Овен

Много енергия, но и малко лошо настроение, което може да ви направи доста противоречиви. Така че внимавайте да не задействате предпазителя - ще бъдете като хлабави мини, готови да експлодират при най-малкото разтърсване.

Всички малки болежки и неразположения, днес може да се проявят накуп, да ви съборят изведнъж и да се чувствате изключително зле. Най-доброто ви лекарство ще е качествената почивка.

Телец

Някои от вас, който ще изпитат нуждата да се поглезят с хората, които обичате, да им отделите повече внимание и време. Любовта ще бъде най-доброто гориво за зареждане с положителна енергия, тъй като наскоро романтичния резервоар ви е бил почти празен.

Осигурете си спокойствие и не мислете за проблемите. Като цяло сте в добро здраве, но не са изключени някои леки неразположения през този ден. Просто си осигурете пълна почивка и симптомите на болките ви, бързо ще отшумят.

Близнаци

Пространство за емоции, място за чувства - ден за романтика. Вълнението ви от този звезден дар, вероятно ще се превърне в горивото, което запалва вашата страст за повече и повече обич.

Не се очертават някакви здравословни проблеми, така че се постарайте да си починете добре. Ако успеете да игнорирате всички тревоги и притеснения, днес ще се чувствате отлично.

Рак

 Нямате намерение да губите повече време в празнотата на илюзиите!

Погрижете се здравето си днес. В случай, че усетите симптоми на грип или друга болка, не пренебрегвайте здравето си, а вземете мерки навреме. Психическата умора също може да ви създаде дискомфорт и да отключи някои болежки.

Лъв

Ако се чувствате слаби, не прекарвайте уикенда, лутайки се от единият бряг към другият, заети с ангажименти и задължения. Помислете за себе си, с известна доза егоизъм. Трябва да презаредите батериите, така че направете го още днес.

Въпреки, че нямате някакви сериозни здравословни проблеми, вероятно ще се почувствате потиснати и мудни днес. Това, което трябва да направите е да се отдадете на нещо, което ви доставя удоволствие и бързо ще се изправите на краката си.

Дева

Най-накрая положителен уикенд за сърцето и приятен за забавление. Ще искате да разширите интересите си, да направите нещо различно и да се оставите да бъдете обсипвани с любов. Звездите благославят този ден - ще бъде с вас и с вашата страст.

Може да се събудите с някои леки неразположения, но до края на деня всичко ще отмине. Няма нужда да се тревожите за тези леки болки, тъй като ще са мимолетни. Ако се храните правилно и правите леки упражнения, ще се почувствате значително по-добре.

Везни

Денят е подходящ да се задвижите, дори у дома можете да се организирате, за да се грижите за вашето благосъстояние и външния си вид. Малка програма за упражнения ще ви позволи да удвоите енергийните си запаси.

Може би няма да се чувствате много добре, но всичките ви проблеми и болки, ще са породени от прекомерен стрес. Опитайте се да откриете източника на стрес, за да облекчите състоянието на ума ви, което е причината за всичките ви проблеми.

Скорпион

Увереността и ентусиазмът ще ви накарат да подозирате, че скоро вятърът ще се обърне във ваша полза и ще можете да реализирате мечтите си. Очакват ви чудесни любовни и романтични взаимоотношения, както и условия за нова интимната връзка.

Дори да изпитвате леко неразположение или да сте настинали, семейството ви няма да ви позволи да се отнасяте нехайно към здравето си.

Стрелец

Ще сте готови да се поглезите с хората, които обичате, вашите деца, членове на семейството или приятели. Вашите сладки домашни любимци, винаги са готови да ви дарят с обич, без да искате нищо в замяна. Ще бъде уикендът на любовта, дори за тези, които все още я търсят.

Днес може и да не сте в отлично здраве, духът ви е толкова силен, че въпреки всички несгоди ще продължите да работите неуморно над целите си. Все пак, приемете съветът на звездите за заслужена почивка.

Козирог

Ще има сладост в сърцето и максимално желание да споделите романтичното с хората, които обичате. Купидон изисква да бъдете креативни, въображаеми и още по -  романтични.

Бъдете внимателни с физическото натоварване днес и при най-малкия дискомфорт, преустановете тренировката си. За предпочитане е лекото разтягане и йога, за да не си докарате някоя травма.

Водолей

Малко нервност, малко разправии - ще се почувствате като лъв в клетка, но и цар на джунглата. Желанието за бягство ще се увеличава, като гледа към различни хоризонти, за да се чувствате свободни. Бъдете търпеливи!

Възможно е да се впуснете в лудо  препускане от задача на задача у дома, ала не забравяйте да пиете течности и да приемате повече плодове и зеленчуци, за да сте в тонус и енергични.

Риби

Опитайте се днес да поддържате огъня на любовта ви. Оставете нервите и напрежението - съсредоточете върху това да измислите нещо вълнуващо и забавно за вас и половинката ви.

Уверете, че спазвате хранителния си режим и приемате достатъчно количество плодове и зеленчуци, за да не провалите постигнатите резултати с формата ви, заради едно преяждане.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.