Овен

Ден, посветен на страстта и споделянето с партньора ви. Днес, просто ще искате да бъдете поглезени и да ви се обърне по-специално внимание, в края на краищата това е първият ден от 2020 година. При възможност, прекарайте този празничен ден на друго място, може би в планината или в чужбина например, за да се заредите.

Щастливите числа: 2 - 12 - 15 - 1 - 38

Телец

Толерантни, експанзивни и искрени, вие ще бъдете отправната точка за всички и във всичко във вашето семейство. Направете всичко възможно да бъдете в близост до любимите ви хора, оставете мобилният, компютъра, таблета - фокусирайте се върху семейството си днес.

Щастливите числа: 5 - 11 - 13 - 1 - 18

Близнаци

Имате хиляда идеи, които се смесват в главата ви и не можете да видите моментът, когато новата година е навлязла с пълна сила. Една монета „случайно“ ще ви подсети, че от първи януари настъпва нова и силна финансова ера за вас.

Щастливите числа: 8 - 19 - 25 - 26 - 31

Рак

Романтично и чисто небе, без облаци на хоризонта се очертава през този ден. Ако сте несемейни, звездите ще запалят светлината на прожекторите върху вас. Неочаквана среща може да промени „картите“ на масата и да ви тласне да се включите в нова романтична връзка.

Щастливите числа: 1 - 8 - 11 - 21 - 24

Лъв

Вие сте очарователни и имате голям шанс да получите това, което искате. Купидон ви насочва към човек, който може да се окаже правилният. Не чакайте другият да направи първата стъпка, а прегърнете така очакваното от вас щастие.

Щастливите числа: 18 - 19 - 25 - 29 - 34

Дева

Наистина се нуждаете от иновативна идея, за да се изключите от настоящата си главозамаяност. Не се опитвайте да се впускате от парти към нов купон, организирайки пищни пиршества. Меркурий поглежда през рамо, за да ви предпази от непланирани разходи.

Щастливите числа: 11 - 18 - 19 - 21 – 37

Везни

Възможно е да имате интересна среща по време на вашата поредна празнична вечеря, затова си отваряйте очите на четири. Ще прекарате един приятен ден със семейството си и това ще бъде добра възможност за укрепване на връзката ви.

Щастливите числа: 9 - 12 - 25 - 28 - 33

Скорпион

Намерете необходимият баланс с партньора си и укрепете отношенията си. Ако търсите сродна душа, можете да се влюбите днес. Възползвайте се и от този празничен ден, за да се съсредоточите върху хората, които се грижат за вас и забравете за негативното мислене, което вреди на спокойствието ви.

Щастливите числа: 3 - 10 - 12 - 22 - 30

Стрелец

Новите приятелски срещи и нови познанства биха могли да озарят празничният ви ден. Възползвайте се от този звезден дар, за да си спомните хубавите времена, прекарани със семейството. Магията на партитата ще зарази всички, дори и най-скептичните.

Щастливите числа: 1 - 16 - 27 - 31 - 38

Козирог

Дори и най-малкото нетърпение може дестабилизира вашите взаимоотношенията и да вземете необмислени решения.Не  прекалявайте с виното твърде много. Спазвайте дистанция, за да не се стигне до някакви драми.

Щастливите числа: 7 - 11 - 12 - 25 - 35

Водолей

Взаимоотношенията в семейството ви са спокойни и ще сте доста привързани и сплотени днес. Ще ви обземе щастие и ще сте нетърпеливи да седнете на масата и да споделите хубавите моменти. Вие знаете по-добре от всеки, как да управлявате настроението си.

Щастливите числа: 6 - 15 - 19 - 28 - 29

Риби

Някои неочаквани събития в началото на годината може да разрушат празничната атмосфера. Направете всичко възможно да запазите спокойствие и не реагирайте на провокации, ако искате да прекарате оставащите почивни дни в хармония.

Щастливите числа: 3 - 18 - 34 - 35 - 37

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.