Овен

Всичко, от което се нуждаете днес, е яснота на мисълта. Може да останете объркани относно някои важни решения, но и ще поемете отговорността за тях. Въпреки че здравословното ви състояние едва ли ще бъде страхотно, не бива да се отчайвате.

Не се засилвайте твърде много в действията си през този ден. Понякога късметът не ви каца на рамото. Изчакайте нещата да се подобрят и със сигурност ще се справите.

Телец

Препоръчително е да активирате позитивното си мислене днес, за да се чувствате по-добре. Денят ще остане в средни нива от гледна точка за здравето ви. Негативизмът може да се отрази и на психиката ви.

Помислете днес за всички онези възможности, които сте пропуснали или пропускате. Вероятно, късметът ви е бил лош, но е възможно той да не е „виновен“. Най-вероятно допускате много грешки.

Близнаци

Лесно ще се адаптирате към промените днес. Вашето позитивно отношение ще ви помогне да се справите по-лесно с някои „криви“ ситуации и проблематични хора. С напредването на деня ще се окажете с изразено чувство за хумор.

Вашата карма с удоволствие ще ви предостави много шансове през този ден. Подобрявайки отношенията си с хората около вас, вие със сигурност ще получите така желаният късмет.

Рак

Ще има подобрение на енергийното ви ниво през втората половина на деня. Възможно е да имате проблеми с гръбначния стълб, вероятно болки и това може да наруши спокойствието ви. Опитайте да не се пренатоварвате физически.

Едва ли, всичко ще върви според вашия план днес. Навярно, ще ви боли, че имате необходимия план, който усърдно да следвате, но прекалено много притискате късмета в ъгъла. Уверете се, че имате някаква представа как да се справяте по най-добрия начин в такива ситуации.

Лъв

Звездите загатват за добро здраве днес. Въпреки това, ще бъдете малко обезпокоени и стресирани, поради различни причини от стремежът ви да се справите с толкова много различни задачи наведнъж.

Късметът може и да не работи във ваша полза през този ден, така че се пазете от случаи, които могат да ви нанесат евентуална вреда. Ще се наложи да изтърпите и това „наказание“.

Дева

Изглежда, ще се разочаровате все повече от неуспехите си през първата половина на деня, които може да ви накарат да се чувствате неудовлетворени и затова е препоръчително да избягвате негативното мислене през втората половина от деня.

Вашата карма е предначертана, че този ден няма да бъде особено благоприятен за вас. Така че не се опитвайте да правите неща, които биха могли да се окажат препятствие за вашия късмет. В такива моменти се изисква да бъдете внимателни.

Везни

Ще се почувствате много ентусиазирани и енергични и ще се справите с дори странни предизвикателства през този ден. Положителните мисли и ентусиазъм ще ви помогнат да напреднете в живота си.

Поемането на излишни рискове може да ви коства много през този ден. Не винаги можете да бъдете изключително внимателни, затова си дръжте очите отворени на четири по всяко време и се пазете от измами.

Скорпион

Обърнете внимание на здравето си днес. Възможно е да имате много психични натоварвания. Не бързайте да приключите всичките си задачи за деня в най-кратък срок, защото има вероятност да почувствате силни болки в главата, особено онези от вас, които страдат от мигрена.

Ще бъде добре, ако затворите вратата под носа на онези хора, които имат „зли“ очи и искат само да се възползват от вас. Дръжте неприятелите си в близост до вас, но се пазете от действията им.

Стрелец

Здравето и настроението ви ще се подобрят с напредването на деня. Не е нужно да се притеснявате твърде много за неща, които са се объркали през първата част, тъй като е вероятно нещата да се подобрят значително през втората половина на деня. Не изпадайте в паника, каквото и да се случи.

Вероятно, ще си мислите, че днес късметът няма да е на ваша страна. Бъдете уверени и отворете сърцето си, защото определено ще имате късмет, ала залозите ще бъдат високи за вас.

Козирог

През първата половина от деня може да имате стомашни проблеми, най-вече свързани с метаболизма. Вземете необходимите мерки, за да предотвратите подобни неразположения. През втората половина на деня може да усетите положителен резултат.

Късметът едва ли ще ви подмине, но бъдете внимателни, защото ще бъде като вихрогон. Така, че не се увличайте да го гоните. Насладете му се докато е в шепите ви, имайки предвид, че в крайна сметка късметът не е нещо постоянно.

Водолей

В началото на този ден е възможно да се обострят болките в ставите и в кръста, вероятно тона ще ви притесни. Ала в следобедните часове болките ще стихнат и ще въздъхнете с облекчение.

Препоръчително е да не се целите твърде нависоко. Опитайте се да бъдете извън светлината на прожекторите. В противен случай, едва ли нещата ще вървят по вода.

Риби

Може да имате повече енергия в по-ранните часове от деня, но на по-късен етап от деня, нивото на тази енергия вероятно ще спадне. Трябва да се опитате да промените хранителните си навици днес и да избягвате нездравословните храни, тъй като това може да повлияе сериозно на вашето здраве.

През утрото на този ден не чакайте късметът да ви споходи. По-късно обаче облаците ще се поразсеят и това ще озари късметлийската ви пътека. Препоръчително е да не се разстройвате от появилите се малки проблеми, защото малките проблеми най-вероятно ще станат още по-големи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.