Овен

Семейните да очакват особено възвишени промени днес. Изключително благоприятен ден за влюбените, най-вероятно ще се радват на чудни изненади. Неангажираните ще изживеят щастливи моменти.

Късметът ще бъде отражение на вашите постъпки. Възможно е да хвърлите всичките си усилия в името на късмета ви. Вероятно днес ще гледате на живота по-реалистично.

Телец

Може да очаквате един прекрасен януарски ден, изпълнен с любов и магическа романтика. Звездите ще спомогнат за една чудновата атмосфера, която ще ви накара да затаите дъх.

Вашият късмет така или иначе е предначертан за днес, дръжте го здраво за гривата и преди всичко се възползвайте доволно от него.

Близнаци

Вероятно ще се чувствате много страстно, доказвайки и привързаността си към половинката. Някои от вас сериозно ще обмислят да се ангажират с венчавка.

Не се учудвайте, ако късметът ви споходи неочаквано днес. Твърде вероятно е успехите да изобилстват, така че имайте готовност за посрещането на един ден изпълнен с много шанс.

Рак

С навлизането на ден първи от новата година, може да усетите сериозни трепети в любовен и семеен план. Не се очертават раздори, разочарования и драми в личен план.

Вероятно, ще се изкушите да търсите късмета си по няколко пъти, но уви. Едва ли, ще спечелите нещо повече от обичайното.

Лъв

Ще се наложи да се справите с някои след празнични перипетии в личен план. Опитайте се да споделяте повече своите чувства и емоции с половинката си.

Някои хора едва ли ще оценят вашето  добронамерено отношение. Ако търсите щастие днес, вероятно ще го откриете, защото денят ви е на късмет.

Дева

Денят ще повлияе много положително в романтичната ви връзка. Може да откриете скрити ресурси в себе си, които ще ви позволят да разгърнете любовната си обвързаност.

През този ден късметът може да ви „целуне“ изненадващо. Ще се случи нещо, което не очаквате и навярно ще останете доволни от този сюрприз.

Везни

През първи ден от новата година е необходимо да изграждате специални взаимоотношения. Така че уважавайте връзката си като обичащ, верен, и любещ партньор.

Има вероятност да догонвате късметът днес. Не си разваляйте настроението да го догонвате. Опитайте се да бъдете по-рационални, за да го предизвикате на своя страна.

Скорпион

Избягвайте бурните спорове със съпруга или съпругата си днес. Възможно е да имате разногласия относно ваши приятели или роднини.

Днес, не разчитайте на късмета си, това не пречи някои желания да се реализират. Най-доброто напътствие, което ще получите е, да планирате разумно и да не предприемате никакви парични рискове.

Стрелец

Ще намерите някои полезни перспективи за формиране на една трайна романтична връзка. Семейните ще се радват в съвместния живот, а там където има проблеми, ще бъдат решавани с лекота.

Късметът днес вероятно ви очаква при ваши близки приятели или роднини. Може би, ще се почувствате късметлии, особено ако сте изтеглили паричката от новогодишното парти.

Козирог

Може да станете прекалено чувствителни към незначителни проблеми. Постарайте се да разговаряте спокойно без да се наранявате излишно помежду си.

Късметът може да ви споходи през този ден. Въпреки това, имайте готовност да се изправите смело пред евентуалните неприятни ситуации, така ще бъдете по-стабилни.

Водолей

Необвързаните днес може да се запознаят с подходящият за тях човек. Като цяло посветете денят си на удоволствия, отдих и релакс.

Днес не ви е ден да разрешавате каквито и да е дела или проблеми. Вероятно, ще постигнете известен напредък, но все още тъпчете на едно и също място.

Риби

Очертава се щастлив ден за вашият брак. Взаимоотношенията с партньора ви днес са прекрасни. Денят е подходящ да отворите сърцето си и да споделите любовта си към половинката си.

По възможност задръжте емоциите си засега, защото планетарната конфигурация не е във ваша полза. Твърде рано е да поемете късмета си в свои ръце.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.