Овен

Последната фаза на Луната може да създаде някакви смущаващи моменти. Вероятно ще бъдете неспокойни и меланхолични, защото празниците са на път да приключат. Добрата новина е наличието на подходящата атмосфера за възраждането ви. Днешните неуспехи ще увеличават стойността на утрешните резултати.

Телец

Влиянията на звездите през този почивен ден, ще бъдат много щедри, ще ви насърчават да участвате в полезни разговори за изграждането ви. Ако сте влюбени ще имат възможност да се насладите на радостни и щастливи часове със своите половинки. Денят е подходящ за нови любови, нови приятели и великолепни прозрения.

Близнаци

Приятно късметлийска пелерина ще се опита да ви обгърне днес. Звездите са много добронамерени към вас и гарантират, че няма да има замърсявания и всичко ще върви като по вода. Днес всичко ще ви бъде предоставено в изобилие. Остава само да изживеете този наистина уникален, вълшебен и почти неповторим ден.

Рак

Очаквайте един хармоничен и ритмичен ден, който ще засилва балансът и самоконтролът ви. Можете да планирате седмичният си график както искате, сами или в компанията на тези, които ви карат да се чувствате добре. Днес може да си позволите известно хранително прегрешение, с което организмът ще се справи без проблеми.

Лъв

Настроението и общителността едва ли ще бъдат на върха днес. Това може да е по  вина на Луната и Венера, които щи изпращат слаби сигнали до вас. Заключителни моменти и липса на желание за комуникации във всички сектори, особено на сътрудничеството. Не придавайте твърде голямо значение на действията, които ще оживяват в личната ви среда.

Дева

Възстановяващите звездни влияния, ще ви накарат да прекарате последния ден от уикенда с приятни изненади. Някои от вас могат да почувстват силно привличане към идеалистите, с които могат да споделят своите въжделения. Присъединете се към едно такова духовно сътрудничество, но без да засягате личното си пространство като цяло.

Везни

Този ден е подходящ за личните ви взаимоотношения. Това вероятно е така, благодарение на по-голямото разширяване на менталните хоризонти, които ще ви подкрепят във всяка една ситуация. Може да приемете предложения за обмен на чувства или идеи, за да започнете нови походи в личен план.

Скорпион

Може би ще изпитате щастието толкова много, че да се появяват най-красивите чувства, готови да ги излеете върху любимият си човек. Богатството, което е скрито в сърцето ви, ще бъде  източник на топли импулси и внимание към вашия партньор. Добра възможност за задълбочаване на постигнатото през отминалата седмица.

Стрелец

Звездите ще ви подкрепят във вашите инициативи, те ви помагат да дадете свободна възбудата на физическите си енергии, да разширите възгледите си, избягвайки да се затворите в еднопосочни алеи или в банални, повтарящи се модели на живот. Добри споразумения с Козирог, Овен и Везни, ако доскоро сте имали проблеми с тях.

Козирог

Не се нагърбвайте със задачи, които се отдалечават от вашите възможности за удоволствието да направите себе си незаменими. Отделете време за себе си и поставете мислите си в ред. Направете си хубава малка програма за днес, която също и преди всичко включва любов и забавление.

Водолей

Ще бъдете наясно с вашите качества, с изразителната  креативност и вълшебното докосване на късмета. Използвайте тези звездни дарове днес, за да подобрите личностното си развитие. Вероятно ще се явят щастливи мигове в семеен план, това ще освежи още повече отношенията ви.  

Риби

Добри перспективи както по отношение на личният ви живот и  във финансовата сфера. Идеален ден за пазаруване. Няма да ви липсва усет към добрите и качествените неща. Също така този ден е чудесен за оптимизиране на вашето време или тръгване по нов екзистенциален път.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.