Овен

Ако поддържате връзка от дълго време и имате усещане, че вече няма какво да си кажете, то по-добре прекарайте вечерта сами, за да помислите на спокойствие какво ще съживи връзката ви.

Днес, вероятно ще имате пълната свобода да се изявявате като заместник на шефа ви на работното ви място. И все пак не се взимайте твърде на сериозно, тъй като това ще е временно и след това всичко ще продължи в обичайния си ред.

В случай че имате паричен излишък, натрупан от бонуси, отстъпки и спестявания, денят е благоприятен да похарчите известна сума. Парите са енергия, те трябва да са в движение, сиреч предназначени са да се харчат разумно, разбира се.

Телец

Разположението на планетите днес, ще ви позволи да изразите чувствата си по най-добрият начин и връзката с партньора ви да стане още по-здрава. От съществено значение е да се отпуснете и да се радвате на живота именно днес.

Много е вероятно днес да имате конфликт с някой ваш колега. Изправете се пред него и разрешете проблемите си очи в очи, без да ползвате колегите ви за посредници на различни съобщения и закани.

Продължавайте да работите усилено, така ви „съветват“ звездите днес. Вероятно това е знак, че скоро ще се радвате на добри печалби повишение на заплата или допълнителни доходи. Най-важното е да не мислите назад във времето, в противен случай финансови проблемите ще се стоварят върху вас.

Близнаци

Възползвайте се благоприятното разположение на звездите, за да въведете някои промени в живота ви, които обмисляте от дълго време и са свързани с човекът, когото обичате.

Изключително благоприятен ден в сектор работа. Много бързо ще се справите с предстоящите ви задачи, което ще доведе до завишаване на работната ефективност. Заслужава си края на този ден да възнаградите себе си за свършената работа.

Ако днес инвестирате парите си разумно, ще имате голям шанс да спечелите в краткосрочен и дългосрочен план. Планетите са разпределени така, че късметът да бъде на ваша страна. Не търсете евтиното, за да не ви излезе скъпо, тази максима е валидна за този ден.

Рак                                                                       

Изглежда ще се наложи да се запитате кое е по-важно за вас - принципите ви или любимият ви човек. Съвместното съжителство изисква компромиси от страна на всеки един от вас.

Бъдете изключително внимателни и концентрирани в работата си днес, тъй като може да бъдете подложени на проверка. Колкото и кратки да ви се струват дадените срокове, ще трябва да мобилизирате всичките си сили, за да се справите.

Днес, ще трябва да обърнете сериозно внимание на бюджета си. Възможно е в сметките ви да има някои сериозни „пукнатини“, които да отворят дупки за изтичане на парите ви. Дръжте си очите отворени на осем дори, денят вещае в повечето случаи загуби на финанси.

Лъв

Днес вероятно ще се почувствате, сякаш сте изгубени в любовта. Това да не ви натъжава, ще получите емоционална подкрепа от вашият партньор. Едно подобно разбиране, вероятно ще реши много от проблемите.

С днешната планетарна конфигурация, ще имате шанса, да осъществите всичките си планове свързани с работата ви. С хъс и увереност ще постигнете желаните резултати, без много трудности и пречки.

Наложително е да проявите повече предпазливост във финансов план, особено днес. Луната попада в съзвездието Водолей  и вероятно ще имате неочаквани обрати и попадане в неизвестността. Пазете парите си като зениците на очите си и не се поддавайте на емоционални и импулсивни покупки.

Дева

Има вероятност да се забъркате в някакви неприятни ситуации, от които трудно ще се измъкнете. Влюбените, следва да съчетаят любов и търпеливост. Бъдещите ви отношения ще бъдат добри, ако поддържате чувствата си в дългосрочен план.

Някой на работното ви място буквално може да влезе в словесна битка с вас. Не падайте на неговото ниво да се държите грубо, когато на някои хора им липсва елементарно възпитание. Дайте пример с по-зряло поведение.

Тревогите за вашите пари и днес няма да спрат. Така че опитайте се да разрешите финансовите си проблеми възможно  по-скоро. Може би, имате неизплатени дългове, или ви дължат суми, независимо от перипетиите, си изгответе финансов план за заеми, инвестиции, спестявания и прочие.

Везни

Може би днес да се почувствате отегчени от личния си живот. Ще бъде добре, ако се вземете в ръце и потърсите основателните причини за вашето поведението пред половинката ви. По възможност направете всичко по силите си да възстановите балансът.

Благоприятен ден за търсещите работа. Преди да кандидатствате за дадена работна позиция, обходете повече институции предлагащи работа. Така ще имате много повече възможности да се сдобиете със свободното работно място, което желаете.

Доходите, който получавате, вероятно ще се увеличат. За да се получи това ще се наложи да бъдете иновативни, гъвкави и да вложите повече бизнес нюх. Може да се впуснете и в рискови инвестиции или покупки, стига вашият риск да е премерен много добре.

Скорпион

Може да очаквате известни спорни моменти с вашият партньор, през този ден. Имайте предвид, че това постепенно ще се подобри към взаимно разбирателство. Бъдете готови някои ваши забележки да не бъдат възприети с охота от половинката ви.

Днес, може да се наложи да говорите по служебни въпроси с някой, който не ви е особено приятен. Не се страхувайте да поискате помощ или услуга, просто споделете проблема си и ще ви разберат. Търсещите работа ще имат успех, дори да си мислят, че са се провалили на интервюто си. Ще сте отличен кандидат за по-висшестояща позиция със знанията и опита, които имате.

Този ден е изключително важен за вас във финансово отношение. Вероятно е крайно време да вземете ясно и категорично решение за подобряване на семейните финанси. Всеки един от семейството следва да си даде сметка, че сте едно цяло и всеки един зависи от другите, и обратното. Ако се наложи нека някой от вас да започне работа или да потърси допълнително място за доходи.

Стрелец

Самотните вероятно ще имат възможността да излязат на първа среща . Въпреки, че шансовете за нова връзка са изключително малки, направете всичко според вашите възможности. В крайна сметка ще се окаже нищо повече от една мимолетна връзка.

Въпреки, че в повечето случаи работите индивидуално и изпъквате сред колегите си, днес ще трябва да помогнете на колегите си в трудна за тях ситуация. Направете тази услуга и оставете личните ви постижения на заден план.

Ако сте претърпели доста загуби, днес вместо да се вайкате трябва да осъзнаете, че старото няма да се върне. Не мислете с огорчение, стегнете се и измислете стратегии за възстановяване на финансовото си положение. Със загубите не настъпва краят на света, повече борбеност, труд и иновации, това трябва да бъде вашето кредо.

Козирог

Изглежда, че искате да привлечете вниманието на ухажорите около вас. Все пак внимавайте как ще се държите, за да не се получи обратен ефект. Въпреки това ще ви се предостави необходимия кураж да разкриете вашите чувства. 

Не се оплаквайте от работата си, колегите и шефовете си, а бъдете благодарни, че сте на работа, тъй като има много хора, които изобщо нямат никаква работа. Безработните да не губят вяра, да бъдат позитивни и съвсем скоро ще получат добра новина.

Може би, през този ден ще осъзнаете, че ви е омръзнало да бъдете от губещите. В случай, че сте прекалили с хазартните игри, ще се наложи днес да поставите един път завинаги точка на казина, лотарии и други. В крайна сметка казината не са от губещите, а вие самите. Помислете добре върху това.

Водолей

Денят е благоприятен, за да се справите с всякакви перипетии в личен план. Бъдете спокойни, няма да станете свидетели на досадни забележки от страна на половинката ви. Водете по-емоционални разговори, като дадете необходимото предимство на партньора си.

Няма да липсват проблеми на работното ви място през този ден. Вместо да се обиждате от грубите коментари на колегите си, по-добре изобщо не отговаряйте и не позволявайте да навлизат в личното ви пространство.

Възможно е да ви се наложи спешно да ви трябват пари, за възникнали екстремни ситуации или непредвидени разходи. По възможност използвайте спестяванията си, ако имате такива, разбира се. В никакъв случай, не прибягвайте до заеми или бързи кредити.

Риби

Днешното планетарно разпределение не се очертава да бъде благоприятно за вашите любовни отношения. Много е вероятно разговорите да преминат от спор към конфликти. Така, че бъдете особено предпазливи и подбирайте темите внимателно.

Най-вероятно днес ще действате много прибързано без много да му мислите на работното ви място и по този начин може да допуснете множество грешки. Внимавайте с обещанията, които давате на клиентите си и не давайте дума за нещо, което не може да изпълните в дадения срок.

Трябва да бъдете изключително прилежни в покупките. Препоръчително е да избягвате покупки на ненужни вещи, дрехи, обувки и други, които и без това не ви трябват, а само защото трябва да ги имате, не е удачно. Както е казал народа - „Парите трудно се печелят и лесно се харчат“.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.