Овен

Наложително е да внимавате много през този ден. Вашите мисли от различен характер биха могли да ви наранят. Приемайте всяка една ситуация като даденост, съветват ви звездите. Вие вероятно сте упорити, ала не може да промените хода на съдбата.

Не е препоръчително да давате заеми днес и да се обяснявате подробно пред близките ви, какви са бъдещите ви планове за финансови инвестиции. Докато всичко не стане факт, по-добре да остане в тайна.

Телец

Опитайте се да изслушате повече мнения за ваша идея или намерение, това може и да ви обърка донякъде, но пък ще ви даде по-ясна картина в една такава ситуация. Денят ще ви предостави нови хоризонти за неща, за които си струва да се замислите. 

Много е вероятно днес да допуснете грешка, която ще ви струва скъпо. Внимавайте много с имейлите, които изпращате, тъй като нещата може много да се объркат. Стойте далеч и от онлайн магазините.

Близнаци

Вероятно, ще попаднете в такива ситуации, от които ще разберете как да се държите с определени хора от обкръжението ви. Не си  губете времето през този, да доказвате себе си. Тези хора знаят много добре, кой или коя стои пред тях. Денят ви ще бъде успешен.

Парите в сметката ви се увеличават с всеки изминал ден и това ви дава спокойствие и малко повече свобода при харченето им. Докато имате достатъчно пари, които може да жертвате, може да си позволете да действате леко хазартно.

Рак

Днес, ще имате възможността да докажете своите качества във всяко едно отношение. За повечето от близките ви, вие ще бъдете онези незаменими хора, без които те не могат, въпреки допуснатите от вас грешки в миналото.

Ако искате парите, които изкарвате да ви стигат до следващата заплата и да не попадате в порочния кръг от заеми, то ще трябва сериозно да се замислите над това, което „изяжда“ най-много от парите ви и как да го премахнете или минимизирате. Добре ще е, да си наложите лимит на джобните ви пари за всеки един ден.

Лъв

Ще бъдете изправени пред дилема, защото денят ще ви предложи множество идеи и ще се чудите, коя е най-добрата за реализация. Заложете на онази идея, която е някъде по средата във вашият списък. Най-важното е да не споделяте своите идеи, докато нямате изяснена концепция. В противен случай, е възможно някой да получи наготово някоя ваша уникалност.

Този ден ще е подходящ да обиколите магазините на лов за нови придобивки. Ще имате достатъчно енергия да минете през всичките ви любими магазини, докато откриете това, което откриете. Шопингът ще ви достави радост и удовлетворение от добре похарчените пари.

Дева

Предстои ви да вземете важни решения относно своето бъдеще. Обмислете много добре нещата, преразгледайте всяко едно от тях, но все пак не се престаравайте, защото може и да се объркате.

Ако приятелите ви са единствените, които одобряват бизнес идеите ви, то вероятно има нещо притеснително в това. Насърченията, които ви дават, може да ви накарат да се почувствате добре за момента, но в дългосрочен план, може да изгубите доста пари.

Везни

Ще имате възможност да опитате дори и невъзможното. Вероятно, до вчерашният ден това би изглеждало като химери или сюрреалистични планове, за които сте били убедени, че са невъзможни. Звездите ви съветват да си повярвате и да реализирате някои невъзможни неща.

Днес, ще ви е нужна желязна воля, за да устоите на някои изкушения. Често се оставяте инстинктите ви да ви водят и взимате грешни финансови решения, водени от емоциите си в дадения момент. Ако ви е трудно да се сдържате с покупките, тогава се обадете на някой близък, който да ви даде стимул да упражните волята си.

Скорпион

Възможно е да ви сполетят някои затруднения през този ден. Те може да се дължи на това, че не сте обмислили добре своите цели. Както е казано - Никой не може да надскочи сянката си. Възползвайте се от вашето гъвкаво мислене, ако искате добри резултати от този ден.

Всеки има дни, в които не ви се иска да мислите за бизнес, сметки и пари. Е, днес ще е един от тези дни, в които няма да ви се занимава с тези неща. Без значение колко сте ангажирани и какво сте планирали, направете един бърз преглед на бюджета ви и се уверете, че всичко неотложно е платено.

Стрелец

Изглежда, до вас ще долетят някои новини, които ще ви изненадат, особено днес. Вести, които биха могли да бъдат окачествени като вятърът на промяната. Ако сте в състояние да промените някои от своите убеждения, тогава със сигурност ще намерите скритото послание в тези нови съобщения от звездите.

Интересът ви към екстремни преживявания и пътувания, понякога не само ви изтощава физически, но и финансово. Починете си малко от харченето на пари и се погрижете да отделите пари за спестяванията оносно непредвидени разходи.

Козирог

Звездите ви препоръчват да не задавате излишни въпроси през този ден. Вероятно това е така, защото може да получите такива отговори, от които ще останете огорчени. Понякога се налага да се съобразяваме със своите запитвания, защото поговорката „Каквото повикало, такова и се обадило“, би могла да ни сполети.

Вместо да се оплаквате как всичко е скъпо и парите не ви стигат, се замислете над това как да ограничите излишните покупки и да оптимизирате разходите си. Дори промяната в менюто ви за следващата седмица, може да ви спести значителна сума.

Водолей

Няма да бъде добра идея, ако започнете да разпитвате близките си хора. Опитайте се да избегнете любопитството си, защото може да се окажете в окото на бурята - конфликти и сблъсъци. Също така, може да се наложи да се извините за нещо, за което нямате вина, така със сигурност ще получите подобаващо за вас уважение.  

Не се очаква ръст на печалбите ви днес и ще трябва да се задоволите с настоящото си финансово състояние. Проявете търпение, докато се измъкнете от платото. Ако се наложи, вземете заем от близките ви, за да закрепите положението.

Риби

Звездите ви напомнят, че трябва да промените някои свои вредни за вас навици. Това би се наложило, поради факта, че сте прекалено наивни или желанието ви да угодите на всички е в пъти повече. Направете така, че да не ви търсят само, когато сте необходими на някои хора за щяло и нещяло. Уважавайте себе си, ако искате да ви уважават.

Вероятно, днес ще ви обземе скуката, тъгата и депресията и няма да имате вдъхновение да правите каквото и да е. Харченето на пари за „утешителни“ напитки, няма да реши проблемите ви, а ще ви даде единствено временно бягство от тях.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.