Овен

За повечето от вас всяко едно ваше желание или молба вероятно ще бъдат отхвърлени, независимо от хората, които обичате. Никой не е длъжен да удовлетвори неоснователните ви или прекомерни изисквания. Вероятно, искате повече отколкото заслужавате. Помислете върху това днес.

Навярно, ще се наложи да потърсите известен компромис между това, което работите и това, което наистина имате като цел за нова дейност. В крайна сметка е безсмислено да се лутате, така или иначе днес едва ли ще откриете какво да правите. Ще се наложи да извървите още един ден, за да стигнете до необходимото прозрение.

Днес, финансовите печалби ще бъдат свързани единствено и само с положените от вас усилия. Не е необходимо да работите в някоя фирма или институция, а е наложително да положите повече умствен труд, как и къде може да изкарате повече пари. Упоритата работа ще доведе до много по-добри печалби.

Телец

Семейните ви отношения ще се подобрят само, ако взаимно се опитате да си подадете ръка един на друг днес, вместо да се обвинявате за своите грешки или недостатъци. Ако днес настъпи труден момент, по-добре ще бъде да се опитате да го преодолеете заедно и преди всичко с взаимно разбирателство.

Работният ви ден навярно ще бъде напрегнат. Ще се наложи да оставите емоциите си настрана, тъй като професията ви не се нуждае от импулсивност, а от действия, които може и да не ви харесват. Със сигурност ще имате добри възможности за изява на работното си място.

Много е вероятно да похарчите пари по предварително направен сценарии. Тъй като късметът едва ли ще работи във ваша полза, ще трябва да преразгледате добре финансовите си възможности, преди да започнете да харчите.

Близнаци

Може би, все още няма да имате идея, как да разрешите даден малък проблем от личен характер, който вероятно ви причинява известни недоразумения с любимите хора. Този ден е подходящ да си изясните всичко, за да продължите с още по-прекрасни взаимоотношения. Няма място за ревност, така че изхвърлете тази мисъл от главата си.

Може би, ще се наложи да импровизирате на работното си място днес. Вероятно, такива ще бъдат обстоятелствата и ще има необходимост от повече място за маневри. Така че, се опитайте да не се задълбочавате „на всяка цена“, оставете нещата да протичат според съдбата и имайте готовност да отреагирате мигновено.

Ще имате възможността да изравните вашите вложени финансови усилия и възвръщаемостта им. Най-вероятно ще имате шанса да планирате много добре своите финансови стратегии, ако сте в бизнесът. В случай, че сте потребители, възползвайте се от различните промоции и бонуси, които денят ще ви предложи.

Рак

Не бъдете твърде привързани към думите си, изречени в момент на гняв, в противен случай рискувате да се объркате и да не намерите правилните думи, за да изразите това, което чувствате отвътре днес. Неангажираните ще имат възможност да осъществят своите предложения за любов, но нека не бъдат прекалено настоятелни.

Постарайте се днес да оставите отрицателните преживявания зад себе си и да се съсредоточите само върху това, което ви предстои в работата. Денят вероятно ще бъде подходящ за реализация, възползвайки се максимално от това, без да поглеждате назад за по-сигурно.

И този ден няма да бъде благоприятен по финансовите ви въпроси. Въпреки това, няма причини за притеснения и отчаяние. Внесете повече баланс в себе си, за да останете доволни от финансовото си състояние.

Лъв

Вероятно, ще потърсите повече подкрепа от партньора си, опитвайки се да постигнете целта си на момента и на всяка цена.  Избягвайте да сте прекалено настоятелни, иначе бихте получили укор вместо подкрепа.

Изглежда, няма да имате необходимите предпоставки да направите скок напред в работата си. Въпреки това, положете основите на вашите важни цели - бъдете в готовност. В противен случай, времето може да ви изненада неподготвени.

Ще се наложи да бъдете много предпазливи по отношение на вашите финанси. Вероятно, ще бъдете привидно високо оценени от някои ваши доброжелатели, които чрез манипулации ще се опитат да сринат вашия просперитет.

Дева

През този ден ще трябва да се отнесете по-сериозно към половинката си, тъй като поведението ви ще бъде от решаващо значение да прекратите или да продължите тази важна за вас връзка. Самотните ще трябва да се опитат да излязат от консервативната си матрица, ако искат да съградят нова връзка.

Навярно, днес ще изпитате чувството, че нещо ви убягва на работното ви място. Може би, причината за това ще бъде, че няма да сте достатъчно уверени в себе си, че това което вършите е правилно. Вгледайте се в реакциите на вашите колеги във всяка една минута. Така ще се ориентирате бързо, как действате и дали го правите по правилният начин.

Този ден ще бъде само във ваша полза, що се отнася до всичко свързано  с пари. Ако сте инвестирали средства, то днес ще получите много добра възвращаемост. Купувайте такива стоки, които имат стойност и за в бъдеще. Не харчете пари за неща, които ще се явят еднодневки.

Везни

Вероятно, ще имате определени ситуации, които трябва да формулирате много добре, особено в любовната ви сфера. Може би, чувствата ви изобщо не са ясни, нито към вас, нито към любимите ви, на които дължите обяснения за някои ваши действия. Семейните двойки  ще преминат през моменти на объркване, през който трябва да избягват всякакви сблъсъци.

Може би, ще изпитате известни трудности, особено в отношенията с колегите ви. Така че трябва да намерите златната среда в работната атмосфера през този ден. Вероятно, няма да се получи на сто процента, но продължавайте да се опитвате, без да се отказвате, а това вече ще означава, че сте на крачка от успеха.

Много е вероятно парите придобити с пот на челото да бъдат похарчени фриволно през този ден. Може би, до сега не сте съжалявали за така произволно похарчените парични средства, но днес определено ще останете огорчени от това.

Скорпион

Ако сте самотни, е много вероятно да претърпите малък обрат в любовния си живот, опитвайки се да приключите окончателно със своето минало, за да отворите нова страница. Това би могло да се получи само, ако проумеете, че не може човека, когото сте обичали преди, да го принизите до титлата „приятел“. Съхранете вашето и неговото достойнство.

Денят ще е благоприятен за вас, но ще трябва да сте максимално концентрирани, тъй като ви очаква сериозно изпитание  на работното ви място. Вероятно, от този тест ще зависи вашето поприще в професионален план.

Едва ли ще имате големи ограничения при управлението на парите си, защото през този ден ще бъдете изключително практични. Прагматичният ви подход към харченето на пари, ще ви предостави възможност да спестите повече финанси.

Стрелец

На някои от семейните двойки им предстои да вземат доста важни решения по отношение на семейството, но чувствата, които изпитват едва ли ще бъдат в една и съща посока. Този ден  е подходящ да загърбите его-то си, ако искате семейното огнище да пламти, вместо да угасва бавно.

Това, което ще осъзнаете днес е, че не винаги има пречки за преодоляване, така че ще се наложи да продължите спокойно напред през целият работен ден. Навярно, вашето усърдие ще ви даде възможност да финализирате работните си ангажименти.

Най-вероятно денят ще ви притисне финансово, от което ще последват сериозни проблеми в семейните ви отношения. Ето защо, ще трябва да изчакате да премине тази буря, за да се възстановите от нанесените парични щети. По възможност харчете по-малко.

Козирог

Изглежда, сте преминали границите на допустимото, губейки контрол над емоциите си или сте пресолили думите си към половинката си. Днес, би било подходящо да преразгледате отношението си към любимия ви човек, да бъдете по-миловидни, за да избегнете провалът.

През този ден думите и делата ще вървят ръка за ръка на работното ви място. Вашите изкази ще свършат половината работа, така че, ако не искате да изоставате или да избегнете неприятните последици, ще бъде най-добре да сте по-директни в думите си и да се защитите с още по-видни работни действия.

Днес, ще се наложи да проявите изключителен разум, за да спечелите повече пари. Дали ще купувате или ще продавате, това ще зависи от вас. Като цяло този ден е много добър във финансово отношение.

Водолей

Не давайте възможност на някои хора от близкото ви обкръжение, да се натрапват и подмолно да се намесват във вашата връзка. Днес има вероятност приятели или познати, да бъдат сериозна пречка, опитвайки се да повлияят в любовните ви взаимоотношения.

Може би, ще искате да съчетаете полезното с приятното през този ден. Едва ли ще съумеете да се справите, носейки две дини под една мишница. Няма как да сте фокусирани в работните си задачи и в същото време да се разсейвате в социалните мрежи например.

Ако сте в бизнесът, денят ще е благоприятен за всякакъв вид финансови операции. Потребителите да внимават много, защото има вероятност да закупят продукти с отминал срок на годност и това ще се отрази не само на здравословното ви състояние, а и ще ви удари по джоба.

Риби

И през този ден вероятно няма да послушате напътствията, които ви дава вашият партньор. Опитайте се по-често да се вслушвате в словата, които са единствено и само във ваша полза. Не забравяйте, че нещата които вие сте си наумили, не винаги са такива, каквито изглеждат в житейски план.

През този ден някои от вас ще бъдат отчаяни, без стимул за работа. Твърде вероятно е да нахлуят някои мисли, че сте аутсайдери или не се чувствате стабилни на работното си място. Напротив, ако бъдете уверени в своите възможности, при всички положения ще постигнете такъв успех, какъвто не сте и очаквали.

Не се изкушавайте от така наречените бързи пари, прекалено хубаво е за да бъде истина. Опитайте се да избягвате всичко, което звучи като бързо забогатяване - книги и публикации от типа „Как да забогатеем бързо?“, ще ви доведат само до финансови загуби. Харченето на пари е изкуство, а изкуството изисква богат опит и време.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.