Овен

Опитайте се да отриете страстта на друго по-духовни ниво. Настроението ви ще играе ключова роля за начина, по който ще се чувствате в компанията на любимия ви човек. Може да имате малки трудности в комуникацията с някои ваши колеги, което да затрудни работата ви, но не приемайте нещата твърде лично. Включете чувството си за хумор и събитията около вас ще се балансират, така че да сте успешни днес. Вслушайте се в интуицията си днес, ако се колебаете дали да си купите дадено нещо или не. Вътрешният ви глас ще ви даде най-точният отговор, за да сте доволни от избора си.

 

Телец

Определено ще кипите от енергия и добро настроение, така че вземете половинката си отидете в някой клуб да купонясвате. Разтресете дансинга и се забавлявайте от сърце. Бъдете по-експресивни и емоционални днес, независимо дали работата ви е свързана с говорене или писане. Не се страхувайте да изкажете това, което мислите, а оставете словото да се лее от душата ви. Днес, може да ви се наложи да съберете пари заедно с ваши колеги или близки за общ подарък за човек, който много цените. Насочете се към продукт, който е свързан с напомнянето за вас - колегите. 

 

Близнаци

Приливите и отливите ви в отношенията ви, може да отстъпят на една по-стабилна и сериозна връзка. Погрижете се за комфорта на партньора ви и това, което го прави щастлив, без да излиза от зоната си на комфорт. Открийте общите си интереси и правете това, което ви носи удоволствие. Ако не получавате цялата информация за работата ви по даден проект, може да се почувствате доста затруднени да си свършите работата. Направете си собствено проучвате по въпроса, за да сте наясно какво може да се изисква от вас. Разположението на планетите ще чудесно за вас в сектора ви свързан с пари. Спокойно може да направите някаква голяма инвестиция или да пренасочите парите си от едно място на друго. Сделките ще са успешни днес.

 

Рак

Днес, може да отбягвате някоя болезнена тема, но така или иначе след няколко дни, ще се наложи да поговорите с партньора си и да разкриете истинските си чувства. Отлагането ще е само временно решение на проблема. Тези от вас, който търсят работа най-вероятно ще имат успех. Постарайте се представянето на работното ви място да е перфектно, тъй като ще ви се отдаде възможност да блеснете като страхотен професионалист. Ако имате малко допълнителни средства в сметката си, не бързайте да ги харчите, а ги оставете за резерв, тъй като е много вероятно да ви потрябват за здравни или стоматологични услуги. Бъдете по - пестеливи в пазаруването.

 

Лъв

Днес, може да ви се стори, че страстта надделява и блокира романтиката във връзката ви. Това, което трябва да направите е да намерите верния ключ към предпочитанията на партньора ви. Възможно е да имате важно постижение в работата, макар да ви се струва малко и незначително като мащаб. Имайте положителна нагласа, че всичко ще е наред и увереност в силите си, че ще постигнете успех. Не е препоръчително да си правите абонамент, с който директно ще ви взимат пари от банковата сметка всеки месец. Добре обмислете дали се нуждаете от дадената услуга в дългосрочен план.

 

Дева

Много е вероятно днес да изпробвате всевъзможни начини да привлечете вниманието на партньора ви, но индиректно. Страхът ви от отхвърляне е неоснователен, така че бъдете честни и открити с любимия ви човек. Има вероятност да се разочаровате от някой ваш колега, който сте смятали за ваш добър приятел. Може да разберете, че се е присъединил към друг конкурентен на вашия екип, за да му бъде направена услуга. Ако сега се радвате на добро финансово състояние, не бъдете високомерни в отношенията си с вашите близки. Помагайте с каквото можете, тъй като добре спестените пари много лесно може да се стопят.

 

Везни

Днес, може да сте настроени да проведете сериозен разговор с партньора ви, но половинката ви да не е готова за дълги дискусии. Страхът ви да не развалите отношенията ви, може да ви направи по-нерешителни. Постарайте се да не влизате в конфликти с колегите си днес, тъй като може да се лишите от тяхната помощ и това да затрудни работата ви. Бъдете гъвкави и действайте според настроенията около вас. Не се фокусирайте само върху реализирането на високи печалби, погазвайки принципите и морала си. Бързата печалба с измама и лъжи няма да ви донесе удовлетворение в дългосрочен план.

 

Скорпион

Поставете се на мястото на партньора си преди да го критикувате за каквото и да било. Опитайте се да разберете неговата гледна точка и причините за дистанцирането му. Вероятно, има проблеми, с които не иска да ви натоварва допълнително. Странете от колеги, които ви се противопоставят и имат доста консервативни и остарели разбирания за работния процес. Упорството им вероятно ще е продиктувано от тяхното неразбиране, но не се поддавайте на провокации. Ако искате да увеличите приходите си, ще трябва първо да инвестирате в себе си и повишаването на квалификацията си. Проучете различни курсове и обучения, в които може да се включите.

 

Стрелец

Романтиката днес ще е навсякъде около вас. Красиви моменти може да превърнат деня ви в приказка. Покажете на половинката си колко много я обичате, не само с думи, а и с действия. Ваш приятел или колега може да ви стане добър съюзник и съветник днес, така че се опитайте да общувате повече с този човек. Съвместната ви работа може да даде добри плодове, така че попивайте цялата мъдрост и опитност, която може да получите днес. Нещата с финансите ви ще са в сравнително добро състояние, без някакви неочаквани пикове и спадове. Старайте се да поддържате баланс между приходите и разходите ви, за да не изпадате в нервна криза преди датата за заплата.

 

Козирог

Най-вероятно днес ще може да видите нещо във връзката ви, което до сега е останало скрито. Истината ще ви донесе чувство на свобода и спокойствие. Информацията, която събирате може да ви се стори доста разнопосочна и объркваща днес. Когато систематизирате и анализирате цялата информация, може да доведе до чудесна идея, която да приложите в работата си. Ако средствата в банковата ви сметка растат с бавни темпове, то не се притеснявайте и не се сравнявайте с по - богатите ви приятели. Малко по - малко ще напредвате с печалбите и всичко ще е наред с финансите ви.

 

Водолей

Вероятно, днес ще сте по-интровертни и ще търсите нова посока за развитие на връзката ви. Липсата на вдъхновение и романтика в отношенията ви може да ви направи по-вглъбени и депресирани, което няма да помогне на връзката ви. Ще се изненадате колко полезна информация може да получите от някои ваши колеги в неформален разговор по житейски теми. Поучете се от опита на другите и не правете същите грешки. Вслушайте се в съветите на другите днес. Днес, може да сте неприятно изненадани, поради съобщение за сметка, която сте забравили да платите или извънреден разход, който ще ви обърка плана за месечния ви бюджет. Бъдете гъвкави и преразпределете средствата си наново.

 

Риби

Понякога, общоприетите и изпитани методи за пробуждането на романтиката в една двойка, може да не работят за вас. Любовният ви живот може да има нужда да премине на ново по-страстно ниво. В главата ви днес може да има толкова много информация и идеи, че последното нещо, от което ще имате нужда е клюки и ненужна информация, която колегите ви споделят. Опитайте се да игнорирате всичко излишно и се концентрирайте върху работните си задачи. Има голяма вероятност днес половинката ви да изхарчи голяма част от общия ви бюджет за дрехи, обувки, аксесоари или бижута. Не оставяйте всичките си пари с бърз достъп, тъй като може да се окажете разорени.

С уважение и почит към всички, майки, съпруги, любими и дами на достолепна възраст по случай настоящата празничност!  

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.