Овен

Възможно е да се чувствате преуморени от работата през седмицата. Бъдете внимателни за здравето си, има вероятност някои стари и хронични заболявания, да ви притеснят през този ден.

Едва ли, ще имате особен късмет, но това няма да ви попречи за изживеете прекрасно този почивен ден. Щастието ви е в безопасност и няма да се наложи да се отказвате от него.

Телец

Не се очертават особени проблеми с вашето здраве. Нивото на енергията ви, ще надвиши средното и това ще ви даде възможност да преодолеете евентуалните напрежения.

Може би, този ден ще се превърне в хазартна игра за вас и то такава игра, в която късметът няма да бъде на ваша страна. Най-добре загърбете залаганията си, отлагайки  ги за други по-благодатни дни.

Близнаци

Очаква ви един благоприятен ден. Никой не би могъл да снижи настроението ви, с изключение на някои ваши неприятни мисли. Здравето ви също се очертава да бъде добро и това определено ще ви вдъхне повече живец.

Препоръчително е да си опитате късмета днес. Всички шансове за успех са се вкопчили във вас, отчитат звездите. Дори да имате една ябълка, да я излъскате и освежите, ще успеете да я продадете на висока цена, подобно на легендата за Рокфелер.

Рак

Може би, ще изпитате безпокойство през този ден. Най-вероятно това ще се дължи на възниканлите конфликтни ситуации. Бъдете предпазливи, ако сте шофьори или пешеходци.

Очертава се парадоксален ден за тези, които си мислят, че никога не им върви, тъй като звездите ще ги изненадат приятно, а онези, които смятат, че са галеници на късметът, ще бъдат горчиво разочаровани. Ако сте от последните, не поемайте никакви рискове за печалби.

Лъв

Може да се окаже, че днес здравословното ви състояние ще бъде разклатено. Вероятно, нервите ви са изпънати до краен предел, а това ще усложни справянето ви с възникналите проблеми през този ден.

Лъвът може да е господар на останалите животни, ала не и на съдбата. Вероятно, днес късметът ви ще бъде детрониран, затова не разчитайте на такъв. Не си и помисляйте да го издирвате, впускайки се в различни авантюри, които ще бъдат обречени.

Дева

Днес, ще бъдете изправени пред сложни проблеми в житейски план. Много е вероятно това състояние да погълне почти цялата ви енергия. По възможност, избягвайте споровете и не се оставяйте да бъдете въвлечени в конфликти.

Звездите ви призовават да потърсите извинения за вашите грешки. Въпреки анализаторските си умения, вероятно сте обидили някой волно или не, но така или иначе, вината е била във вас. Търсете прошката през този ден и ще останете удовлетворени.

Везни

Изглежда, че днес може да срещнете трудности, при вземането на решения от всякакъв характер. Постарайте се да не си разваляте взаимоотношенията с приятелите и близките ви. Не се притеснявайте за здравето си, защото не се очертават особени проблеми.

Авторизирайте този свой ден, потърсете правилният начин, за да се справите с общуването. Проявете повече толерантност и етика, спрямо хората. По този начин ще максимизирате нивото на уважение спрямо вас, а това ще спомогне да се представите блестящо днес.

Скорпион

Опитайте се да предотвратите нарушаването на вътрешния ви мир и да се съсредоточете върху опциите за една пълноценна почивка. Затова, звездите ви съветват да си отдъхнете добре през този ден.

Късметът постепенно ще ви догонва, докато се лутате, търсейки го там, където го няма. Уверете се, че сте на прав път и не обърквайте посоките. В противен случай, Фортуната ще ви подмине през този ден.

Стрелец

Възможно е, да ви бъде трудно да се съсредоточите върху приоритетите си. Ще бъде само във ваша полза, да не разходвате енергията си за безплодни занимания. Общувайте с най-близките ви приятели, за да украсите настроението си през този ден.

Много е вероятно да се зарадвате през този ден. Късметът ще се появи и ще ви даде изключителен житейски шанс. Вероятно, ще срещнете човек, който ще ви бъде много полезен със съвети или предложения, на които едва ли ще устоите.

Козирог

Бъдете готови да посрещнете един изключително динамичен ден, който може да внесе известно объркване във вашите намерения. Звездите препоръчват да загърбите всяко мислене за работа или финанси. Бъдете спокойни и се насладете на денят.

Вашият късмет едва ли ще работи за вас, особено днес. Въпреки това, опитайте да „преговаряте“ с него по всички възможни начини, от това  денят ви не може да стане по-лош. Ако пък не успеете, ще се наложи да изчакате по-добрите късметлийски дни.

Водолей

От гледна точка на здравето ви, този ден не е особено благоприятен. Не си пренатоварвайте мозъка и тялото с излишни напрежения. Забравете и домашните задължения, като си направете един прекрасен круиз сред природата.

Възможно е, днес да се сбогувате с каръщината. Ако сте постигнали рекорди в липса на шансове, то днес ще имате възможност да ги поздравите. Както се казва - Лошите дни свършиха, и ето идат щастливите ви дни.

Риби

Положителните вибрации на звездите ще ви съпровождат, особено днес. Вероятно, ще се представяте добре в различни области. Денят ви може би ще бъде изпълнен с жизненост. Ако ще се почувствате добре, отидете на такова място, където ще облекчите натрупаното напрежение.

Вероятно чувствате, че в последно време не ви върви в нищо. Добрата новина е, че през този ден късметът е на път към вас. Така че бъдете в трепетно очакване днес.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.