Овен

Възползвайте се от този ден, за да прекарате известно време със семейството си. Организирайте вечеря с любимите си хора. Само внимавайте с иронията, защото бихте могли да провалите празненството.

Новолунието в четвъртък ви води, показвайки ви най-добрия път. До неделя, дръжте очите си отворени, защото може да получите добри професионални и финансови оферти.

Телец

Вие днес ще сте абсолютните идеалисти, може би ще искате да направите „революция“ в живота си. Искате да опитате нови неща и да се запознаете с нови хора, не се страхувайте да експериментирате. Търсете и ще ги намерите.

Звездите могат да ви поставят в ситуация на трудност и несигурност. За щастие, Съдбата ви предлага помощ, предлагайки ви нови професионални перспективи през уикенда.

Близнаци

И днес ще бъдете изпълнени с нови идеи, за да те бъде ежедневието скучно и преди всичко празнично, направете някаква изненада, добавяйки романтични подправки. Този мил жест ще извърши чудеса!

Фокусирайте се върху интуицията през този ден, особено във финансово отношение. Благодарение на звездите, бихте могли да получите добри възможности за растеж изразен в паричен аспект.

Рак

В близките дни и особено днес, някой от приятелите ви може да  спекулира с доверието, което сте дали. Това ще се случи неочаквано за вас и най-вероятно ще останете много разочаровани.

През целият ден ще работете усилено, давайки всичко възможно от себе си. Също така ще бъдете  по-сериозни, съсредоточени и по-малко податливи на излишни импровизация и рискове.

Лъв

Бъдете предпазливи! Луната  през този ден от януари носи със себе си разочароваща сантиментална новина. Тя определено може да ви огорчи. В крайна сметка приемете я като факт и не забравяйте, че винаги ще има утре!

Вие ще сте по-малко решителни и уверени в себе си. Съсредоточете се върху пословичната си организация и отложете важните решения за следващата седмица. Днес  паметта ще ви изиграе лоши шеги, почивайте и прекарвайте свободното си време с хората, които ви обичат.

Дева

През този ден звездите ви призовават да направите важна промяна в личния си живот. Не се колебайте да приемете промените, които животът ви предлага, особено ако все още не сте семейни.

Преоткривайки спокойствието в себе си, ще може да се справите с всичко в професионален и финансов план. Звездите ви насърчават и ви предлагат апетитни възможности да се сдобиете с повече парични средства.

Везни

Звездите дават ясен знак, че се очертава твърде сложен ден във взаимоотношенията. Рискувате да дестабилизирате романтичната си връзка, ако поставите всичко под съмнение.

Звездите няма да ви бъдат съюзник в професионален и бизнес план. Навярно ще останете с впечатлението, че вземате такива решения, които не водят до нищо като ефективност. За щастие през идните дни вероятно ще стъпите на по-стабилна основа.

Скорпион

Ден изпълнен с емоции, не е изключено да бъдете помолени да вземете важно решение относно семейството или връзката ви. Трябва добре да обмислите, дали сте сигурни, че искате да направите голямата стъпка.

От днес звездите започват да изпращат нова положителна енергия, което ви позволява да компенсирате загубите от известно време. Така ще бъдете по-спокойни и по-малко притеснени за финансовото бъдещето.

Стрелец

Вероятно ще се чувствате се в перфектна хармония с близък приятел. Ако желаете да задълбочите приятелството си, ще е добре да го подтикнете да се развива и да се превърне в щастие. Тези, които не рискуват, често не печелят!

Време е да започнете да извличате ползите от вашата упорита работа. Щастливи и доволни ще останете работата си, но все пак си  отделете свободен ден, за да презаредите батериите си и да се отпуснете.

Козирог

Днес може би трябва да оставите гордото си поведение настрана и да търсите повече компромиси във взаимоотношенията си. Вероятно е настъпил момента в който всяка една стъпка назад от ваша страна ще даде осезателен напредък в личен план.

Някаква идея би погъделичкала любопитството ви, навярно породена от нови възможности за друга работа. Преди да направите този рискован избор, обмислете добре плюсовете и минусите, нещата, които са за и против.

Водолей

Интимната ви връзка вероятно се е превърнала в минно поле, дори и една дума казана не на място може да взриви обстановката днес. Преди да е станало твърде късно, отделете няколко часа, за да поговорите с партньора си за относно възникналата ситуация.

Трябва да се научите да управлявате по-добре финансите си. Много мебелни предмети, в които сте инвестирали много пари, са абсолютно безполезни и непотребни, опитайте се да ги препродадете, това би било полезен ход.

Риби

Венера най-вероятно ще ви тласне днес към повече романтика и страсти. Организирайте романтична вечеря с партньора си и забравете разногласията през последните няколко дни. Неангажираните да имат готовност да се впуснат в шеметни авантюри.

Подравняването на звездите ще ви накарат да реализирате своите проекти. Преди да приемете нови работни задачи, запитайте се дали сте в състояние да завършите това, което вече сте започнали.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.