Овен

Очаква ви разнопосочен ден, изпълнен със сложни заплетени ситуации, но и приятни моменти, които ще ви доставят голямо удовлетворение. Някои неочаквани събития, вероятно могат да предизвикат противоречиви емоции да се завихрят в сърцето ви, но само за кратко.

След това ще възцари спокойствие и ще можете да се насладите на релаксиращи и много пълноценни часове. Предстоят ви важни промени, които ще откриете през следващата седмица.

Телец

Странен вкус ще прониква през този ден, от сладко до солено, че и горчиво. Едни изпълнени с положителни емоции, а други  с определено понижен тон. Това е така, защото вероятно преминавате през много промени, но все още не сте разбрали, къде да откриете себе си.

В едно нещо обаче ще сте сигурни, а именно, че искате спокойствие и вътрешен мир, миг тишина без досадно гръмки мисли. В каквато и ситуация да попаднете, ще трябва да се замислите и да намерите себе си.

Близнаци

Денят може да спомогне да узреят важни идеи за бизнес. Можете да разчитате на най-добрата комуникация, на доверието във вас и на красивата способност да насърчавате и печелите доверието на хората около вас.

Възползвайте се от  този подарък и ще направите атмосферата специална, както и ще проправите пътя за определено по-добро бъдеще. Със сигурност любовта, която цари около вас, ще бъде най-важна.

Рак

Вероятно ще бъдете уморени от някои задължения, които все още ви чакат. Биха могли да бъдат семейни или недовършени работни ангажименти. Виновникът е Марс, отговорен за вашите притеснения, и ще бъде за кратко враждебно настроен.

Междувременно обаче има и чудесни новини за вас. Очертава се много обич в сърцето ви и много комуникативна жизненост, която е ценна за укрепване на връзките с любимите ви хора.

Лъв

Венера ще насърчава романтичността във вас, благодарение на дълбоките и искрените емоции, които ще зарадват на първо място хората, които обичате както и семейството, разбира се.

Не е изключено да решавате материални проблеми или такива свързани с професията и парите. Като цяло ще е време да се почувствате доволни от себе си.

Дева

Този ден ще ви донесе известно напрежение, но и приятни изненади, и определено по-благоприятен климат. Много неща ще се променят днес, започвайки от Юпитер и Сатурн, които ще спрат да ви измъчват, за да ви дадат повече линейни енергии.

За вас това ще означава един по-спокоен период, с достатъчно моменти на благополучие, които ще си проправят път през гръмотевиците на Марс. Така или иначе очаква ви ден на прогрес.

Везни

Очертава се малко объркване в главата, ала много яснота в сърцето. Така ще започнете денят, може би ще се борите с много необичайни ситуации, които ще ви принудят да преразгледате начина на мислене върху битието.

Вашата макар и люшкаща се привързаност, базирана на искрени емоции, ще ви подкрепя. Вашите мисли ще бъдат по празнични, дарявайки приятни изненади на своите близки и любими хора.

Скорпион

Очаквайте днес по-лека атмосфера в романтичен аспект, но все още много напрежения и много съмнения ще витаят около вас, налагайки се да ги разрешите.

Звездното небе над вас все още е намръщено, но точно днес  Плутон и Уран ще спрат да ви тормозят и така ще имате по-широки и добри перспективи.

Стрелец

Днес - Много енергия, голяма решителност, ентусиазъм и желание за утвърждаване. Някои емоционални противоречия ще се изгладят.

Привързаността ще се възвърне в сърцето ви точно днес, точно навреме, за да ви гарантира вълшебни моменти, които да прекарате с хората, които обичате.

Козирог

Ще имате много желание за вълнение ви през целия ден. Може би ще потърсите динамиката в  различни ситуации, за да се докажете. Не бързайте обаче да бъркате планове с реалността, защото планетите, колкото дават толкова и вземат. 

Бъдете търпеливи и внимателно преценете всички промени, които се случват около вас. Потребността от повече внимание към вас може да се изостри, ала не изисквайте много от любовта си и  от членовете на семейството си!

Водолей

Имайте готовност за прилив на страхотна енергия, достъпна за всяко ваше намерение. Отлична поличба за спокойствието, стабилността на вашите идеи за съживяване на мечтите, които може да са били занемарени поради твърде многото  трудности.

Може би ще се почувствате натоварени, решени да продължите напред, ала не очаквайте да бъдете удовлетворени. Сатурн и Марс навярно ще ви стресират отново, но с вашата настойчивост не само ще се преборите, а и ще излезете като победители.

Риби

Възможно е да търсите стабилност и сигурност. За съжаление обаче, за да се справите през този труден за вас ден възможно безболезнено, ще ви трябва много гъвкавост и дух за импровизации.

Адаптирането към непрекъснатите промени, не е лесно за никого, но вие сте упорити, смели и силни, и ще спечелите днешните предизвикателства.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.