Овен

Много е вероятно днес да се срещнете с човек, за когото мислите отдавна и е на голямо разстояние от вас. Необвързаните може да създадат стабилно приятелство с някой, който е живял или в момента живее в чужбина.

Дайте си малко почивка от стреса и напрежението. Ако не ви идват идеи и тъпчете на едно място, значи трябва да поспрете и да си поемете глътка въздух.

Ще получите подкрепа от планетата Сатурн за бъдещи финансови проекти и инвестиции. Денят ще е подходящ за вземане на решения, които ще доведат до значителна печалба.

Телец

Звездите ще са на ваша страна днес и лесно ще упражнявате „контрол“ над партньора ви. Днес може да прокарате всичките си и идеи и планове, за които ви трябва одобрение от вашата половинка.

Опитайте се да запазите спокойствие и да не се ядосвате, ако трябва да се върнете за нещо или отново трябва да извършите дадена задача, която сте избързали да направите. Грешките ще са поправими.

Не се поддавайте на влиянието на някои хора, които може да ви поведат по лош път. Бързата и незаконна печалба може да нанесе тежки последици върху финансовото ви състояние в бъдеще. Бъдете честни и работете само това, което ви позволява законът.

Близнаци

Венера ще ви вдъхне необходимата увереност, за да изразите най-дълбоките си чувства към любимия ви човек. Може би, ще споделите съкровени неща, без дори да осъзнавате това. Въпреки всичко ще откриете необходимият импулс.

Имайте готовност да се изявите като мозъкът на колектива, тъй като от вас ще зависи успехът на компанията, за която работите. Бъдете смели в идеите си, дори да се наложи да рискувате.

Навярно ще ви се отдаде прекрасна възможност да спечелите от много добра сделка. Очаквайте бизнес предложение, което ще ви зарадва и ще върне усмивката на лицето ви.

Рак

Днес, може да се сблъскате с някои проблеми в отношенията ви, породени от постоянното ви раздаване в името на другия. Не пренебрегвайте себе си и обърнете внимание на някои здравословни навици, които отдавна сте загърбили.

Проблемите, които ще се стоварят върху вас днес, много лесно може да ви извадят извън релси и да ви накарат да се откажете да довършите работата, с която сте се захванали. Не вдигайте бялото знаме, а се вземете в ръце.

Възползвайте се от финансовите възможности, които имате по възможно най-добрия начин. Инвестирането в качествено образование, обучение или преквалификация може да ви направи още по-конкурентоспособни.

Лъв

Не позволявайте другите сфери на живота ви да страдат само и само да угодите на партньора ви. Поговорете за личното пространство на всеки един от вас и затвърдете доверието ви един към друг.

Ако имате някакви съмнения, че това, което сте произвели или изработили, не отговаря на вашите стандарти, то не се притеснявайте, тъй като само вие ще знаете за дребните несъвършенства.

Може да забележите, че финансовото ви състояние е в застой на този етап. Вероятно, ще трябва да се замислите за други източници на доходи, които да попълнят месечния ви бюджет. Използвайте всички умения и таланти, които имате.

Дева

Днес, може да имате усещането, че сте на прав път след един неблагоприятен период на спорове и объркване. Любовта и близостта с партньора ви постепенно ще започнат да се засилват, докато всичко си дойде на мястото.

Не се надявайте на похвала или висок финансов бонус за заслуги. Колкото и да искате да се харесате на шефа ви, усилията ви няма да бъдат забелязани на този етап.

Звездите ви съветват да бъдете щедри днес и да дадете пари за благотворителност. Всеки обича да харчи пари за себе си, но малцина са тези, които подават ръка на човек в беда. Бъдете добри хора и помогнете на някой нуждаещ се.

Везни

Както вие, така и партньорът ви ще се старае да прекара възможно най-много време с вас. Всичко, за което не сте имали време да осъществите заедно, ще бъде на преден план днес. Чудесен ден да реализирате мечтите ви.

Вместо да се опитвате да отгатнете какво би станало, ако отложите дадена работна задача за утре, то по-добре се захванете с работата си още сега, тъй като утре може да ви изненадат с допълнителни, непредвидени ангажименти.

Ако имате възможности и влияние, то съберете средства с ваши приятели и направете нещо добро за организация, която защитава бездомни животни или пък за деца в неравностойно положение. Ако можете да промените живота на другите, то не се замисляйте и за миг, дали да го направите.

Скорпион

Най-накрая може да почувствате известно облекчение след като разкажете за проблемите си на най-близкия ви човек. Тайните помежду ви ще бъдат разкрити и вече спокойно може да дадете ново начало на връзката ви.

Техниката, която сте си закупили да улесни работата ви, може да внесе малко объркване в началото. Ако се наложи, прочетете упътванията преди да започнете работа на принципа на пробата и грешката.

Ако смятате да теглите заем от банка за нещо голямо и значимо в живота ви, то няма да е лошо да се посъветвате с някой, който вече има опит в това и е минал по вашите стъпки. Вслушайте се в съветите на този ваш близък, за да сте сигурни в решението си.   

Стрелец

Ако бъдещето ви с настоящия ви партньор ви е изглеждало малко неясно и объркващо, то днес може да имате някаква яснота относно целите и бъдещите ви планове като двойка. Отделете си достатъчно време за разговори помежду ви.

Точно, когато смятате, че сте си свършили работата перфектно, може да изникне нещо неприятно, което да обърка плановете ви. Бъдете нащрек, за да проявите гъвкавост, ако се наложи да нанесете някакви промени.

Бъдете изключително внимателни при подписване на каквито и да е финансови документи, договори и споразумения. Четете добре дори и най-дребния шрифт и се запознайте обстойно с всички условия, клаузи и срокове.

Козирог

Проблемите в комуникацията с партньора ви може да доведат до други проблеми. Демонстрирането на недоволство няма да реши конфликтите помежду ви, ако не сте склонни на компромис. Изчистите всички пречки и недоразумения, без спорове и скандали.

Няма смисъл да се преструвате, че разбирате от нещо, ако нямате нужните познания. По-добре бъдете искрени и потърсете помощ от колегите ви, за да ви съдействат за пропуските, които имате.

Очаква се прилив на пари във финансовия ви сектор. Много е вероятно да получите плащане по-рано от очакваното или някой, който ви дължи пари, да ви ги върне днес.

Водолей

По принцип държите партньорът винаги да изглежда добре, да е спретнат и добре облечен, но днес може да сте склонни да направите изключение.  Добра идея ще е да отидете на място сред природата.

Днес, може да ви се наложи да работите от разстояние или да ви изпратят в командировка. Точно сега може да обърнете внимание на някои дългосрочни планове и да начертаете целите си.

Ако печелите по-малко от вашите приятели или колеги, то не омаловажавайте вашата работа и успехи. Не бива да се чувствате зле, може да се движите с по-бавни темпове, но все пак напредвате.

Риби

Много е вероятно днес да усетите чувство подобно на вдигане на мъгла. Може би, ще осъзнаете, че всичките ви страхове относно личните ви отношения са били неоснователни и не е имало от какво да се притеснявате. Несигурността ви ще остане в миналото.

Не поемайте нови ангажименти, докато не свършите настоящите си работни задачи. Нещата в работата ви може да започнат да изостават, така че не се затрупвате с твърде много ангажименти.

Дарете храна на някой бездомен човек или нахранете някое бездомно куче. Доброто ви дело няма да остане незабелязано и много скоро съдбата ще ви поднесе своя дар.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.