Овен

Чувството на несигурност може да ви накара да решите проблемите по-бързо, това е напълно естествено. Не бързайте, сякаш има срок. Опитайте се да забавите темпото, за да можете да решите какво искате да направите и да продължите с удобно за вас темпо. Вероятно, чувството ви за вътрешен мир може да изглежда скучно.

Възможно е да изчерпите енергия си, преди да осъзнаете това, но ще имате изключителна способност бързо да се възстановите от всякакви травми и да възстановите своите сили, когато е необходимо. Вашият нрав може да е изумителен, но ако сте разочаровани, той може внезапно да избледнее, особено днес.

Телец

Твърде е вероятно вашата практичност да стане зависима от материалните аспекти на живота. Трябва да се научите да приемате промяната като част от живота си, в противен случай могат да възникнат усложнения - промени, причинени от други хора, които обичате, или пък проблеми свързани със здравето. Основният проблем ще бъде, да намерите собственото си самоуважение.

Когато приемете себе си за това, което всъщност сте, ще бъде по-лесно да намерите спокойствието на околния свят. Вашето предимство днес ще е способността да възприемате себе си и тялото си и да задоволявате собствените си нужди, както и потребностите на другите.

Близнаци

През този ден хармонията в мисленето ще бъде водеща. Ще имате възможност лесно да се запознаете с много хора, но вероятно ще ви бъде трудно да поддържате няколко стабилни приятелства едновременно. Възможно е да бъдете словоохотливи, убеждавайки близкото си обкръжение в правотата на това, което казвате.

Способността ви да уверявате хората в своята опитност, би довела да изграждането на мостове за по-ефективна реализация на общи бъдещи планове. Консултирането може да приложите както в личния ви живот, така и в бизнес взаимоотношенията ви. Вероятно, ще успеете правилно да предвидите настроението на даден човек, но все пак не прибягвайте към по-дълбоки емоционални мотиви.

Рак

Безопасността и днес ще я откриете във вашата връзка или семейство. Лайтмотивът е „Моят дом е моята крепост“. Това донякъде ще ви защити от собствените ви страхове, ала възможностите за материални облаги, биха могли да ви изведат от вашата „крепост“, а това би ви довело до самота сред пустинята. Материалната зависимост ще бъде основният ви враг през този ден.

Вродената ви склонност към защита, вероятно ще ви позволи да бъдете добър родител или подкрепящ приятел. Ала трябва да внимавате, да не се грижите прекалено много за другите, защото те могат да се възползват от грижите ви и да ви направят зависими от вашата наивност. Възможно е да бъдете склонни към емоционални колебания. Избягвайте субективното си възприятие към нещата.

Лъв

Ще имате моменти, в които да впечатлите другите и да получите възхвала и възхищение днес. Въпреки това внимавайте, защото попадайки в светлината на прожекторите, може да се окажете в акордите на освиркването. Може би, трябва да признаете страха си от критика и неспособността ви да приемате такава.

Вероятно, ще имате желание за пари и разкошен социален статус и най-вероятно това желание ще ви се изпълни, благодарение на звездите, ала трябва да внимавате, защото получаването има своята обратна връзка и тя е даването. Възможно е да впрегнете своят талант за игривост, ала се въздържайте от крайности. Най-важното е да запазите дистанция или баланс, защото ненужно възприемане на лицемерието като похвала, може да се окаже огорчение.

Дева

Вашето чувство за аналитичност вероятно ще бъде свързано с реда и яснотата, дори и с емоциите. Може би, ще имате нужда да организирате всичко хаотично и неорганизирано. Опитайте да бъдете по-толерантни и приемете несъвършенствата на живота.

Този ден може и да ви покаже ужасите на тъмната ви страна, проблемните страсти може да се превърнат в скрито вътрешно желание днес. Голямата емоционална интензивност и потискането на естествените емоции, може да ви доведе до усамотение. По-добре ще бъде да се доверите на живота и да го оставите да тече по свой начин, не всичко трябва да бъде според вашите очаквания.

Везни

Днес, ще се наложи да намерите себе си и нещата, които ви удовлетворяват. За да надделеете ситуациите, които евентуално ще ви сполетят, имате силна необходимост от баланс и хармония.  В случай, че не съхраните хубавите си желания, впускайки се в излишни житейски въпроси, отношенията ви биха могли да бъдат плитки или посредствено променливи.

Също така, трябва да се научите да споделяте своите добри и лоши моменти с партньора си, съветват ви звездите. Не се страхувайте да бъдете такива, каквито сте в действителност, въпреки това, правете добро - това е, което се очаква от вас. Използвайте вродения си талант, за да направите нещата приятни. Можете да повлияете на атмосферата около вас с успокояващото си присъствие.

Скорпион

Луната ще увеличи необходимостта да се задълбочите във вашите чувства възможно най-дълбоко и това ще ви донесе голяма уязвимост, защото никога не забравяте, какво са ви направили. Имате нужда от дълбока емоционална връзка, дори да не ви е лесно, вероятно ще бъдете принудени да промените много неща през този ден.

Възможно е плитките взаимоотношения да не ви удовлетворяват, защото не са достатъчно пречистващи за вашата емоционалност. Изглежда, емоциите ще бъдат крайни, от съчувствие до презрение, от страст до мразовитост. Необходимо е да се отървете от страха си за предателство, раздяла и загуби. Ако не се отървете от този си страх, ще загубите именно нещата, които най-много обичате, онези неща, закоито всъщност се боите да не ви избягат.

Стрелец

Най-вероятно, днес ще бъдете ангажирани в търсене на нещо. И това ще бъде определена цел или мисия, която ще предаде смисъл на живота ви. Много е вероятно вашите догми да се сблъскат с тези на останалите, затова забравете философското мислене и се отдайте на пътуване или спорт.   

Изглежда ще проявите оптимистичен подход към живота, вярвайки, че нещата ще се оправят, дори и да изпаднете в неприятни за вас ситуации. Много е вероятно да се проявят хазартни пориви, които ще ви накарат да поемете рискове само и само да постигнете вашата цел през този ден. Вродената ви спонтанност и откритост ще бъде много освежаваща за хората около вас. Възможно е да сте изпълнени с оптимизъм спрямо обкръжението ви, но понякога ще почувствате празнота сред пълнотата.

Козирог

Изглежда, че ще изпитате чувство на несигурност да бъдете пасивни и само да чакате, за да видите какво се случва в живота ви. Може би, ще бъдете обаятелно замечтани за идеалния ви партньор. Благодарение на въображението ви всъщност може да го намирате за идеален, но с течение на времето мечтата навярно ще се изпари и партньорът ви навярно ще изглежда скучен или разглезен във вашите очи.

Опитайте се да приемете реалността, която всъщност е някъде по средата. Бъдете така добри да не удавяте мъката си или разочарованията в алкохол. Последният е само една мнима упойка за наранените ви чувства. Не са ви необходими заместители, като чашка „огнено питие“, а трябва да разберете от какво наистина се нуждае душата ви. Вместо да търсите кораба на мечтите си, навярно ще се превърнете в спасителна лодка за самите себе си.

Водолей

През този ден емоциите във вашата връзка се очертава да бъдат твърде сложни. Навярно ще изпитате желание да се освободите от някои негативни чувства като страх, гняв и ревност, но това може да доведе до факта, че другите ще очакват да бъдете невероятно толерантни. Изглежда ще имате такава възвишеност, идеализирайки илюзорно нещата от живота, но несъзнателно може да се окажете в реалността.

Опитайте се да създадете възможно най-голяма дистанция между вашите инстинкти и емоции. Може би, ще се окажете добри психолози, които да дават хората полезни и безпристрастни съвети. В отношенията си навярно ще бъдете склонни да привличате безразлични или непредвидими партньори. За вас е важно преди всичко искреното приятелството спрямо вашият партньор. Ще имате силна нужда от свобода на изразяване,  а това може да предизвика различни настроения в останалите.

Риби

Може да подцените, какво точно искате от себе си и за себе си през този ден. Вашата срамежливост може да бъде придружена от негодувание от факта, че другите ви игнорират. Вероятно, ще се почувствате безполезни или недолюбвани. Не търсете одобрение отвън, това няма да ви освободи от съмненията. За сметка на това в бизнеса ви очаква успех, дори в безгрижието на почивния ви ден.

Необходимо е да се доверите на вътрешните си ценности, в противен случай може да се случи така, че да се подадете на външен натиск. Необходимостта да се справите с неблагоприятната реалност, вероятно ще ви даде способността да "оцелявате" в днешните трудни моменти.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.