Овен

Днес, комуникацията между вас и любимият ви човек, няма да върви добре и е възможно да повишите тон за някои незначителни неща, които ви дразнят. Не се задълбочавайте във воденето на спорове с половинката ви. Абстрахирайте се от перфекционизмът си.

Едва ли днес ще бъдете от избраниците на късмета. Възможно е да се почувствате самотни или изпаднали във фаза на задълбочено мислене. Така че бъдете внимателни, тъй като късметът не винаги е постоянен спътник.

Телец

Днес, ще имате някои разминавания с половинката ви, предизвикани от вмешателството на близките ви във вашата връзка. Игнорирайте мнението на роднините и направете нещо приятно с партньора си, вместо да се карате и да защитавате позицията на близките ви.

Възможно е, през този ден да се яви пред вас четирилистна детелина. Късметът ще бъде навсякъде, но скрит, може да ви чака в личен план, на работата, в семейното огнище или пък бизнесът. Дръжте очите си отворени за евентуални изненади.

Близнаци

Планетарната конфигурация днес, ще ви предостави право на избор по кой път в любовта да поемете. Може да си поставите твърде висока цел в романтичния ви живот и да рискувате, но може и да спечелите сърцето на партньора ви по честен и открит начин с използваните до сега методи.

Много рядко времето поднася пари на тепсия, ала днес за повечето от вас шансовете са невероятни. Ако искате да поемете големи рискове изразени в инвестиции или покупки, тогава действайте - сега му е времето.

Рак                                                                       

Днес, ще сте готови на всичко да сбъднете романтичните си мечти. Нищо няма да е в състояние да ви откаже от плановете ви. Вместо да се инатите да стане това, което вие искате, погледнете по-философски на нещата и се вслушайте в мнението на половинката си.

Късметът ще бъде на ваша страна. За да ви удостои с внимание,  ще се наложи да се отнасяте дружелюбно с всички хора около вас. В противен случай, може да ви обърне гръб и да останете огорчени през този ден.

Лъв

През този ден, ще сте доста склонни да преувеличавате всяко едно нещо и от мухата да правите слон. Внимавайте с думите, които използвате в разговорите с партньора ви, тъй като после ще ви бъде много трудно да се оправдаете и отметнете.

Много е вероятно този ден да се окаже вместо късметлийски, каръшки. Може би, много хора ще лазят по нервите ви, и ще се наложи да отстоявате себе си. Тъй като не сте килим, който всеки да тъпче с не до там чистите си обувки.

Дева

Днешната планетарна конфигурация може да направи чудеса с живота ви, стига да преосмислите убежденията си за свободата на всеки един от партньорите в една връзка. Вярвайте на половинката си и се старайте да си имате повече доверие.

Изглежда ще трябва да се разделите с очакването на вашият късмет през този ден. Както се казва - „Всяко нещо с времето си“. Така че изчакайте късмета да ви посети, а дотогава може да разчитате само на своите дела.

Везни

Избягвате споровете с половинката ви през този ден. Вместо да се надпреварвате кой е прав и кой - не, вземете под внимание мнението на партньора ви. Претеглете положителните и отрицателните страни на проблема, за да вземете най-правилното решение за двама ви.

Бъдете готови да се сблъскате с нови предизвикателства през този ден. Не разчитайте на ези и тура – ще имам ли късмет или не. Звездите ще подкрепят умението ви, да разрешавате възникналите проблеми.

Скорпион

Вероятно, днес ще се изкушите да отправяте забележки и остра критика към партньора ви. Това няма да се отрази добре на отношенията ви, особено, ако упражните твърде много натиск върху любимия ви човек и се чувства притиснат в ъгъла да се съгласи с вас.

Най-вероятно късметът ви ще удари спирачките си, малко преди този ден. Не се притеснявайте чак толкова, както е спрял така и ще потегли. Липсата на късмет няма да е за дълго - съвсем скоро ще приключи и тази драма.

Стрелец

Необвързаните, днес ще имат възможността да се срещнат с интелигентен и начетен човек, който ще ги впечатли с ораторското си майсторство. За семейните звездите са подготвили ден, изобилстващ от романтика.

Много е вероятно мнозина от вас да си кажат, че не им върви и нямат късмет. Обаче това е само вашето предположение. Така че се доверете на себе си, суеверия и черни мисли могат единствено да ви сгромолясат. С късмет или не, продължавайте напред!

Козирог

Бурните емоции няма да са най-добрият ви приятел днес. Вместо да постъпвате прибързано и да нападате вербално половинката си, по-добре се замислете дали пък няма някакви проблеми, които се опитва да разреши, без да ви притеснява. Изслушайте партньорът си и бъдете по-нежни и съпричастни.

Вероятно, ще сте в настроение и ще пожелаете да бъдете център на внимание, това е късмет. Но това би могло да ви изиграе лоша шега, затова се откажете от подобен късмет, отколкото да съжалявате по-късно.

Водолей

Днес, може би ще има нещо, което силно ще ви притеснява и няма да ви дава мира по отношение на любимия ви човек. Ако не е близо до вас, постоянно ще се измъчвате от собствените си съмнения и недоверие. Вместо да се тормозите, поговорете с половинката си, за да изчистите съзнанието си от всички черни мисли.

В случай, че възнамерявате да потърсите късмета си в хазартните игри, то имайте предвид, че точно там не ще го намерите. Потърсете късмета си някъде другаде през този ден.

Риби

Днес, планетите са ви подготвили приятна изненада в любовта. Ще ви се отдаде възможност да имате всичко, което искате в личния ви живот. Може да направите смел ход за по-сериозно обвързване и предложение за съвместно съжителство или брак.

Вероятно се питате, дали ще имате късмет през този ден. Когато става въпрос за късмет, всичко е петдесет на петдесет. Може да имате късмет днес, а на следващият ден да нямате. Този ден обаче ще сте от онези, които трябва да се възползват от късмета си.


Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.