Овен

В случай, че партньорът ви в последния момент се откаже от някаква ваша уговорка, заради непредвидени обстоятелства, не бързайте да се разстройвате и да го обвинявате. Отложете плановете си за някой друг ден, без спорове и препирни.

Много е вероятно днес да си сътрудничите с ваш колега, който е коренна противоположност на вас като характер. Колегите ви вероятно ще се чудят как успявате да работите в екип и да сте толкова продуктивни заедно.

Днес можете да проучите коя къща или превозно средство да закупите. Окончателното решение обаче нека да бъде взето на по-късен етап. Денят не е благоприятен за купуването на по-горе описаните.

Телец

Ако си търсите сериозна връзка и получите покана от ваши приятели да излезете някъде, не отказвайте на предложението. Много е вероятно да създадете нови контакти с познати на вашите приятели и да намерите сродна душа.

Трудностите с колегите ви няма да ви подминат днес. Не хвърляйте обвинения и нападки, преди да сте стихнали до корена на проблемите между вас. Запазете самообладание.

Днес вероятно ще имате голяма „дупка“ във финансово отношение. Шансовете да похарчите пари са по-вероятни, отколкото да спечелите добри пари. Може би една грешката при пазаруването ще ви донесе неприятни изживявания през този ден.

Близнаци

През този ден вероятно ще бъдете в центъра на всеобщото внимание и ще се радвате на заслужени комплименти от околните. Ще се чувствате доволни от себе си, а чарът ви ще бъде неустоим.

Навярно ще се чувствате много енергични през този ден. Гледайте да не изпускате от очи нищо от онова, което се случва наоколо, за да не пропуснете важен момент. Идеално време за приключване на вече започнали проекти, така и за предприемане на нови начинания.

Ще имате широко пространство за печелене на пари. Това със сигурност ще ви удовлетвори. Тези, които ви дължат пари, или ще ви се изплатят, или поне ще се ангажират, че скоро ще ви възстановят необходимите суми.

Рак

Не очаквайте романтични изненади от партньора си, ако преди това не сте се погрижили за това. Покажете цялата си любов и нежност, на които сте способни, за да получите същото от вашата половинка.

Днес ще се наложи първо да разрешите вашите си терзания и едва тогава да се концентрирате върху служебните задачи. Невъзможно е да контролирате и двете неща едновременно.

Денят е много благоприятен за продажба на собственост, която притежавате, или продажба на старо превозно средство. Вероятно ще получите добра цена за каквото и да продадете, и най-вероятно ще реализирате добри печалби.

Лъв

Забързаното ежедневие и стресът, на който сте подложени може да ви изтощи доста днес. Не поставяйте кариерата пред личния ви живот, ако искате да съхраните връзката си.

Колкото повече се приближавате към края на седмицата, толкова повече ще нараства и напрежението. Звездите съветват да си давате повече време за почивка, за да избегнете професионалното прегряване.

Това е благоприятен ден за кандидатстване за банкови заеми или лични заеми, но преди да кандидатствате, трябва да се уверите, че знаете за какво точно са ви необходими. В противен случай хаотичните финансови ходове силно ще ви притеснят.

Дева

Някои представители от брачните двойки може да се впуснат към лек флирт или завладяващ роман. Може би, едно такова „залитане“ да бъде без задължения, но с добри спомени и впечатления. Останалите семейни ще се радват на топлотата по между им.

Би могло да се наложи днес, да положите доста усилия за кариерното ви развитие. Не е изключена появата от сложни казуси или необичайни ситуации, ала в крайна сметка ще бъдат само и единствено във ваша полза.

Възможно е да почувствате, че печелите по-малко от възможностите си си. Вероятно може да се справяте още по-добре. Въпреки това, днес може да видите светлина в края на тунела, което ще ви възвърне желаното настроение.

Везни

Днес, може да срещнете погледите си с удивителна и впечатляваща личност на доста необичайно място. Зад всеки ъгъл може да се крие вашият шанс на любовта.

В случай, че сте настроени негативно през този ден, бъдете сигурни, че негативният ви подход в работата, ще ви попречи да изявите пълният си потенциал и да постигнете ефективни работни резултати.

Днес ще зависите повече от късмета си и от другите за финансовия си напредък. Вашите собствени усилия и упорита работа ще имат по-малък принос за вашите финансови възможности или евентуални печалби.

Скорпион

Бъдете бдителни днес! Възможно е да настъпи криза във връзката ви, която ще бъде свързана с нещо, или с някой друг, ала най-вероятно ще се дължи на "външни фактори", като намеса на роднини или приятели.

Звездите ви предупреждават, че днес може да имате много повече работа и отговорности от обикновено. Колкото и да ви е трудно, не вдигайте бялото знаме.

Най-вероятно ще останете несигурни по финансовите си въпроси. Ще бъдете объркани и не бихте могли да решите какво да правите, за да печелите повече. Тази ситуация навярно се дължи от липсата за адекватна преценка за начините и средствата за спестяване на пари.

Стрелец

Този ден може да ви донесе любов и нови романтични отношения, при това от най-неочаквани хора. Очакват ви нови срещи, и запознанства. Въпреки това спазвайте дистанция, може да се подхлъзнете, но не и да пропаднете.

Стойте далеч от конкурентите във фирмата, които биха могли умишлено да опетнят добрата ви репутация. Меркурий обаче дава ясен знак, че много от колегите около вас ви харесват, благодарение на което са склонни към повече компромиси във ваша полза.

Ще бъдете изключително точни и ясни в думите, относно  вашата бизнес стратегия за инвестициите. Някои от вас могат да получат неочаквани пари по наследство или от инвестиции направени в миналото.

Козирог

Тъй търпението ще бъде изчерпано, ще имате усещането, че нещата не вървят. Всъщност, че ще ви бъде нужно малко повече време, докато успеете да въдворите малко ред в хаоса от собствените си мисли.

Днес, може да сте доста притеснени около срещи, които ви предстоят с различни клиенти или бизнес партньори. В крайна сметка всичките ви страхове и притеснения ще се окажат напразни, тъй като ще са само във вашата глава.

Постарайте се днес да свиете разходите си до минимум и се опитайте да започнете да спестявате пари. Това ще ви даде възможност, за да посрещнете всеки неочакван разход и финансов проблем.

Водолей

Днес ще се решат много от семейните ви проблеми. След дългия период на противоречия, ще се радвате на хармония и благополучие в отношенията с най-близките си. Усилията ви за най-накрая ще се оправдаят.

В последно време се натоварвате много повече, отколкото може да понесете. Починете си от всички служебни ангажименти, защото напрежението ще се окаже сериозна пречка във вземането на важни решения.

Денят вещае финансови проблеми в сектор пари. Също така не компенсирайте лошото си настроение с екстремни покупки. За сметка на този финансово неприятен ден, следващите дни се очертават да бъдат по-благосклонни към вас.

Риби

Ще бъде полезно да се вслушате в интуицията си, когато става въпрос за решения, касаещи личния ви живот. Денят може да се окаже много продуктивен, тъй като лесно ще прокарате мнението и идеите си за бъдещето ви като двойка.

Разумът и емоциите ще са в една борба, която ще се води у вас по време на работата ви. Оставете разумът да надделее и потушете огъня от емоции, който бушува във вас.

Вероятно много държите на спестяванията си, тъй като ви е отнело доста време, за да икономисвате. Заделете известна сума и днес, за да направите живота си още по-лесен за идните дни.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.