Овен

Необвързаните може да срещнат подходящият за тях човек на групови занимания, спортове или място, където се събира общност от хора със сходни интереси.

Прозрачният калцит ще прочисти енергията ви и ще усили всички добри чувства, които имате днес. Поставете парче бистър калцит върху тялото си, затворете очи и си представете, че лечебната енергия се излива върху него.

Телец

Тези от вас, които са необвързани и присъстват на някакво предварително уговорено събитие или работна среща днес, неочаквано може да срещнат изключително ерудиран човек, по който да се захласнат.

Родонитът е камък, който насърчава любовта, което ще ви помогне да се чувствате спокойни дори в моментите, дори когато сте самотни. Носете парче родонит със себе си днес, за да ви помогне да се чувствате по-уверени и безгрижни.

Близнаци

Най-вероятно, ще успеете да разберете партньора си в обърканите му чувства и ще се наложи да го подкрепите, правейки го щастлив.

Зеленият авантюрин привлича възможностите за богатство, което го прави идеалният камък за работа днес. Дръжте парче зелен авантюрин в левия си джоб, за да ви помогне да се изявите финансово днес.

Рак

Ще сте готови на всичко, за да спечелите човека на мечтите си, дори да трябва да направите нещо, което е абсолютно нетипично за вас.

Кръвният камък се свързва с коренната чакра и осигурява закрепваща енергия, която ще ви помага да се фокусирате днес. Дръжте парче кървав камък в лявата си ръка, докато медитирате, за да внесете релаксация и хармония във вашия дух.

Лъв

Възможно е да се почувствате неспокойни или изнервени през този ден. Въпреки това, ще се наложи да изслушате проблемите на половинката си.

Карнеолът е камък, който повишава жизнеността и стремежа, като ще ви помага да се чувствате още по-амбициозни днес. Поставете парче карнеол в левия си джоб, за да увеличите мотивацията си.

Дева

По възможност, споделяйте своята топлина и любов към партньора си, за да има хармония във връзката ви. Самотните имат големи шансове за нова любов през този ден.

Кехлибарът се счита за късмет относно романтичната любов. Поставете парче кехлибар близо до себе си и партньора си, когато говорите за интимните неща, за да запазите енергията спокойна и любяща.

Везни

Самотните, вероятно ще се сблъскат със собствените си обърквания за животът, най-добре да се отдадат на някое хоби, за да разведрят днешната обстановка.

Селенитът е емоционално успокояващ камък, който ще ви помогне да се освободите от всякакви негативи или напрежение днес. Дръжте парче селенит в лявата си ръка, докато медитирате, за да прекарате един положителен ден.

Скорпион

Твърде вероятно е да припламнат искри между вас и партньорът ви, свързани с миналото и да станат повод за сериозни скандали.

Рутиловият кварц филтрира негативизма и ще ви помага да останете заземени днес. Дръжте парче рутилов кварц в лявата си ръка, затворете очи и дишайте дълбоко, за да поемете лечебната енергия на този камък.

Стрелец

Вашето позитивно сладкодумие, със сигурност ще добави една специфична подправка в отношенията ви с любимият ви човек.

Лунният камък насърчава интроспективната работа и ви помага да се изправите срещу чувствата, скрити в себе си. Работата с лунен камък ще ви помогне да намерите истината днес.

Козирог

Възможно е да имате неприятности с вашите приятели, защото интересите през този ден ще изместят приятелските ценности.

Кианитът е камък, който нормално балансира всичките седем основни чакри на тялото. Дръжте парче кианит в лявата си ръка, докато балансирате чакрите, за да усилите лечебната енергия.

Водолей

Относително добър ден за семейните двойки. Ще бъде добре да обсъдите бъдещите си планове вътре в семейното огнище, извън светската пищност.

Слънчевият камък ще засили положителните мисли днес, ще ви свърже с вселенският център. Носете бижу със слънчев камък или носете парче от него със себе си, за да увеличите увереността и вдъхновението си.

Риби

Най-вероятно, ще откриете нови хоризонти за успех в подобряването на  взаимоотношенията ви и решаването на евентуални проблеми във връзката ви.

Бронзитът е камък, който безупречно лекува всичките седем основни чакри на тялото. Дръжте парче бронзит до всяка чакра, направете три дълбоки вдишвания, за да се почувствате по-съживени.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.