Овен

Навярно ще внесете яснота в обърканите ви чувства. Проблемите, които сте забравили доскоро, днес ще са на фокус и ще намерете начин да ги решите заедно с вашата половинка.

Комуникацията ще е ключова за вас в работата ви днес. Каквото и да изпратите като проучена и синтезирана информация, ще бъде добре прието от вашите клиенти или партньори.

Семейните разходи за продукти може да се окажат доста по-големи от очакванията ви. Разположението на планетите ще ви предразположи към доста непланувани покупки.

Телец

Днес, може да си изясните причините, които пораждат проблеми между вас и партньора ви. Ако днес се чувствате самотни и пренебрегнати, ще имате желание да засегнете този въпрос и да го обсъдите заедно.

На някои от вас ще им предстои да кандидатстват за по-висока позиция в работата. Работете усърдно върху тази ваша цел, за да не остане само една нереализирана мечта.

Вероятно ще се замислите какъв план за прогрес трябва да изградите, за да повишите паричния поток. Звездите ще ви подкрепят в това ваше начинание и навярно ще постигнете успех в желанието си.

Близнаци

Ще ви подкрепят любимите ви хора на които разчитате безусловно. Въображението ви е по-силно от обикновено, а хрумванията ви ще се окажат заразителни. Изненадите със сигурност ще бъдат приятни.

Може би с лекота ще прескочите бариерите, които ви пречат за нови възможности за израстване в кариерата. Шансовете ще бъдат на ваша страна и ще реализирате чудесно своите професионални ангажименти.

Желателно е да стартирате новите си проекти за инвестиции особено днес. Паричните потоци ще са интензивни. Препоръчително е да следите разходите да не изпреварят приходите.

Рак

Възможно е да нахлуят твърде досадни съмнения у вас през този ден. Може би, поведението на партньора ви, ще ви напомни за някой ваш бивш партньор и това може да ви отведе към горчивите спомени.

Днес, ще си заложите много нови работни задачи, които да свършите до края на седмицата. Очаква ви много динамичен ден с доста пътуване и служебни срещи.

Не се доверявайте дори на най-близките ви хора да се разпореждат с вашите пари. Уверете се, че знаете къде и за какво отива всеки един лев и не оставяйте случайността да решава вместо вас.

Лъв

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Така ще бъде и днес, дали сте обвързани или сте неангажирани готови за нова връзка, не бързайте да си правите твърде отрицателни изводи.

Нещата на работното ви място може да бъдат доста променливи през този ден. Някой, който до вчера е бил добронамерен към вас, днес може да е враждебно настроен. Не коментирайте колегите си и се опитайте да не взимате ничия страна.

Препоръчително е да се придържате към предварително установения бюджет. Не обсъждайте приходите си, защото ще ви поискат заеми, които ще е трудно да откажете, а и най-вероятно няма да ви бъдат  върнати.

Дева

Не се препоръчва днес да обсъждате важни въпроси със семейството, така ще избегнете остри разногласия. Ограничете разговорите си до обичайно битовите теми.

Вероятно някои ваши колеги може да ви окажат натиск и да ви притискат с твърде кратки срокове, което ще ви притесни и може да навреди на работата ви. Постарайте се да забързате темпото, но не на всяка цена.

Финансовото ви състояние ще е стабилно, ако не си наложи да правите аварийни ремонти. Деловите партньорства ще се стабилизират. Не бързайте да приемате първата отправена ви оферта.

Везни

Не е благоприятно време да въвеждате промени и да правите планове за бъдещето на връзката си. Не си правете експерименти и не подлагайте партньора си на тест, тъй като нещата могат доста да се усложнят за вас.

Колкото и да не ви се иска да влизате в пряка конфронтация с някой ваш колега, днес ще разберете, че друг начин няма да има за разрешението на проблемите ви. Ако се опитате да скриете даден проблем, просто ще отложите във времето неговото решаване.

Финансовото ви положение няма да е много стабилно днес и може да ви се наложи да вземете заем от ваш приятел, за да посрещнете най-належащите си разходи. Не са изключени проблеми и спънки с банкови институции.

Скорпион

Очертават се сериозни натоварвания в работата. Най-вероятно психическите ще бъдат повече от физическите. Може би, ще стигате до положение, в което ще ви се струва, че ви свършват.

Не се очертават завишение на приходите, ако сте със самостоятелен бизнес. Ограничете разходите, за да ограничите пробивите в бюджета.

Стрелец

Днес, няма да е най-подходящият ден да засягате болезнена тема за вас и партньора ви. Най-вероятно партньорът ви няма да е добро настроение и не би се съгласил с предложенията ви. Насочете енергията си в нещо, което би ви успокоило.

Изглежда, че някаква рязка промяна на обстоятелствата ще ви помогне да финализирате професионалните си занимания, които към момента са зациклили. Възможно е това да бъде свързано с промяна на вашият график.

Обкръжението ви днес може да ви даде чудесни финансови идеи и да ви сподели добри практики за инвестиране. Възползвайте се от това предимство през което вероятно ще преминете.

Козирог

Най-вероятно лесно да усетите настроението и предпочитанията на любимите хора около себе си днес. Ако отношенията ви с любимия човек по някакъв повод са охладнели, ще се наложи да разпалите семейното огнище.

Един разговор с ваш колега или шефа ви, може да промени много неща свързани с работата ви. Проведете един спокоен диалог, в който да изложите предложенията си за по-ефективна работа.

Може би, ще сте доста напрегнати днес относно финансите ви. Ако имате дълг, се постарайте да го изплатите час по-скоро и не прибягвайте до кредити.

Водолей

Може би ще се наложи да направите известни компромиси, за да убедите любимият човек за някакво начинание. Споделяйте повече с вашата сродна душа, за да изгладите някои недоразумения.

Вероятно, мъчително ще търсите начини да се справите бързо с предстоящите ви задачи. В резултат на това, дълго чакащите задачи може да не бъдат изпълнени.

Може да получите известие за дължима такса или съобщение за евентуална глоба, която трябва да платите. Не пренебрегвайте това и не отлагайте това плащане, тъй като може да си навлечете проблеми.

Риби

Страстните чувства, които изпитвате към вашия партньор ще преобразят връзката ви до неузнаваемост. Новостите, които сте замислили да въведете в ежедневието с половинката ви, ще са необходимата свежест, от която имате нужда сега.

В случай, че имате работа извън града, в който живеете, посветете този ден на пътуване, за да изпълните ангажиментите си. Излизането от нормалната ви рутина, ще ви освежи и вдъхнови за бъдещите ви проекти.

Днес не е времето да инвестирате в каквото и да е било. Ако някой ви поиска пари на заем, помислите си три пъти преди да дадете, защото добрите намерения на този човек могат да се окажат неприятни за вас.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.