Овен

Днес ще можете да се радвате на подкрепа отстрана на близките, роднините и най-вече на половинката. Предстоят ви благоприятни промени в любовта, а самотните дори имат шанса да срещнат подходящ човек.

Твърде вероятно е да получите финансова помощ от ваши близки, които са в чужбина. Неприятната новина е, че ще бъдете доста разсеяни, така че внимавайте когато пазарувате.

Телец

Очаква ви доста натоварена откъм психически дразнения неделя. Вероятно някой ще се опита да ви манипулира, да ви наставлява и да ви дава съвети под претекст, че е за ваше добро.

Най-вероятно ще се наложи да се справите с желанието да правите не поискано добро. Може би ще си извлечете поука, че именно това добро не е оценено както подобава.

Близнаци

Денят е подходящ и за всякакви срещи, дори по въпроси свързани с бизнеса или работата. Можете чудесно да прекарате времето си в компанията на любимия човек.

Този ден се очертава да бъде предсказуем. Със сигурност ще може да реализирате без всякакви притеснения и опасения вашите планове. Вероятно ще се радвате на топли отношения в семейството.

Рак

Вероятно ще преплетете интересите си с хора, като конкретно и без излишни заобикаляния ще им споделите своите намерения и желания.

През този ден вие ще бъдете все по-запленени от взаимоотношенията в живота си. Ще общувате на свобода и сякаш приключвате все по-лесно връзки, които до този момент са ви се стрували тежки.

Лъв

Избягвайте конфликти и спорове с близки приятели и роднини. В противен случай рискувате да си осигурите пълна капитулация.

Необходимо е да запазите душевното равновесие и да не се поддавате на провокации през този ден. Ако успеете да се справите с това, влиянието на негативните тенденции ще бъде минимално.

Дева

Твърде вероятно отношенията ви с близките хора днес да ви зарадват. Приятелите ще бъдат готови да ви помогнат във всяко начинание и ще ви подкрепят.

Очаквайте подкрепа в разрешаването на проблем, свързан със здравето. Бъдете по- внимателни, ако сте решили да пътувате. В отношенията с близките роднини навярно ще цари пълна хармония.

Везни

Днес ще се наложи да обърнете повече внимание на дейностите, които предизвикват вашия ум и интелект. Ще бъдете провокирани от хора, с които сте обвързани финансово или материално.

Не се колебайте да се откажете от всякакъв вид подкрепа само и само да не загубите пари. Бъдете дръзки в решенията си, най-вече когато се отнасят до пари, спестявания или харчения.

Скорпион

Вероятно ще имате нелицеприятни сблъсъци с ваши роднини или близки. Ще настояват тяхното мнение да се приеме като меродавно.

Възможно е през този ден да сте нервни и често да изпадате в конфликти за съвсем малки и дребни неща. Звездите изискват от вас да се владеете и да запазите хармонията във взаимоотношенията.

Стрелец

През този ден основна задача при вас ще бъде себеутвърждаването и това да си стъпите на краката. Ще стабилизирате емоционалното си състояние.

Предстои да се сблъскате с определени премеждия. Добрата новина е, че ще разполагате с пълния шанс да застанете и ясно и отчетливо да заявите своите позиции и желания.

Козирог

Бъдете особено консервативни към всякакви предложения за дебати. Луната изисква от вас да позволите на разума да бъде водещ. В противен случай напрежението ще ескалира.

Дори може да ви доведе до действия, за които ще съжалявате след време. Ще изживеете чудесна неделя, ако не привличате хорското внимание върху себе си, а се занимавате с вашите си неща.

Водолей

Ще се наложи да си мерите приказките и да не проявявате инатливост в поведението си. Възможно е да се появи дразнител днес, с който ще трябва да се справите още в зародиш.

Тази неделя ще изиска от вас да разрешите острите противоречия на междуличностно ниво. Възможни са известни сътресения в семейните отношения.

Риби

Постарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, ако не затворите и последната страница от конфликтните драми.

Денят ще бъде доста успешен, ала няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Звездите ви съветват да запазите спокойствие и оптимизъм.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.