Овен

Възможно е да се наложи да обсъдите някои недоразумения с половинката ви, свързани с връзката. Независимо от нивото на дискусиите, ще успеете да постигнете разбирателство с партньора си.

Притесненията и умората ще бъдат изписани на лицата ви днес. Тази откритост ще показва слабост. Някои от колегите ви опоненти ще почувстват, че има нещо нередно с вас и вероятно ще се опитат да разберат повече за състоянието ви.

Не е нужно да говорите за това, ако не му се доверите, би било подходящо да мълчите, ако никой досега не се е обърнал към вас. Те просто могат да търсят вашите слабости и този път може да ги намерят..

Разположението на планетите днес може да ви донесе доста стрес от това, че трябва да спестявате и да намерите допълнителни източници на доходи, за да си изплатите някои заеми.

Телец

Напълно възможно е днес да вземете с половинката си някои важни решения за вашите отношения. Затова трябва абсолютно да се абстрахирате от старите си грешки и да започнете да говорите с партньора си открито и честно.

Упоритата ви работа и качествата ви на добър служител ще бъдат възнаградени с щедър бонус или много привилегии. Шефовете ви ще подсилят самочувствието ви от постигнатият от вас успех.

Работата от вкъщи днес може да ви донесе макар и малък допълнителен доход. Ограничете излизанията и харченето на пари през този ден и се съсредоточете върху заработването на такива.

Близнаци

Очертава се да бъдете в щастлива позиция във връзката си, не само да мечтаете, а реално да преживеете едни прекрасни моменти с любимият от вас човек. Не си поставяйте ограничения на желанията си.

В работата си ще се справяте много добре и с голям размах. Това няма да ви натовари, а напротив. Няма да имате никакви затруднения и никакви препятствия. Ще работите с такава лекота, че сами ще се изненадате от успехите си.

Отношенията с хората и социалните контакти ще са ключови за вас днес. Представянето ви пред голяма аудитория ще е по-успешно от всякога и ще ви донесе доста пари. Изявете талантът си.

Рак

Не пренебрегвайте любимия човек, а се опитайте да споделяте все повече и повече. Отделете време, за да поддържате чувствата живи. Необвързаните ще преживеят пламенно начало на романтична връзка.

Работният ви график вероятно няма да бъде натоварен, затова ще може да използвате времето за отмора и да начертаете плановете си за близко и по-далечно бъдеще. Ще можете да постигнете всичко с много лекота.

Някои от вас ще имат разходи свързани с промени на дома, с преместване в нов дом или друго жилище (квартира). Възможно е да има разногласия или неразумност в действията особено що се отнася до парите.

Лъв

Вероятно любовта ви ще бъде точно такава, каквато вие искате. Тихи и спокойни отношения, изпълнени с равновесие и взаимно разбиране. Тези от вас, които нямат партньор може да намерят подходящия човек днес.

През този ден много истини ще се разкрият. Вероятно ще разберете, че някои ваши колеги са ви използвали. Това ще помрачи настроението ви, защото вие сте им вярвали. И все пак не изпадайте в излишни драми.

Във финансов план ще имате приходи, но този ден носи сериозни и големи разходи свързани с дома ви, с офиса или с близки хора. Ще има моменти, в които ще се наложи да си направите сериозна сметка на парите.

Дева

Изглежда, че днес ще имате възможност за излизане от сериозните проблеми в брака. Някои събития ще ви накарат да погледнете от друг ъгъл на вашия брак и да разберете, че неговото запазване е важно за вас.

Навярно ще бъдете преуморени и прекалено изнервени, и ще ви се струва, че няма да се справите с работните си ангажименти днес. Не очаквайте помощ от колегите си, ще имате успехи единствено и само, ако разчитате на себе си.

Тези от вас, които се занимават с бизнес, ще имат възможност да се обединят с друга фирма или да слеят две дейности в една, което ще направи бизнеса ви по-печелиш за в бъдеще.

Везни

За малцина от вас този ден ще бъде кризисен в личен план. Може би любовните и семейните отношения ще ви носят тъга, неразбирателства и недоразумения. Възможно е да се стигне и до болезнено приключване.

Не се опитвайте да направите нещо впечатляващо, защото рискувате да се провалите поради недомислени подробности. Капаните в службата ви ще бъдат много и затова трябва да ги избягвате като не рискувате излишно.

Въпреки, че имате голямо желание да изплатите всичките си дългове, ще сте възпрепятствани днес от някои неблагоприятни случки. Непредвидени разходи ще развалят плановете ви и ще трябва да отложите връщането на заема си.

Скорпион

Този ден носи много добри новини за любовта. Навярно ще имате подкрепата на любимият ви човек. В семеен план едва ли ще има сериозни критики. Необвързаните ще направят голяма стъпка към бъдещия си съвместен живот.

Изглежда, че няма да имате неприятности в работата или някакви големи проблеми. Всичко ще се нарежда тихо и спокойно, нещата ще се развиват според вашите очаквания. Не се очертават натоварвания,  защото всичко ще бъде в застой и затишие.

Общо взето, всички от семейството ви днес ще искат пари от вас. Банката ще сте вие и ще трябва да извадите не малка сума пари за сметки, такси и образование за децата ви.

Стрелец

През този ден не са изключени приятни изменения в личен план. Възможно е пред вас да се открият много житейски пътища. Проявете разумност и не излизайте извън пределите на определени граници.

През този ден на преден план за вас ще бъде само работата ви. Няма да има нищо по-важно и затова най-вероятно няма да имате възможността да обръщате достатъчно внимание на семейството си.

Задълбочените ви познания и професионалното ви поведение на работното ви място, ще подсилят вашият авторитет. Потенциалът за повишаващи се печалби е голям. С малко търпение, ще постигнете целите си.

Козирог

Розовите обещания и химерната нежност, които ще чуете, могат да се окажат безрезултатни. Трябва да запазите верността си към собствените представи за любовта, колкото и някои да се опитват да ви ги променят.

Днес е наложително да бъдете мобилизирани през цялото време и да не се отпускате нито за момент на работното си място. При всяко представяне и при всяка получена задача, вие трябва да се представите отлично и на много високо ниво.

Има голяма опасност да бъдете подведени и завлечени с пари, които ваши познати ще искат от вас, за да подпомогнете даден бизнес. Не се хващайте на подобни привлекателни оферти за бързи печалби.

Водолей

Възможно е днес, да се лутате в един лабиринт от сложни интриги създадени от хора около вас, които ще поставят на сериозни изпитания любовните и семейните ви отношения. Може да станете жертва на измама, на лицемерие или на предателство.

Денят вещае затруднения в кариера за някои от вас. Това може да бъде така, поради по-големите ви очаквания или стремеж към лесни успехи. Много е вероятно да има разочарование за което сами ще бъдете виновни.

Този ден може да ви предостави добри финансови възможности, но това не означава, че няма да имате моменти на внезапни тревоги и притеснения свързани с неочаквани и непланирани разходи и плащания.

Риби

През този ден едно щастливо за вас събитие ще ви изпълни с положителна енергия и ще ви зареди с нови сили. Наложете си да не се ядосвате за дреболии. Погледнете на нещата от положителната им страна.

През този ден работата ще ви носи радост и удовлетворение. Вероятно някоя ваша изява ще допринесе да станете център на внимание. Успехите ще ви направят по-сигурни, по самоуверени и по-спокойни.

Колкото и да ви се иска да направите голям финансов пробив, днес едва ли ще ви се получи. Затова се отпуснете, поддържайте завоюваните до сега позиции и не се престаравайте. Оставете всичко да се развива от само себе си.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.