Овен

Перфектният ден за романтичен обяд, разходка в парка или вечеря. Освободете си колкото се може повече свободно време, за да прекарате деня в компанията на половинката ви.

Може да си позволите да обсъждате с колегите ви как според вас е най-добре да се направят някои неща. Постарайте се да не сте твърде категорични и налагащи се като внесете малко шеговита нотка.

Търсенето на финансова стабилност ще бъде нелека задача за вас. Пътуването към вашата цел ще ви се стори като безкраен лабиринт с неясен изход. Финансите ви ще са критично малко днес.

Телец

Добре ще е да се освободите от целия емоционален багаж, който носите със себе си. Навярно, партньорът ви няма да има нищо общо с тревогите по миналото ви, но има вероятност да стане жертва на лошото ви настроение.

Позитивното ви отношение и доброто ви настроение ще ви направят най-желаният колега днес, с когото всеки ще иска да си партнира. Усмихвайте се, бъдете себе си заразете всички с веселият ви ритъм на работа.

Денят няма да е от най-обещаващите и успешни за поставяне на ново начало или инвестиция в нещо по-сериозно. Ако усещате, че сте тръгнали в тази посока, то отложете подписването на финансови документи за друг ден.

Близнаци

Днес, няма да е нужно да правите нищо по-специално, за да привлечете вниманието на партньора ви. Единственото нещо, което ще се изисква от вас, е просто да бъдете себе си и максимално естествени.

Имате невероятната способност да представяте работата си по по-различен и оригинален начин, който привлича вниманието и впечатлява околните. Това ще направи страхотно впечатление на целият екип.

Време е да се отдадете на пазаруване и да обновите някои от нещата в гардероба или козметиката си. Огледайте всяко едно нещо, което възнамерявате да закупите до последния детайл, за да избегнете дефектните артикули.

Рак

Не се притеснявайте, ако партньорът ви се държи малко странно. Силната ви интуиция ще е най-мощното ви оръжие, така че ѝ се доверете. Ако прецените, че е редно да се намесите с мнението си, го направете.

Дошло е време да разчистите от работното си място всичко непотребно като ненужни документи. Не забравяйте да стоите далеч и от „вредните“ за вас колеги, които ви създават напрежение.

Фокусирайте се върху харченето на парите ви за преживявания и прекарване на щастливи моменти с любими за вас хора и приятели. Трупането на вещи най-вероятно няма да ви донесе удовлетворението, което търсите.

Лъв

Партньорът ви може би обича свободата, но от време на време може да има нужда от малко показване на ревност от ваша страна, за да се почувства обичан. Станете малко по-ревниви и настоятелни само за малко.

Опитайте се да се погледнете отстрани и да анализирате поведението си в различни критични ситуации. Вероятно, ще откриете грешки, които не бихте искали да допускате никога повече.

Финансовите ограничения, на които сте подложени вероятно ще се отразят негативно на отношенията с партньора ви, но не бързайте да реагирате емоционално. Понякога се налага да се придържате към строги правила, когато става въпрос за пари.

Дева

Вашата добра енергия ще привлече партньора ви още по-близо до вас. Днес, ще ви е по-лесно от всякога да постигнете всичко, което пожелаете в личната си връзка. Връхната точка на романтиката ще е романтичната ви вечер.

Старайте се да се придържате към един минимализъм на файловете и програмите, с които работите. Не си губете времето в разучаване на нови програми и обширни таблици, които само ще затруднят и забавят работният ви процес.

Ако харчите безразборно, знаейки много добре, че балансът ви е отрицателен, то вероятно ще научите ценен урок от звездите, който няма да ви се хареса. Инвестирайте в себе си, в книги и образователни курсове.

Везни

Ако сте самотни и нямате сериозна връзка, то днес може да имате две предложения за среща. Бъдете по-общителни и не отказвайте покана за празненство с приятели. Звездите ще вдъхнат сила и увереност да отворите нова страница в живота ви.

Вероятно, днес трудно ще се разбудите и адаптирате към бързото темпо на работа, което ще се изисква от вас. Създалите се спорове и проблеми бързо ще ви ободрят.

Нещата с финансите ви са малко сложни и трудно ще се измъкнете от блатото от заеми, в което сте затънали. Старайте се да си изплащате вноските навреме без да влизате в нови заеми.

Скорпион

Вероятно, днес ще ви се наложи да представите партньора си на ваши близки приятели или роднини. Ще впечатлите околните и ще направите добро впечатление, така че не отлагайте във времето този момент.

Твърде толерантни ще сте днес, а това вероятно няма да ви направи добра услуга. Вместо да ви благодарят, ще се възползват от знанията и уменията ви наготово. Не допускайте подобно отношение към себе си, съветват звездите.

Колкото и да обичате работата си, не забравяйте, че всичко, което правите е бизнес и трябва да печелите от това. Ценете труда си и не работете на добра воля за приятели или познати.

Стрелец

Настроението на партньорът ви днес може да бъде премине от една крайност в друга. Уверете се, че по никакъв начин не сте наранили чувствата на партньора ви.

Възползвайте се от моментите свободно време, които ви остават между ангажиментите ви през деня. Планирайте в дългосрочен план разговорите, които да проведете и имейлите, които трябва да изпратите.

Ако сте разпределили правилно месечният си бюджет, то сега няма да се питате дали заплатата ви ще бъде преведена днес или утре. Старайте винаги да имате заделени пари за непредвидени ситуации, за не изпадате в притеснение от липса на пари.

Козирог

Резултатът от дребните спорове и дрязги между вас и партньорът ви днес, ще е положителен за вас. Направете така, че половинката ви да си мисли, че битката е нейна, но в същото време нещата да станат по вашия начин. Силата дадена ви от звездите през този ден ще е впечатляваща и всички ще ви отстъпят.

Теоретичната ви подготовка може да се окаже крайно недостатъчна, ако ви липсва опит в дадената сфера. Вслушвайте се в съветите на по-опитните ви колеги и попивайте всичко, което видите и чуете. Вероятно, ще ви се наложи да се адаптирате много бързо.

Печеленето на пари днес може да ви се стори като детска игра, но харченето може да излезе извън всякакви граници. Най-добре не носете много пари в себе си, ако ходите по магазините.

Водолей

Опитайте се да признаете пред вас самите и пред партньорът ви допуснатите от вас грешки и проблемите, които са произтекли от това. Намерете заедно правилното решение и не си позволявайте тайни и лъжи да стоят между вас и половинката ви.

Днес, може да ви се наложи да пътувате и да направлявате от разстояние колегите, с които работите. Информацията и базата данни, с които разполагате ще са ценни за колектива ви, така че се подгответе за усилена онлайн комуникация.

Ако отложите някои не толкова спешни покупки, ще успеете да запазите финансовата си стабилност. Няма място да притеснения, стига да се вмъквате в рамките на бюджета ви.

Риби

Време е да си отдъхнете от обичайните ви служебни и домакински задължения. Любимият ви човек ще ви помогне и предразположи да се отпуснете, и да се радвате на моментите ви на близост.

Несигурните ви действия и неувереността ви ще са явно изразени днес. Въпреки всичко ще успеете да направите така, че да изглежда все едно танцувате по лед. С лекота и финес ще се справите с всички трудности, без да изпадате в комични ситуации.

Неформалните уговорки може да са добра алтернатива, когато става въпрос за стока или услуга на ниска цена. Но ако честотата и обема на работа се увеличат, ще е добре да оформите някакъв вид договор, в който черно на бяло да бъде обявена цена.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.