Овен

Празничните благопожелания се основават на реалистичен план. Ако планът е пожелателен и включва единствено елемента на късмет, за да се случат нещата, тогава не очаквайте кой знае какви резултати. Започнете да формирате своят план, за да промените дадена ситуация и желанието да се превърне в реалност.

Телец

Рождество предоставя щедрост у домът ви. Без съпричастност, състраданието към другите се превръща просто в едно шоу. Празникът не е само светски, а е основан за одобрение и небесно  утвърждаване. Проявете истинското си състрадание и активирайте духовността си днес.

Близнаци

Навярно ще потърсите някой да ви вдъхнови по пътя на вашите цели или да стимулира просперитетът ви. Единственият човек, който може да ви предложи най-добрите съвети, насърчение и подкрепа, които така силно желаете, може да бъде намерен, като погледнете в най-близкото огледало! Така че, доверете се на себе си днес, защото имате необходимият капацитет и ерудиция.

Рак

Въпреки че питателната храна и приличното количество сън са крайъгълен камък за вашата житейска грижа, може би най-важният елемент е нежният и подкрепящ начин да бъдете в мир със вътрешното си Аз. Направете си една ретроспекция на вашите грешки, за да омиротворите душевността си, получавайки нафора за повече благоденствие.

Лъв

Най-вероятно сте допуснали повече грешки, но това не е престъпление, винаги можете да се завърнете към правият път. Но греховете пораждат свръхреакции като загубата на енергия например. Активирайте духовността си, за да сте по-добри в поддържането на нещата от живота в перспектива. Вие сте от хората, които не се лутат безцелно.

Дева

Въпреки че си запазвате правото да се интересувате или да не се интересувате от всичко, което правите, вие ще бъдете готови да се опитате, макар и по-трудният начин да се включите към каузата в името на любимият човек, който търси подкрепа или разбиране. Покажете очарователната си душевност, а не само добрия си външен вид.

Везни

Опитайте се днес да не подражавате на хората с небрежна  авторитетна фигура, която оправдателно „почиства“ с посредствените си мисли, че другите са неразумни в чувствата си. Разбира се, чувствата следват собствената си логика и затова бъдете от мъдрите, които поне ще направят опит за декодиране на истинността.

Скорпион

Може би сте взели правилните решения вече и днес ще бъде от съществено значение да се опитате да осмислите всичко постигнато до сега. Конкретността понякога ви убягва и се оставяте да бъдете въвлечени повече от тласъка на мечтите си, отколкото от очевидната реалност. Днес обаче това ще има изключение, което ще ви даде някои предимства.

Стрелец

Има моменти, когато всички трябва да поемем отговорности и да се справим с възникналите ситуации без чужда помощ или съдействие. Винаги има нещо удовлетворително - приятно в получаването на награда за усилията ни под формата на успехи, справяйки се сами и без протекции. Това вероятно ще се случи и с вас, ще се справите с всичко, при това с един замах. Приемете щедрия звездния жест, идващ по пътят ви през този ден!

Козирог

Възможно е да изпитвате страхове или особени безпокойства днес. Това може да бъде свързано със събития през  Коледа или възникнали проблеми от скоро. Вероятно вашите страхове са попречили в опитите да се справите с тях. Така че игнорирайте необходимостта да бъдете толкова предпазливи към житейските пречки и спрямо себе си. Отпуснете се и нека страхът ви изчезне в небитието. Веднага щом отрежете живота му, нещата ще се оправят.

Водолей

Още от ранна възраст ние ставаме все по-решителни в любопитството си, за да си изясним, до колко сме способни да справим сами. В крайна сметка осъзнаваме, че има моменти, когато наистина не се нуждаем от помощ, а има и случаи, когато трябва да сме готови да приемем подадената нам ръка, която ни се предлага от сърце. Съветът е, да не бързате да отказвате добронамерената помощ, която вероятно ще ви се предложи днес.

Риби

Мнозина може би желаят да имат такива неща като "бутони за щастие и късмет". Но тези така желани неща зависят до каква степен може да определим например щастието и дали сме готови да ощастливим определени хора или да бъдем само консуматори. През този ден обаче ще останете удивени, защото и двата "бутона" ще бъдат докоснати. Приемете с радост тази звездна опция и бъдете готови да приемете щастието и късмета в едно.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.