Овен

С настоящата планетарна конфигурация ще имате възможност да се освободите от всички негативни неща, които са нарушавали хармонията и спокойствието във връзката ви до този момент. Започнете на чисто да градите любовния живот.

Днес ще бъдете по-ефективни в работата си. Не отлагайте нищо и не отказвайте подкрепата от колеги. Работата в екип ще допринесе работният ден да премине гладко и ползотворно. 

За ваша голяма изненада, днес се очертава късметът да ви споходи. Дали ще бъде за добро или не, това зависи единствено от вас. Тъй като ще бъдете под силни емоции има вероятност да изтеглите „късата клечка“. Така че бъдете особено внимателни днес.

Телец

Вероятно, в някои от тях ще чуете неща, които не бихте искали да чувате, всъщност неприятната истина ще бъде полезна за вас. Така ще можете да коригирате някои от онези грешки, на които до този момент не сте обръщали внимание.

Работата в екип днес ще върви отлично. Ще усетите ритъмът на колегите ви и бързо ще се справите с всички неща, които трябва да свършите през този ден, дори много по-рано от крайният срок.

През този ден може да намерите късметче на пътя, но не и в живота за жалост. Звездите предполагат, че ще намерите сили да преодолеете липсата на късмет, и ви обещават много шансове още тази седмица.

Близнаци

Планетарните позиции ще ви предоставят прекрасен ден за любовта. Взаимоотношенията с половинката ви ще бъдат изключително ползотворни. Самотните също имат много добри шансове да открият сродната си душа, стига да бъдат напористи, вместо стеснителни.

Вземете работните си решения с по-голяма откритост и ще видите, че всичко ще върви според вашите планове. През следващите дни обаче ще трябва да поддържате нивото на качествената си работа

Днес, най-вероятно ще предизвикате късмета, ала не и в социалните мрежи, можете и да го засечете - привидно, разбира се. Ще бъде около вас, или навън в реалността, ще се наложи сами да го потърсите.

Рак

Някои от вас, навярно ще се опитат да направят впечатление на своята половинка, но могат да останат разочаровани от факта, че партньорът няма да им обърне внимание. Не страдайте, когато най-малко очаквате, ще получите желаното от вас, при това още днес.

Условията за труд на работното място може да не се променят към по-добро. Ако няма спешна нужда, тогава се въздържайте от изготвянето на статистически отчети и доклади.

Звездите ви съветват да засилите предпазливостта си и да съхраните здравият разум. Днес не ви е ден, затова не скачайте в студените води да си търсите късмета, и без това го няма, и на дъното дори.

Лъв

Може би, това е необходимо за поддържането на хармония. Днес може и да не сте в настроение, но това няма да ви оправдае, ако се стигне до усложнения в любовта.

Всичко, което ви се струва трудно и сложно, го разделете на малки и прости стъпки и така ще имате много по-голяма успеваемост в професията, която упражнявате.

Днес има вероятност късмета да ви дойде на гости, само внимавайте, как ще се справите с него, защото късмета е за онези, които правилно боравят с него. Така че опитайте да контролирате ситуациите, в които  имате късмет и ще получите желаните успехи.

Дева

През този ден някои от вас ще осъзнаят истината, че най-важното нещо за всяка трайна връзка е пълната коректност спрямо партньора и показването на истинският ви облик. Ако постоянно носите усмихнатата маска или киселата такава, това не е истинска връзка.

Проверете поне два пъти всичко относно проекта, по който работите дълго време. По-добре да работите малко повече днес, отколкото да се изложите с глупава грешка или пропуск.

Най-вероятно днес ще разчитайте най-вече на това, което сами си направите. Не очаквайте да разчитате единствено на своят късмет. Вероятно ще се появи, когато най-малко го очаквате.

Везни

Мнозина от вас ще проявят неувереност и трудно ще намерят кураж да изложат своите мисли. Препоръчително е да проведете един смислен и ползотворен разговор с половинката си, ако желаете тази връзка да продължи нормално и хармонично.

Не се оставяйте работата да ви стресира, а напротив, бъдете готови да се подложите на повече изпитание, защото ще се изненадате от силата, която ще придобиете днес

Днес определено ще имате късмет, но звездите ви призовават да не извършвате изобилие от услуги. Всяко нещо си има своята разумна цена, ако нарушите това правило, тогава цената ще скочи драстично и от късмета ще останат само илюзиите.

Скорпион

Този ден може да не ви донесе романтика и възвишение чувства, но ще имате възможност да опознаете по-добре партньора си и истинските му намерения спрямо вас. Ще научите много интересни неща, за които не сте и подозирали и вероятно ще потънете в дълбок размисъл за връзката ви.

Ще се сблъскате с някои непредвидени проблеми и обстоятелства и това може да ви извади извън контрол. Не бъдете прекалено строги към себе, ако не всичко се окаже по вашите критерии.

За някои от вас днешният ден ще бъде придружен с гръм и трясък във всяко едно отношение. Направете така, че да ограничите контактите си през този ден, докато отмине задаващото се торнадо.

Стрелец

Днес се очертава навлизане във вълнуваща фаза за любовния ви живот, така че се подгответе за трансформацията като промените някои неща в себе си. Неангажираните могат ще срещнат непредвидими пречки в търсенето на сродната си душа.

Работният ден ще ви се стори безкраен с изпълнението на толкова много ангажименти днес. Мобилизирайте се и ще успеете да се справите.

Ще имате шансът да се отървете от досадните сблъсъци, вероятно ще е за кратко, но така ще спечелите спокойствие за в бъдеще. Онези от вас, които са в конфликти ще си отдъхнат през този ден.

Козирог

Може би съмненията, които изпитвате към партньора ви няма да ви дават мира днес и ще се наложи да влезете в ролята на детектив, проследявайки всяка негова стъпка и разговор. В крайна сметка ще се убедите, че ревността ви е неоправдана.

Постарайте се да не влизате в конфликти с колегите си днес, тъй като може да се лишите от тяхната помощ и това да затрудни работата ви. Бъдете гъвкави и действайте според настроенията около вас.

Планетарното разположение ще вещае за вас положителна енергия, опитайте се да се възползвайте от този шанс. Първо направете нещо добро и ще решите повечето наболели проблеми през този ден.

Водолей

Днес определено ще искате да се харесате на човекът, в който сте влюбени. Всичките ви усилия и грижи, които сте положили за себе си няма да останат незабелязани и вероятно ще привлечете вниманието на любимият ви човек по начина, който сте планували.

Информацията, която събирате може да ви се стори доста разнопосочна и объркваща днес. Когато систематизирате и анализирате цялата информация, може да доведе до чудесна идея, която да приложите в работата си.

Днес ще се наложи да не живеете с мисълта за отрицание и постоянно да си втълпявате, че  нямате късмет. Потърсете къде, кога и към кого не сте проявили отзивчивост, и ако разберете ще получите желаният късмет още днес.

Риби

Подгответе се за непредвидени ситуации, които може да всеят смут във връзката ви. Колкото и да се опитате да избягате от проблемите и скандалите, ще се наложи да изтърпите всичките негативи, преди да вземете най-доброто решение за бъдещето ви.

Има вероятност да се разочаровате от някой ваш колега, който сте смятали за ваш добър приятел. Може да разберете, че се е присъединил към друг конкурентен на вашия екип, за да му бъде направена услуга.

 Възможно е да имате важно постижение в работата, макар да ви се струва малко и незначително като мащаб. Имайте положителна нагласа, че всичко ще е наред и увереност в силите си, че ще постигнете успех

Ако до днес сте нямали късмет, то е много вероятно през този ден да ви сполети. Ала не забравяйте, че за да получиш следва преди това да дадеш. Така че проявете малко благотворителност и ще бъдете погалени от шансът.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.