Овен

Този ден ще заприлича на Двуликият Янус, някой ще признае радушно вашите качества отбелязвайки, че са полезни за общуването. Навярно, този човек ще ви похвали публично, тъй като вие наистина заслужавате това признание. В същото време ще се явят хора от близкото ви обкръжение, които ще ви завиждат. Възможно е да се стигне и до болезнена ревност, което ще ви бъде в особена тежест през този ден.

Телец

Възможно е вашето приятно ежедневие да бъде нарушено днес. Вероятно, предвестникът на това прекъсване ще бъде телефонно обаждане или съобщение, което ще ви уведоми за желанието на роднина или близък приятел да му помогнете. Вероятно, ще се нуждае от вашата помощ и разбиране. Също така, това обаждане би могло да бъде от емоционален изблик на човек, който иска да се върне отново в живота ви.

Близнаци

Денят ще е подходящ за ангажираните партньори, да се наслаждават на компанията си един на друг. Разчупете монотонността на връзката си и направете нещо, което ще цените дълго време. Ако сте самотни, може да се окаже, че мислите за някой специален човек, с който преди време сте се запознали. Вероятно, ще се наложи да направите първата стъпка, ако искате да опознаете интимно този човек. Връзката изглежда обещаваща.

Рак

Вашата роля през този ден може да бъде на миротворец. Причината би могла да бъде повод за празник, с който ще се отбележи приключването на дългогодишна кавга между двама души, с които сте близки. Не е изключено да бъдете утешители на две воюващи страни, които непрестанно се разлъчват и събират. Преди това обаче, се опитайте да се балансирате, защото задачата ще ви бъде трудна.

Лъв

Възможно е да бъдете подложени на голям натиск, поради споделена тайна, която ви е тежко да запазите в тайна. Вероятно, ще оцените доверието, което ви се полага като пазител на тайна от една страна, но от друга страна, това може би ще ви възмути. Ако се чувствате твърде раздразнителни, просто се извинете и изчакайте по-спокойно време, за да обсъдите нещата със семейният си партньор, защото рисковете от неразбиране и конфликт изглежда са големи и може да доведат до необратими последствия.

Дева

Може да имате проблеми с комуникацията с партньора си, което вероятно ще доведе до някои недоразумения. Поради напрежението в съзнанието ви, може да сте склонни да установите вина в половинката си, дори по тривиални причини. Провеждането на открита и откровена дискусия,  може да допринесе за връщането на хармонията във вашите семейни отношения. Ако сте неангажирани, вероятно ще се натъкнете на човека на мечтите си, но най-вероятно този човек ще бъде безразличен към вас.

Везни

Ако сте изключително чувствителни и лоялни, няма да бъдете неприятно изненадани. Но в случай, че се опитате да жонглирате с чувствата на хората, ще си навлечете големи проблеми. Затова, не забравяйте къде да начертаете онези тънка червена линия, която се явява граница на допустимото. Често се налага да си мерим думите, когато говорим. Защото тежките думи изказани не на място и в неправилния момент, нанасят големи и неизличими рани. Не правете това, което не искате на вас да се случи, гласи поговорката.

Скорпион

Днес е най-подходящото време да се разберете с любимият си човек и да обсъдите различията. Слушайте внимателно, за да вникнете в същността на казаното. Опитайте се да бъдете малко по-предсказуеми във връзката си. Бъдете предпазливи и винаги обмисляйте нещата. Съгласявайте се с това, което чувствате, вашата интуиция няма да ви подведе. И не изпитвайте страх да споделите мислите и притесненията си.

Стрелец

Не бъдете прекалено емоционални през този ден. Трябва да контролирате себе си и да не допускате притесненията ви да заразят околните. Също така е препоръчително да бъдете по-чувствителни към нуждите на вашия партньор. Самотните ще трябва да избягват всякакви действия, които са импулсивни. Прекалено настъпателното и почти агресивно поведение би причинило стрес на човекът, когото харесвате и най-вероятно ще се отвърне от вас.

Козирог

Много е вероятно да доловите слух относно вашият партньор, а това определено дълбоко ще ви разстрои  и може да ви накара да съжалявате за връзката си. Така че избягвайте да вземате необмислени решения. Дори и да изглежда, че породените слуховете са истина, дайте шанс на любимият ви човек да изложи своята гледна точка. Вероятно, мъдро ще прецените, дали е витаещ слух, или половинката ви се опитва да спечели време.

Водолей

Днес е възможно да усетите, как вашият любим човек ви се изплъзва. Целувките и прегръдки вероятно ще ви подскажат, че любовната искрица липсва и вашата любов умира, дори ако доказателствата не са ясни. Бъдете внимателни за уликите, въпреки че изглеждат крехки. Всичко това е породено от многото спорове, както и от нараняващите чувства, може би. Ако чувствата ви са твърди като бетон, може да укрепите отношенията си, засилвайки вашата връзка. Имайте повече търпение и ще пожънете късмет в любовта.

Риби

В случай че сте свикнали да постигате победи по свой собствен начин през повечето време, този ден силно ви призовава да имате готовност за повече компромиси и отстъпления. Запазете спокойствие, дори когато сте провокирани и нещата не се развиват според вашите желания. Това безспорно ще се окаже трудно преживяване за вас, но ще се наложи да сведете глава, ако държите на любовта си.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.