Овен

Дайте си малко почивка от това да сте вечният критик на партньора ви. Подарете си нещо приятно, с което да се поглезите заедно с вашата половинка. Не чакайте специален повод, за излезете някъде или да се почерпите.

Поучете се от грешките на другите и си направете съответните изводи, за да не се окажете в подобно безпомощно положение някой ден. Никой не е застрахован от грешки, така че си вземете съответните поуки от случващото се около вас.

Звездите днес ще са на ваша страна, за да постигнете финансовите цели, които сте си поставили. Определено ще сте много развълнувани от постигнатото.

Телец

Посветете повече време на половинката си днес. Не е нужно постоянно да говорите и обсъждате нещо, позволете си да се насладите на присъствието на любимия ви, дори да е в уютно мълчание.

Днес, няма да имате нужда от екип от съветници, за да вземете най-правилните решения за бизнеса ви. Вслушайте се в интуицията си, направете лично някои важни проучвания и излезте с ваша лична позиция.

Ако постоянно правите едно и също нещо и очаквате по-високи печалби, то не чакайте нещо да се подобри, ако не направите някаква промяна. Търговците ще спечелят много, ако обявят голям процент намаление, характерен за черните петъци този месец.

Близнаци

Време е да започнете да давате обич и на внимание на партньора ви, поне толкова колкото и получавате. Отключете романтичната си страна и подгответе малка изненада за половинката си през този ден.

Опитайте се да сте толерантни и да уважавате мнението на новите служители в екипа ви. Научете се да сте по-сдържани и търпеливи и ще видите, че дори може да научите много ценни за вас неща, за които не сте и предполагали.

Очаква ви голяма борба за финансово надмощие, докато се докажете като лидер във вашата сфера. Дори да има известно затишие за момента и да не виждате значителни резултати, се подгответе за радикална промяна, която ще ви донесе добра печалба.

Рак

Не си правете прибързани заключения относно поведението на партньора ви днес, преди да сте разговаряли и обсъдили съмненията, които ви тревожат. Бъдете отворени за диалог и не бъдете твърде мнителни.

Днес, може да станете свидетел на неочаквани изблици на гняв от страна на ваш колега или шеф. Запазете спокойствие и не влизайте в конфликти. Стойте на дистанция, докато нещата се поуспокоят.

Денят ще е подходящ за преосмисляне на някои скъпи покупки, които смятате да направите. Претеглете плюсовете и минусите на всеки един артикул и се запитайте дали наистина си заслужава да платите твърде високата цена.

Лъв

Чувствате ли, че връзката ви е в застой и нещата помежду ви не вървят както преди? Тогава анализирайте както вашите грешки, така и тези на партньора ви, и помислете какво може да промените в себе си. Всички грешат, важното е да си направите правилните изводи.

Днес, може да се наложи да работите без почивка и под голямо напрежение. Въпреки динамичната работа, ще сте изключително продуктивни днес и ще се изненадате на какво сте способни за броени часове усилена работа.

Ще трябва да проявите доста гъвкавост днес, за да не прибегнете до спестяванията си и да не се налага да счупите касичката си. Купете само нещата, които са ви наистина необходими, а не всичко, на което пише „намаление“.

Дева

Потиснете гордостта си и не се налагайте твърде много над партньора ви, тъй като волно или неволно може да го разстроите и нараните много повече, отколкото сте си представяли. Извинете се, ако е нужно, преди да сте нанесли непоправими щети за връзката ви.

Възползвайте се от помощта на колегите ви днес, за да постигнете успех в преговорите в ваши партньори или клиенти. Нека отговорността бъде споделена и не се изявявайте като лидер през този ден.

Вероятно, желанието ви за власт днес ще има много по-голямо значение за вас от парите. Не демонстрирайте висок стандарт на живот само за пред хората, тъй като хората, които ви познават добре ще разкрият истинската ви същност.

Везни

Понякога конструктивната критика към партньора ви може и да е полезна, но днес няма да бъде приета добре, така че ограничете критичните коментари. Дайте подкрепата си днес и не обезверявайте половинката си точно в този момент.

Вероятно, работният ви ден ще започне с дребни досадни задължения. Не превръщайте това в проблем, а свършете бързо тези ваши задължения, без да правите излишни коментари пред колегите ви.

Обърнете внимание на малките неща, които ви правят щастливи и си доставете малко удоволствие с любимото ви кафе или шоколад например. Зарадвайте близките си с малки лакомства или нещо друго, което обичат.

Скорпион

Ако винаги побеждавате в любовната игра, то днес направете така, че половинката ви да бъде победителят. В противен случай, партньорът ви няма да иска да се състезавате повече. Нека славата бъде за любимият ви човек днес.

Едва, когато сте готови с вашата работа, може да се притечете на помощ на някои ваши колеги. Първо отметнете личните си задължения и организирайте така нещата си, че да сте максимално полезни на работното ви място.

Ако парите ви просто си седят в банковата ви сметка, не се надявайте на голяма печалба, ако не рискувате и не инвестирате в нещо. Опитайте нещо ново като започнете с малка сума пари.

Стрелец

Не се страхувайте от промяната. Изслушайте и приемете идеите на партньора ви да промените нещо във връзката ви. Дайте път на нещата, които ви радват и ви правят щастливи.

Днес, може да изпаднете в нервна криза на работното ви място. Вгледайте се в лицата на другите, те ще са като огледало на нажежената обстановка от случващите се конфликти и създалите се проблеми.

Не позволявайте на приятелите и роднините ви да влияят на избора ви как да похарчите парите си, особено, ако става въпрос за ремонт или декориране на дома ви.

Козирог

Помогнете на партньора ви днес да завърши важен проект, за който наближава крайният срок. Разпределете си работата и мотивирайте половинката си да покаже всичко, на което е способна.

Не влагайте лични средства за служебни неща или някакви консумативи. Направите ли го сега, всички ще очакват занапред вие да купувате някои неща за офиса ви, което не е ваше задължение.

Внимавайте много с финансите си днес, тъй като има опасност да се хванете на въдицата на някой измамник. Прекалената съпричастност към идеите ви ще ви даде знак, че някой се интересува не от идеите и проектите ви, а от парите ви.

Водолей

Няма нужда да правите кой знае какви промени във връзката ви, за да извлечете максимумът от партньорството ви. Доверете се на интуицията си и пристъпвайте с леки стъпки към партньора ви днес, уважавайки мнението му.

Не си поставяйте твърде високи цели днес. Това, което не може да постигнете сега, няма да си струва да хвърляте прекалено много усилия на този етап, тъй като нищо няма да зависи от вас.

Не е нужно да излизате твърде много от зоната си на комфорт, за да направите така, че парите ви в банковата сметка да се увеличават. Малките промени в стратегията ви, ще доведат до положителни резултати.

Риби

Планетарната конфигурация днес ще е благоприятна за решаването на някои проблеми между вас и партньора ви. Приложете нов подход за връщането на хармонията помежду ви и ще постигнете това, към което се стремите в любовта.

Бездействието днес определено ще ви навреди, но пък и поемането на твърде много задължения ще се превърне в тежест за вас и ще ви създаде напрежение, което ще ви попречи на работата. Придържайте се към златната среда.

Ще е добре да имате малко по-реалистични цели за финансите, които сте способни да генерирате. Колкото по-лесно постижими цели си поставите, толкова по-бързо ще ги постигнете.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.