Овен

Днес ще попаднете в размисъл. Ще можете да видите нещата такива, каквито всъщност са, а не каквито сте ги си представяли. Едва ли ще се опитате да плувате срещу течението, предвид вашето психическо състояние. Някои лоши новини могат да ви споходят и вероятно ще поддържат съзнанието ви в стрес.

Телец

Навярно ще се изправите лице в лице срещу онези, които недоволстват срещу вас и чакат при първа възможност да ви дискредитират. Но вие ще бъдете уверени в себе си, защото  знаете много добре силните си страни. Колкото и да се опитват противниците, няма да успеят да ви надвият. През цялото това време вашата половинка ще ви подкрепя мълчаливо, но силно.

Близнаци

Твърде вероятно е да грабнете първата появила се възможност, за да се възползвате максимално от нея. Този ход ще доведе до незабавни резултати и ще ви постави по-добре в сравнение с опонентите ви. Всъщност конкурентите ви  ще се опитат да ви откажат, но ще се провалят мизерно в това си начинание. Вашето социално положение, от друга страна, ще се увеличи многократно и всичко това поради вашата упоритост.

Рак

Трябва да избягвате прекомерното използване на електронни уреди като смартфони, таблети, лаптопи и прочие, защото комфортът ви в съня ще бъде нарушен. Сатурн и Юпитер могат да причинят здравословни проблеми и стрес. Някои от вас могат да изпаднат в депресия. Освен това ще се наложи да следите хранителният си режим.

Лъв

Вероятно не сте останали от личния си живот през работната седмица. Днес обаче ще положите всичките си усилия, за да подобрите нещата. Има възможност да срещнете стар приятел, който да ви помогне при разрешаването на даден проблем. Някои от вас ще харчат прекомерно, вероятно за луксозни предмети.

Дева

Стойте встрани от темите за които нямате необходимата компетентност. Не е удачно да дискутирате без познания, така бихте рискували само да направите лошо впечатление. Ще бъде много по-лесно да бъдете честни и да кажете, че не сте добре информирани или че не искате да влияете на никого. Всеки е свободен да тълкува нещата, както намери за добре, но мълчаливо.

Везни

Най-вероятно ще се чувствате уморени от социалните си контакти. Също така някои хора около вас не биха се интересували ни най-малко от вашето душевно състояние. Така че избягвайте влизането в какъвто и да е било конфликт днес. В противен случай, това би се отразило зле на репутацията ви. Важното е да знаете и да можете да се владеете.

Скорпион

Ще бъде добре, ако поработете върху личните си взаимоотношения. Очевидно е, че имате нужда от доза увереност в себе си, но и ще се наложи да се доказвате. Опитайте се да не бъдете плахи, показвайки смело своята привързаност ще оставите добри впечатления. оставете ги да Навярно ще осъзнаете, че няма правилен или грешен начин, важното е да го покажете и преди всичко да го докажете.

Стрелец

Отпуснете се днес, тъй като някои условия ще ви поставят на изпитание. Едва ли ще сте в готовност да се справите с цялата поредица от ангажименти, които ще следват едни след други, защото изискват вашата намеса. Препоръчително е да си отдъхнете малко, така ще имате възможност да възстановите баланса си. Ще бъдете по-заредени и ще успеете да преодолеете тези границите на почти невъзможното през идните дни.

Козирог

Бъдете предпазливи към всички, които продължават да ви дразнят с емоционалните си проблеми днес. Подобни персони не бива да бъдат допускани и да преценяват и да ви казват как да се държите, тъй като вие ще бъдете наясно как да процедирате. Колкото по-скоро игнорирате тези, които ви налагат правила и поставят граници, толкова по-добре ще се чувствате.

Водолей

Ще бъде практично, ако отмените някои срещи с определени хора, тъй като те биха могли да променят положителната ви енергия днес. Така че бъдете особено внимателни, за да не се окажете изтощени и без правилната концентрация. Опитайте се да игнорирате емоциите си и със сигурност резултатите ще бъдат осезаеми. Ако не успеете да се овладеете, ще започнете да се обвинявате през целият ден.

Риби

Има вероятност някой от близките ви да дърпа конците зад гърба ви, без да можете да разберете. Това деяние би могло да разклати личният ви живот. Бъдете обективни обаче, защото , ако проявите съмнение, кои са кукловодите вие ще рискувате да създадете съмнение, обвинявайки несправедливо невинни хора. Търсеното на истината ще си има своите предимства и недостатъци, но ще трябва да вземете предвид само съществените факти. Най-добре ще бъде да не навлизате в каквито и да е било конспирации.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.