Овен

Опитайте се да оставите настрана недоволството си, давайки простор на действията от страна на половинката ви. Много е вероятно те да са ви молили често за по-голямо поле на действие.

Серпентинът е камък, който подобрява комуникативните способности, улеснявайки споделянето на вашите мисли и идеи. Поставете парче серпентин в левия си джоб и го дръжте по всяко време, когато трябва да изложите мнението си.

Телец

Необвързаните ще разширят своите възгледи, именно за да станат по-достъпни. Ще има обаче някои ситуации, които ще предизвикат неочаквани проблеми.

Погрижете се да си осигурите подходяща почивка и хранене със здравословни храни през този ден. Ще трябва да намерите време, за да се поглезите и да се заредите.

Близнаци

Двойките като цяло, ще се опитат да намерят баланса, доколкото е възможно, който е от изключителна важност днес. Усилията ще бъдат възнаградени във всеки случай, защото това е, което се изисква от една връзка - хармония.

Черният оникс е защитен кристал, който ще попречи да поемете негатива на другите днес. Дръжте парче черен оникс със себе си през целия ден, за да ви помогне да поддържате положителна енергия.

Рак

Понякога се налага да се правят компромиси, така ще бъде и днес. Възможно е да има причина, която да ви накара да отстъпите крачка назад. Просто намалете размера на его-то си.

Малахитът е камък, който почиства и изчиства чакрите, като същевременно отваря сърцето. Носете малахит със себе си на открито, за да насърчите повече признателност към природата и света около вас.

Лъв

Необвързаните ще се запознаят по-добре със заобикалящата ги среда, опитвайки се да бъдат възможно най-отворени за непознатите. Вероятно ще им бъде трудно да разкрият своят афинитет.

Лабрадоритът е творчески, интуитивен кристал, който ще ви свърже с висшето ви Аз днес. Поставете лабрадорит в бележника си, докато пишете, за да подпомогнете вдъхновените си мисли и идеи.

Дева

Семейните двойките трябва да се опитат да намерят някаква хармония особено днес. Може би ще е по-сложно за онези двойки, които са го загубили доверието си един към друг. Опитайте се да си угаждате взаимно.

Розовият кварц ще прочисти енергията ви и ще засили всички добри чувства, които имате днес. Поставете парче розов кристал до леглото си, затворете очи и си представете, че лечебната енергия се преминава през цялото ви тяло.

Везни

Има няколко неща, които можете да правите днес с хората, които обичате най-много. Просто ще трябва да изберете такива идеи, които да бъдат от полза и за двама ви.

Млечният кварц е камък, който насърчава смелостта. Поставете парче млечен кварц близо до лявата страна на тялото си, докато спортувате, за да усилите силата и увереността си днес.

Скорпион

Неангажираните не трябва да губят надежда, особено през  този ден, когато нещата могат да се усложнят. От съществено значение ще бъде, ако се покриете в загадъчността.

Сълзите на апачите е заземяващ камък, който ще ви напомня да бъдете нежни към себе си и другите днес. Дръжте парче от този камък в лявата си ръка и дишайте дълбоко, за да насърчите хармонията и балансът.

Стрелец

Семейните двойките ще имат разочарование, но след това и двамата партньори ще трябва да могат да разберат, че единственото решение е, да не се съмняват повече е да говорят открито за чувствата си.

Тигровото око е камък, който изгражда креативност и ви помага да се чувствате защитени от външните негативи днес. Поставете парче тигрово око близо до тялото си, докато танцувате или тренирате, за да помогнете на вдъхновението да се подсили във вас.

Козирог

Ако искате по-спокойна връзка, непременно ще трябва да намерите спокойствие в себе си, а след това и в другите. Не можете да очаквате от връзката това, за което не сте готови да направите сами.

Оранжевият калцит е кристал, който усилва увереността, пречиства енергията и насърчава лекотата. Дръжте парче оранжев калцит в левия джоб или чантата си, за да насърчите самоувереността и мотивацията.

Водолей

Днес във взаимоотношенията си първоначално ще бъдете неспокойни, но с развоя на деня всичко ще се промени. Ще срещнете известни затруднения по отношение на връзките ви.

Зеленият ахат привлича възможностите и богатството, което го прави идеалният камък за действие днес. Дръжте парче зелен ахат в левия си джоб, за да ви помогне да се изявите  днес.

Риби

Прекрасен ден за едно рандеву с любимите ви хора. За повечето от близките ви, вие ще бъдете онези незаменими хора, без които те не могат, въпреки допуснатите от вас грешки в миналото.

Ангелитът е камък, който повишава информираността, като ви помага да обръщате повече внимание на заобикалящата ви среда. Поставете парче ангелит в чаша питейна вода за около 30 минути и ще почувствате лечебен ефект от този кристален еликсир.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.