Овен

Може би, ще копнеете да получите повече разбиране през този ден, ала не поддържайте очакванията си твърде високи, защото ще получите по-малко, отколкото се надявате.

Вероятно, ще бъдете силно концентрирани върху някои сериозни проекти днес, ала се налага малко да се отпуснете. Разделете се със сериозността на задачите и си позволете да се разсеете „несериозно“ сред природата.

Телец

Ден, ухаещ на епична носталгия са подготвили звездите за някои от вас. Може би, все още ще се борите за онази възвишена любов, която никога не е изчезвала напълно от сърцето ви, въпреки че е безвъзвратно изгубена.

За повечето от вас този ден е за опрощение. Мъдрецът е написал, че прошката е уханието на теменужки, което се носи над хълма, когато някой ги потъпква. Прощавайте, колкото и да ви е трудно. Този милосърден акт, ще отвори портите към така желаното от вас щастие.

Близнаци

Ще бъдете обзети от забележително практически мисли, които ще ви помогнат да вземете важни решения, които ще се окажат значими и добре обосновани, предназначени да ви дадат онази емоционална стабилност, за която мечтаете дълбоко в сърцето си.

Очаквайте някаква магическа сила да протече във вените ви днес. Може би, това е онази заложена във вас сила, чрез която ще контролирате всяка една ситуация. Съдбата ще ви напомни, че вие не сте създадени за поражение, а за двойна победа. Така че използвайте тази си мощ, за да покорите поставените си цели.

Рак

Този ден ще бъде източник на особена трансформация - предстоят ви много промени, но за много от вас тези иновации имат своите корени в предишни събития. Трансформацията ще се отнася преди всичко за вашите потребности в личен план.

Вашите мисли и целите ви за деня може да са ви кристално ясни днес. Не се разсейвайте от това как протича живота на другите, колкото и да ви се иска. Не се замесвайте в излишни любопитства . Имате по-важни неща за постигане, отколкото да си губите времето с безсмислените драми на хората около вас.

Лъв

Целите ви и емоционалната стабилност ще ви съпътстват през целият ден. И ако сте неангажирани, това ще бъде един прекрасен момент да си възвърнете увереността в своя съблазнителен потенциал.

Очаквайте добри новини през този ден. В личен план проявете повече гъвкавост, така със сигурност ще имате така желаните единство и разбирателство. И не забравяйте мъдростта, която гласи, че  „С течение на времето желанието да се печелят пари се превръща в пестене на пари.“

Дева

Атмосферата на свобода и лекота, която ще характеризира настроението ви днес, ще се усети преди всичко в любовта. Свободно ще можете да изразите желанията си, за да се дистанцирате от това, което сте претърпели в последно време.

Изглежда, че ще възникнат предпоставки за конфликт през този ден. Препоръчително е да отстоявайте смело личните си позиции. Не забравяйте, че новите възможности винаги са по-добри от старите, дори когато са привидно неблагоприятни.

Везни

Денят ви вероятно ще бъде белязан от несигурност, обратни наклони и повърхностни нагласи. Въпреки това, ще бъде добре, ако се вземете в ръце, относно предстоящи важни събития. Навярно ви предстоят решения, които биха могли да се отнасят за дългосрочно съвместно съжителство или раздяла, ако конфликтите са поставени на дневен ред.

Нестабилното състояние на финансите ви, вероятно ще ви накара да се чувствате още по-потиснати. Разликата между желаното от вас парично състояние и реалността е твърде голяма. Използвайте това като мотивация, за да харчите по-малко.

Скорпион

Планетарните транзити няма да бъдат особено благоприятни за вас днес. Но като цяло ще преживеете един положителен ден, за да се ангажирате в посока на мечтите и желанията си. Възможно е вашето позитивно мислене да докара добрата новина, ала не забравяйте, че съдбата може да ви изненада неприятно, проваляйки плановете ви.

Изглежда, ще си припомните днес златното правило, че не съществува отрицателен опит, а само опит, който помага в развитието ви и закалява характера ви, така че да се устремите към нови постижения. Не съществуват неуспехи, а само уроци, от които можете да си извлечете поуки.

Стрелец

Още с първите глътки на сутрешното кафе или чай, мислите ви ще ви отведат както към миналото, така и към бъдещето. Може би, ще изгледате вашият бестселър, който е изпълнен с всички красиви моменти, които сте преживели с вашият обичан партньор.

Вероятно, ще разполагате със задоволителна сума пари днес, така че си позволете да похарчите малко повече средства, за да си доставите шепа радост в живота. Навярно, съдбата е предопределила, че заслужавате да се поглезите угаждайки на своето его.

Козирог

Днес, ще можете да поставите солидни опорни точки в емоционалния си живот. Най-накрая сърцето ви ще бъде в безопасност и ще можете да изразите по чудесен начин своите чувства. И ако се окаже, че тази любов е фалш, намерете начин да я пуснете да отлети натам, от където е дошла.

Докато се лутате във вашите желания, може да се окажете в задънена улица. Въпреки че винаги има изход, няма да ви бъде лесно да излезете от този мисловен лабиринт. Не се поддавайте на негативните емоции, за да не влошат още повече настроението ви днес.

Водолей

В случай, че търсите нова любовна връзка, може и да се препънете. Не трябва да се отчайвате! Вместо да се терзаете, по-добре се опитайте първо да възстановите своята увереност и емоционална независимост, преди да се хвърлите в авантюра, само и само да не останете самотни.

Ще получите известно разочарование днес, но нищо няма да спечелите, ако отвърнете с гневност. Навярно, ще бъдете огорчени от нанесените обиди, но ще разберете, че в края на краищата дори и любимите ви хора имат право да допускат грешки, а ваш дълг е да простите.

Риби

Очаква ви един щастлив ден на емоционално съзряване, който ще ви определи като главен герой в отношенията ви. Ще преживеете период на удовлетворение, който ще ви позволи да подобрите съпричастността си, за да намерите щастие дори в малките остри ъгли на любовната си връзка.

Възможно е да ви се стори, че всичките проблеми сякаш са се струпали  върху главата ви. Не оставяйте случайността да определя какво ще се случва днес, тъй като това може да се окаже погрешната стъпка. Бъдете изключително предпазливи, особено с парите си.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.