Овен

Навярно ще се изгубите в любовта и страстите, а това ще ви направи уязвими. Никой не е перфектен. Днес обаче ще намерите някой, който може да ви покаже правилния път и ще му бъдете благодарни.

Движението на Меркурий днес, може да ви повлияе негативно и да се отклоните от здравословните си навици. Бързо поправете допуснатата грешка и не забравяйте да приемате достатъчно протеини от месо, риба и бобови растения.

Телец

Днес ще се наложи да действайте с вяра и любов, без всякакви преценки или предразсъдъци. Вие сте много добри като компания и обичате да създавате нови приятелства. Това определено ще ви направи щастливи.

За да се справите с някои негативни емоции, то в никакъв случай не пропускайте тренировката си днес, за да извадите цялата негативна енергия от себе си. Консумирайте лека храна като салата от сезонни зеленчуци и риба.

Близнаци

Днес ще работите за своята романтична кауза. Макар и бавно времето няма да ви плаши, а напротив, колкото по-бавно вървят нещата, толкова по-добре. Със сигурност ще докажете своята честност и лоялност.

Днес, може да сте малко напрегнати от разликите между вашите очаквания и резултатите от ежедневните ви тренировки и здравословно хранене. Контролирайте стриктно калорийния си прием. 

Рак

Ще бъдете оптимистични и позитивни, търсейки добрата страна в близкото ви обкръжение. Навярно някои от приятелите ви ще ви сметнат за наивни, но в крайна сметка всички ще разберат вашата спонтанност и доброта.

Обърнете внимание на работата на белите си дробове и упражнявайте дълбокото вдишване и издишване с различни йога практики. Употребявайте повече храни без мазнини и захари.

Лъв

Много е вероятно да бъдете прекалено затворени в себе си днес. Това не трябва да ви притеснява, защото няма да се откажете пред каквато и да било трудност.

Наблегнете на масажи и добро ексфолиране на кожата си днес. Вземете си отпускаща вана и дайте почивка на ума и тялото си. Ароматът на лавандула може да бъде добра идея за ароматерапия.

Дева

Най-вероятно ще изоставите своята гледна точка, вместо да наранявате чувствата на другите или да ги разочаровате. Това обаче ще включва твърде много компромиси, някои от които едва ли ще са по силите ви.

Вероятно, водите доста натоварен начин на живот и не винаги ви остава достатъчно време, в което да се фокусирате над хранителния си режим и тренировките. Не пренебрегвайте грижите за здравето си и начертайте целите си в тази област.

Везни

Изглежда, че днес няма да изпитвате притеснение да се изправите очи в очи с любимите ви хора, при евентуално разминаване в мненията си. Възможно е да ви нарекат придирчиви, но вашата точност ще бъде както винаги на мястото си.

Ако усетите умора в тялото си и имате нужда от почивка, то не се колебайте да я дадете на организма си. Не забравяйте да пиете достатъчно вода и прясно изцедени сокове.

Скорпион

Въпреки качеството ви за лидери, днес има вероятност да се подхлъзнете от някоя изтървана дума, която може да ви детронира. Маркирайте своите недостатъци и претеглете словата си на аптекарските везни.

В моменти на повече стрес и несигурност може да се отклоните от хранителния ви режим и да преядете. Не забравяйте целите, които имате и изгорете излишните калории с интензивна кардио тренировка.

Стрелец

Любящите ви хора могат да разчитат изцяло на вас през този ден. Вашият приоритет - остротата на езика може да се окаже опасен недостатък. Не забравяйте, че в любовта няма място за „режещи“ слова.

Добре ще е да се замислите какво трябва да промените в хранителния си режим, за да постигнете резултатите, които искате. Движението е важно за вас, но не компенсирайте с обилно хранене след това.

Козирог

Днес любопитството е вашето основно оръжие и колкото да е странно същото ще се окаже най-доброто ви качество. Ще искате да опознаете всеки един детайл в характера на новите запознанства.

Погрижете се за здравето си, за да дадете добър пример на близките си. Не е достатъчно само да давате съвети, а трябва и вие да спазвате всичко това, което препоръчвате на семейството ви.

Водолей

Може би ще искате, че всичко трябва да бъде на една ръка разстояние от вас. Уви колкото и да ви се иска няма как да се получи. Затова първо помислете за създаването на солидна основа и едва след това продължете с фината настройка на желанията ви.

Ако искате другите да ви харесват, то на първо време вие трябва да се харесвате и да се чувствате добре в тялото си. Потърсете онлайн тренировки, които да изпълнявате 3-4 пъти седмично и след един месец ще забележите удивителна промяна в начина, по който изглеждате и се чувствате.

Риби

От днес дисониращата позиция на Венера ще бъде освободена и навярно ще се отправите към нови романтични хоризонти. Различията в междуличностните връзки от проблемен характер, изненадващо ще се окажат по-естествени и благоприятни.

Изберете здравословния начин на живот, но се старайте да не стигате до крайности. Не лишавайте организма си от различни макро и микроелементи, а просто намалете размера на порциите си, ако искате да се отървете от няколко излишни килограма.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.