Овен

Този ден ще бъде положително напрегнат за романтика и интимност. Очаква ви едно вълнуващо преживяване по отношение на любовта през празничната вечер. Най-вероятно последните часове ще бъдат особено вълшебни и запомнящи се.

Ако искате да зарадвате зодия Овен, подарете красиви аксесоари, подходящи за работата в офиса. Също така може да поднесете дар като членска карта за фитнес клуб.

Телец

Предстои ви особено натоварен - предимно приятен ден. Възможно е да се получи малко хаотично от изобилващите  поръчки за празничната трапеза и множеството идеи за украса. Ще се възрадвате на многото доброжелателни контакти с приятели, близки и роднини, дори и със съседите.

Телецът обича цветята,  можете да им поднесете изискан ухаещ букет. Също се препоръчва парфюм от висок клас или мек, разкошен халат, за да зарадвате обичащите красотата души.

Близнаци

За мнозина от вас 31- ви ще се превърне в  „паричен ден“, може да спечелите или да извадите паричката от празничната баница или питка. Ще си наслаждавате се на допълнителна енергия и ентусиазъм. Днес е отличен период за възможност от бонус, който ще промени живота ви.

Ще бъде  изненадващо приятно за Близнаците, ако им поднесете един чудесен смартфон или страхотен лаптоп, Близнаците обичат елегантните писалки също. Те биха се радвали на очарователна  писалка или персонализиран бизнес часовник.  

Рак

Енергията, веселието и увереността ще ви съпътстват през последния ден на декември. Може да се каже, че за мнозина от вас живота през отминалите дни завършва съвсем подходящо. Дотогава е празничната суматоха и нещата като цяло определено ще работят във ваша полза.

Представителите от зодия Рак за изключителни ценители на кулинарията. Те обичат да готвят и биха оценили един супер специализиран кухненски комплект.

Лъв

Последните часове на декември ще бъдат вълнуващи и стимулиращи за вас. Това е определено романтичен ден за вас. Ще имате специална, магнетична привлекателност, допълнителна енергия и празнично вълнение, за да реализирате част от мечтите си.

Лъвовете желаят да бъдат облечени фамозно, за да правят впечатление. Облекло от любимата им марка, бутилка марково шампанско или изискани продукти за красота, биха ти възрадвали.

Дева

Ще имате повече енергия от обикновено за празничната подготовка. Просто нямате търпение отмине този ден, за да започнете да изпълнявате вашите решения относно промените в финансов аспект и начина ви на живот като цяло.

В случай, че сте решили да поднесете букет от цветя на Девата, знайте, че и най-малката небрежност в букета ще бъде забелязана от представителите на тази зодия. „Девите обичат строгостта и елегантността. И подаръкът трябва да бъде строг и елегантен, букетът трябва да бъде издържан в същия стил“.

Везни

Грижата ви за подобряване на качествата ви ще бъде приоритет особено днес. 31- ви носи интензивна енергия за партньорство и прекрасни отношения. Необходимостта от промени във вашия подход към партньорството ще става все по-очевидна.

Везните са любители на меката красота. Представителите от тази зодия оценяват всички красиви неща. Едни чудновати обеци или скъп портфейл от естествен материал като подарък, ще ги накара да тържествуват.

Скорпион

През последният ден на годината, мислете стратегически, изготвяйте своите планове и наблюдавайте другите около вас. Най-вероятно ще спечелите много от наблюденията си.

Скорпионите обичат преди всичко обаятелното бельо. Също бихте могли да ги дарите с черна кожена чанта или пленително яке в същата тоналност.  

Стрелец

Тридесет и първи  ще ви поднесе шума на вашите възможности за пътуване или на празничната трапеза. Днес се откриват много творчески възможности за духовен цъфтеж.

Стрелците биха се радвали на комплект куфари или двупосочен билет до някъде, без значение дестинацията. Те са любители на пътуванията, така че биха се задоволили и с един впечатляващ фото албум.

Козирог

Готови ли сте да посрещнете празничната нощ? Тогава се задействайте, организирайки пищно прати на 31 - ви.  Преди да настъпи последният здрач, преминете през онези места - улици или паркове, за да поздравите хубавите спомени.

Козирозите обичат неща с историческа стойност, те са меценати по природа. Бихте могли да им подарите антична брошка или смайващо гравиран джобен часовник.  

Водолей

Може да си спретнете вечерта един бал с маски. Едно шантаво и костюмирано парти, представление на живо или дори спонтанно пътуване извън границите на реалното. Така че активирайте вашия вътрешен организатор на събитията и оставете нощта да се разгърне по предназначение.

Водолеите ще се превърнат в радостни деца в магазините на „Отхапаната Ябълка“. Те обичат електрониката, вземете им новия iPhone или iPad, за да видите искри от радост в очите им.

Риби

Ще бъдете нетърпеливи да скочите в следващата година. Време е за преходи, прошка и духовно изцеление. Възможно е да се окажете в по-интроспективно настроение през този 31 декември. Съберете се с приятели и купонясвайте до зори. За някои от вас ще бъде нощ за размисъл. Вашият подарък се крие в уроците, които сте научили.

Рибите имат афинитет предимно към козметиката и биха  оценили подобаващо луксозни подаръци като бомба за баня, скъпи Адвент календари или пухкави чехли. Също така бихте могли да ги очаровате по неповторим начин, като им подарите пръстен с Аквамарин.   

Празнувайте на воля и бъдете здрави!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.