Овен

С вашият ум и ненадминат инат, днес ще можете да властвате над партньора си и да сте водещата фигура в семейството ви. Звездите ще са на ваша страна.

Опитайте се да запазите самообладание в случай, че настъпи спор сред колегите ви. Дори да знаете, че сте прави, не наранявайте другите, тъй като утре пак ще трябва да работите заедно.

Щедри хора винаги ще има, но не можете винаги да разчитате на някой друг за финансова помощ, така че работете здраво и си заработете сами заплатата.

Телец

Ще успеете да се справите с голям проблем, но само с помощта на партньора ви. Не се опитвайте сами да се борите, тъй като битката ще е обречена на загуба.

Един креативен елемент от работата ви, може да покаже колко добър специалист сте и какви качества притежавате. Вниманието към детайла днес ще е ключово.

Преценете добре до колко може да си позволите да харчите, тъй като много лесно може да направите някои емоционални покупки, за които по-късно да съжалявате. Разпростирайте се в рамките на бюджета си.

Близнаци

Денят ще е подходящ за запознаване с родителите на вашият партньор. Ще излъчвате изключително много позитивна енергия и чар и бъдете сигурни ще сте харесани то цялото семейство на половинката ви.

Може да се наложи да изчакате, преди да се изправите пред конкурентите ви. Нападнете, когато най-малко очакват и победата ще е ваша.

Печеленето на пари ще бъде лесно за вас, особено ако работата ви е нещото, с което най-много обичате да се занимавате и ви носи удоволствие.

Рак

Партньорът ви днес може да окаже голямо влияние на изборът, който правите. На практика, почти ще сте длъжни да се съгласите с половинката си и няма да имате думата. В противен случай, може да избухне скандал.

Ако днес трябва да изнесете важна презентация, то се подгответе добре с допълнителна информация за всичко, за което ще говорите, за да може да отговорите на всеки един зададен въпрос. Ще получите положителна обратна връзка.

Харчете разумно и купувайте стоки с отстъпка, ако смятате да запазите финансовият си баланс положителен. В противен случай, може да се впуснете в емоционално пазаруване и да похарчите доста пари.

Лъв

Емоционалното ви състояние днес може да се окаже решаващо за връзката ви. Ако сте ядосани на нещо и си излеете яда на любимия ви човек, то загубата ви ще е двойна. Успокойте се.

Ще се наложи да потърсите алтернативни начини да свършите възложените ви задачи. Вероятно, ще трябва да пътувате от една до друга точка с градски транспорт, поради технически проблеми с колата ви.

Думите ви днес може да звучат осъдително към близките ви, които харчат парите си. Точно както вие решавате как да оперирате с парите си, които сте си изкарали с честен труд, така и другите имат право да правят с финансите си, каквото пожелаят.

Дева

Днес ще е точният момент да поговорите с партньора си за някои теми табу, които често избягвате. Няма нищо лошо да споделите какво ви харесва у половинката ви и какво ви дразни. Консенсус ще има.

Способността ви да пречупвате традиционните и скучни неща през вашата гледна точка, ги прави уникални и почти гениални произведения на изкуството. Тествайте въображението си днес и ще се уверите в това.

Не изключено да имате някакви притеснения за финансите си, поради някои плащания, които очаквате. Бъдете търпеливи, тъй като може да има известно забавяне.

Везни

Не очаквайте всичко днес да върви по план. Подгответе за някои непредвидени ситуации, които могат да задържат половинката повече време на работното й място и вечерта ви почти да се провали.

Креативността ви днес ще бъде във върхова позиция, така че ще имате чудесен повод да се представите добре пред шефовете и колегите ви. Идеите ви може да станат важна стратегия за фирмата, за която работите.

Денят ще е подходящ за подписване на договори и договаряне на сделки. Спокойно може да поемете и някои премерени рискове, тъй като звездите ще са на ваша страна.

Скорпион

Не се тревожете твърде много за бъдещето си с вашият партньор. Всички двойки минават през трудни периоди и това не бива да ви отказва от връзката ви с настоящият ви любим човек.

Ако нещо с кариерата ви не върви, то първо потърсете причината в себе си. Замислете се, дали правите всичко по правилата и дали давате цялата си енергия в работата ви. Не се сравнявайте с другите и начините, по които те се издигат.

Планирайте в бюджета си сума за непредвидени разходи, тъй като съвсем ненадейно може да се наложи да подмените някой уред в дома ви или вид техника като телефон или компютър.

Стрелец

Денят не подходящ за срещи за тези от вас, които не са обвързани все още. Семейните да очакват бури и скандали, тъй като звездната конфигурация няма да е ваш приятел днес и всичко лошо и неприятно може да се попадне точно върху вас.

Защитавайте мнението си и оспорвайте, само когато имате необходимите факти. Може да се водят бурни дебати на работното ви място, които не бива да ви смущават, ни най-малко.

Опитайте се да спестявате малко пари всеки ден. Може да са само по няколко лева на ден, но в дългосрочен план, ще се натрупа добра сума за нещо, което силно желаете да притежавате.

Козирог

Много е вероятно партньорът ви да ви подразни с нещо, но не взимайте нещата твърде дълбоко и не правете от мухата слон. Концентрирайте се върху глобалните и важните неща за връзката ви.

Ако се наложи направете стъпка назад и изчакайте конкурентите ви да направят своят ход, преди да рискувате всичко, което имате. Интуицията ви няма да ви излъже, така че забавете нещата максимално.

Гъвкавостта ви ще е ключова за финансовото ви състояние днес. Бъдете готови да реагирате при всякакви непредвидени разходи, без да посягате към спестяванията си.

Водолей

Не оставяйте партньорът ви да вземе инициативата и той да определя правилата на играта, както се казва. Бъдете по-настоятелни и уверени в предложенията и решенията, които предлагате за съвместното ви бъдеще.

Бъдете верни на себе си и не се плашете от нападките на другите. Колегите ви могат да говорят каквото си пожелаят, но вие най-добре си знаете цената и това, на което сте способни.

Очаквайте приходи от наем или продажба на нещо с голяма стойност. Ще сте на печалба и най-добре спестете парите за нова инвестиция.

Риби

Вашата неизчерпаема енергия и ентусиазъм за приключения ще внесат свежа нотка във връзката ви. Партньорът ви на драго сърце ще приеме всяка една промяна и иновация, която предложите.

Силната ви интуиция ще бъде вашият коз днес. Каквито и проучвания и доклади да са направили колегите ви, ще им липсва най-важното нещо, което да ги направи успешни, а именно гледната точка на клиента в ситуация на криза.

Ако се колебаете дали да направите някаква инвестиция, то действията, които ще предприемете днес ще са успешни, без значение от прогнозните стойности и проценти.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.