Овен

Семейните двойки ще трябва да положат всички усилия, за да направят връзката си по-силна. Избягвайте да бъдете прекалено критични, за да не се стигне до влошаване на взаимоотношенията ви.

Златният калцит е камък, който повдига настроението и ще ви помага да се чувствате по-радостни днес. Дръжте парче златен калцит в лявата си ръка и дишайте дълбоко, ако имате нужда от заряд на енергия и оптимизъм.

Телец

Вашият близък приятел може да прояви романтичен интерес към вас и това може да е началото на една прекрасна нова фаза във вашия живот, която ви носи истинско щастие, което да ви накара да се почувствате много щастливи. 

Лазуритът изчиства ума и ви помага да се съсредоточите върху това, което желаете днес. Поставете парче лазурит близо до тялото си, докато тренирате, за да ви помогне да намерите необходимите, яснота и емоционален баланс.

Близнаци

Семейните може да прекарат много чудесно време помежду си днес. Неангажираните най-вероятно ще срещнат своята сродна душа и да възпламенят началото на един любовен роман.

Малахитът привлича възможности за благоденствие, което го прави идеалният камък за вас през този ден. Поставете парче малахит в левия си джоб, за да ви помогне да се възрадвате днес.

Рак

Може да се изненадате как вашият партньор изразява страстно чувствата си към вас. Помислете сериозно, тъй като предложението в крайна сметка може да не е толкова лоша идея.

Перидотът е камък, който свързва и подобрява вашите комуникативни умения днес. Поставете парче перидот в лявата си ръка, докато медитирате, за да ви даде увереността, от която се нуждаете, за да споделите идеите си.

Лъв

Този ден определено не е подходящ за напредък във връзката ви. Периодът обаче е благоприятен за отстраняване на някои стари проблеми. Въоръжете се с търпение, за да укрепите отношенията си.

Планинският кристал е положителен камък, който ще ви помогне да погледнете върху нещата от друга гледна точка. Работата с планинския кристал ще ви помогне да откриете нови творчески решения на предизвикателствата и проблемите днес.

Дева

Днес лесно може да се разстроите с някои дребни недостатъци на партньора си. За щастие, вашият партньор ще бъде много търпелив към вас и ще разбере причините за вашето „кисело“ настроение.

Оливинът е камък, който ще ви помогне да развиете идеите си и да следвате интуицията си днес. Поставете парче оливин близо до тялото си, когато вземате решения, за да се свържете с вашия център на мъдростта.

Везни

Връзката ви може да премине през някои препятствия днес. Тези препятствия са временни, но ако се опитате да предизвикате проблемите, може и да не получите резултата, на който се надявате.

Рубинът с циузит е камък, който допълнително ще увеличи вдъхновението днес. Носете със себе си този прекрасен минерал и го поставете в близост до вашите проекти днес.

Скорпион

Избягвайте да се заяждате с партньора си по каквато и да е  причина. Вашият прекомерен негативизъм и оплакванията към партньора ви може да бъдат предпоставка за сериозен конфликт.

Карнеолът е камък, който осигурява мотивация и енергия, а също така засилва чувството на самоувереност. Носете парче карнеол в портмонето или чантата си, за да сте енергични и амбициозни днес.

Стрелец

Днес може да е началото на една прекрасна нова фаза в романтичния ви живот. Тези, които вече са обвързани, може да им се наложи да обърнат внимание на нуждите на партньора си, за да избегнат неприятности.

Морганитът е защитен кристал, чрез който ще се възползвате от неговата мощ днес. Поставен в близост до вас, морганита ще ви гарантира, че няма да поемете отрицателна енергия от хората около вас.

Козирог

Днес може да откриете, че имате много време да споделите с партньора си и двамата ще оцените и ще останете доволни от прекрасните моменти.

Перлата е зашеметяващ минерал, който ще ви напомня да бъдете нежни към себе си и другите днес. Поставете перла в лявата си ръка и дишайте дълбоко, за да насърчите хармонията и баланса.

Водолей

Привличате много почитатели заради вашия чар и простота. Вероятно ще направите добро впечатление и на някой, от когото сте привлечени. Опитайте се да изразите истинските си чувства.

Гагатът е минерал, който повишава жизнеността и стремежа. Той ще ви помогне да се почувствате още по-амбициозни днес. Поставете парче гагат в левия си джоб, за да увеличите мотивацията си.

Риби

Някои неотдавнашни напрежения в романтичния ви живот може да бъдат облекчени през този ден, което да ви накара да почувствате задоволство.

Слънчевият камък ще засили вашата интуиция днес - ще ви свърже с вашия астрален близнак. Носете бижу със слънчев камък или парче от него със себе си, за да увеличите своето  вдъхновение.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.