, само внимавайте с подправките, солта и лютивото преди всичко. Така ще избегнете стомашно чревните проблеми.

Везни

Не поемайте излишни рискове, касаещи общия ви бюджет като семейство. Едно прикриване или лъжа може да стане причина за сериозен конфликт с партньора ви. Обсъдете предварително всичко, за да си нямате главоболия по-късно.

Навярно ще ви бъде трудно да се лишите от газираните напитки, мазното и кашкавала. Заменете ги с пресни плодове, зеленчуци и домашно приготвени сокове.

Скорпион

Денят ще е чудесен да организирате парти, на което да запознаете ваши необвързани познати и вероятно ще влезете в ролята на сватовник/сватовница. Ще сте свидетели на вълнуващи разговори, които дълго ще обсъждате.

Препоръчително е да избягвате пържената и пикантна храна, освен това ще трябва да се ограничите от консумацията на млечни продукти, за да нямате здравословни проблеми днес.

Стрелец

Философският ви начин на мислене ще очарова близките ви днес. Подхващането на дълбоки теми ще ви потопи в една нова реалност, в която да повлечете и партньора ви. Направете така, че на всяка цена да излезете някъде извън дома ви днес.

Вероятно няма да ви допадне препоръката, да избягвате месните продукти, сладкишите и употребата на рафинирана захар. Ала все пак здравето е на първо място.

Козирог

Звездите ще са на ваша страна днес в сектора ви отговарящ за любов и лични взаимоотношения, така че не се страхувайте да поемете някои рискове и да подемете инициативата за преживяване на нещо вълнуващо. И все пак не прекалявайте с хумора, ако любимият ви не го приема за нещо обичайно или ви предстои среща с нов партньор.

Бъдете така разумни да намалите употребата на хляб и хлебни изделия. Нещо повече, отречете се от комбинацията тесто плюс сладко днес.

Водолей

Не позволявайте на някои битови проблеми да вгорчат деня ви. Разширете мирогледа си и не обръщайте внимание на дребни неща, които нямат голямо значение за живота ви. Съсредоточете се върху цялостната картина, а не в определени детайли.

Навярно обожавате приемът на няколко кафета дневно придружени с неограничено количество тестени и шоколадови изделия. Вероятно ви зареждат с енергия, но последствията ще бъдат с обратен знак.

Риби

Разположението на планетите днес ще ви помогне да бъдете себе си и да разберете какво искате от живота си в настоящият ви партньор. Това прозрение ще ви помогне да се отпуснете и да живеете малко по-спокойно, без да мислите непрестанно за проблеми.

И днес приемът на храна ще бъде в зависимост от настроението ви вероятно. Възможно е да бъдете изнервени и ядосани, наблягайки на вредни храни като бургери, чипсове и пържени картофи. По възможност ги заменете с повече плодове.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.