Овен

Романтичният ви живот вероятно ще цъфти през този ден. Възможно е да се почувствате много страстни към този, когото обичате. Ако сте несемейни, сериозно се замислете за ангажираща връзка.

Днес, може да си проличат хранителните ви навици и отношението ви към спорта, в зависимост от начина, по който сте възпитани като дете. Дали закуската е важна за вас или предпочитате обилна вечеря, всичко това е резултат от възпитанието ви още от дете.

Телец

Новите отношения ще бъдат връхната точка през този ден. След дълго време любовта ще ви навести. Чакането на романтиката най-накрая ще свърши, може би.

Приятелите ви ще се радват да са във вашата компания и ще се чувстват комфортно да споделят времето си с вас. Опитайте се да насърчите близките си да последват примера ви и да се грижат повече за здравето си като пият повече вода и тренират редовно.

Близнаци

Ще можете да очаквате вълнуващ любовен ден както никога досега. Има вероятност да се почувствате много страстни и ще задушите партньора си с любов и обич.

Отделете специално внимание на здравето на сърцето ви. Не чакайте да усетите някаква болка, за да се погрижите за себе си. По-добре не консумирайте червено месо и млечни продукти и увеличете кардио тренировките.

Рак

Ако сте несемейни, може сериозно да обмислите да влезете в ангажираща връзка. Ако наскоро сте се сблъскали с бившия си и обмисляте да се съберете отново, трябва да се въздържате от това особено днес.

В момента, в който получите някакви пари е много вероятно да се затрупате с доста нездравословни храни, които няма да ви се отразят добре, особено ако имате склонност към преяждане.

Лъв

Бъдете много внимателни да не се забърквате в какъвто и да е спор с партньора си, тъй като това лесно може да се превърне в голям конфликт. Избягвайте да бъдете прекалено властващи, тъй като това може да прогони половинката ви.

Днес, вероятно ще изпитате носталгия към някои натурални и домашни неща, с които сте се хранили в детството си. Може би, ще потърсите някои био и домашни продукти от близкия до вас пазар, за да си припомните вкуса на нещата от едно време.

Дева

Този ден бихте могли да намерите идеален партньор за вашия любовен живот. Ако не сте във връзка, очаквайте някои нови връзки, които ще укрепят любовното ви вдъхновение.

Ще имате много енергия днес, благодарение на доброто разположение на планетите. Независимо, дали сте голям фен на спорта, задължително се раздвижете днес под каквато и да било форма, дори с лека разходка.

Везни

Ако сте несемейни и сте планирали да изразите чувствата си към някого, трябва да продължите напред, тъй като предложението ви най-вероятно ще бъде прието. Можете да очаквате всичките си любовни проблеми да приключат до края на този ден.

Твърде много емоции и стрес, които сте натрупали през работната седмица, могат да дадат неблагоприятното си отражение. Опитайте се да се разсеете с фитнес, бокс или тае-бо, за да забравите поне за малко за проблемите.

Скорпион

Препоръчително е да обръщате внимание на това, от което се нуждае вашият партньор, за да не се разваля връзката. Ако търсите любов, нов човек може да „изскочи“ зад ъгъла.

Денят би бил чудесен за вас, ако си направите разходка в някоя планина. Това ще се отрази прекрасно на ума ви, за да се заредите с положителна енергия за новата седмица.

Стрелец

Може да се натъкнете на препятствия и недоразумения с партньора си днес. Спрете да натискате твърде силно нещата във връзката си. Ако не сте семейни, любовта има изненада за вас.

Всичко ще ви върви по вода през този ден. Ще сте много мотивирани да следвате диетата си и да имате нови завидни постижения във фитнес залата. Планетите ще ви помогнат да постигнете целите си и да се чувствате добре в кожата си.

Козирог

Вероятно ще прекарате прекрасни мигове с партньора си, но може и да имате доста разногласия, които могат да разрушат  романтичната атмосфера. Избягвайте да бъдете прекалено критични.

Обърнете внимание на стойката си и не допускайте да стоите прегърбени. Начинът, по който стоите дори сред близките и приятелите ви, може да окаже голямо влияние за това как ви възприемат другите. Наблегнете на йога упражнения, които да развият гъвкавостта ви.

Водолей

Навярно ще признаете, че сте влюбени. Ще изглеждате доволни от начина, по който вървят нещата. Бъдете оптимисти за бъдещето си.

Разгадайте сигналите, които вашето тяло ви дава. Повече протеини или повече въглехидрати, изборът ще бъде ваш, според предпочитанията ви.

Риби

Ако сте във връзка, може да имате някакво недоразумение с партньора си. Не се притеснявайте, тъй като вероятно препятствията ще отшумят и ще можете да се съсредоточите върху това, което е наистина важно в една връзка.

Не винаги получавате това, което искате и то на момента. Вероятно, ще научите по трудния начин, че пътят към здравето на тялото ви не е никак лек и се изисква много постоянство в режима на хранене и тренировките ви.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.