Овен

Чудесен ден за пътуване и опознаване на нови места. Сега е момента да убедите партньора си да посетите някое екзотично място. Не ви трябва кой знае каква подготовка и планиране, стига да имате желание за приключения.

Ще се нуждаете от повече отдих и най-важното повече сън. Объркването на нощта с деня ще ви повлияе неблагоприятно на нервната ви система, а оттам ще ви дойдат лошите мисли. Пререкания с Овен и Везни. Съмнения от страна на Дева.

Телец

Няма да е необходимо да правите нещо специално, за да заслужите любовта на партньора ви. Осигуряването на спокойна почивка дори на дивана вкъщи с разхлаждаща напитка и малко плодове, ще направи почивния ви ден повече от чудесен.

Обещаващ почивен ден! Опитайте се обаче да не дърпате дявола за опашката, трябва да се отпуснете, а не да се лутате из чукарите. Добри комуникации с Телец и Скорпион. Известен дискомфорт идващ от Козирог.

Близнаци

Най-вероятно днес вие и вашият партньор ще сте в страхотно настроение и ще измислите нещо вълнуващо и нестандартно, с което да се занимавате, прекарвайки повече време заедно. Почитателите на плажа може да направят последни слънчеви бани за сезона.

Този ден действайте, размишлявайте, отнасяйте се грижовно с красивите неща, които обичате и се наслаждавайте. Имате потребност от чист въздух и обновяване. Ще се справите с Близнаци и Стрелец. По-добре да стоите далеч от Дева.

Рак

Може би, партньорът ви ще очаква от вас да сте по-инициативни и решителни, когато става въпрос да измислите приятен начин, по който да прекарате деня си. Направете първата крачка и разгледайте офертите в интернет за подходящо заведение, което би се харесало на половинката ви.

Между преувеличението и подценяването изберете златната среда, определено ще спечелите от такава позиция. Разбирателство с Рак и Козирог. Тотално разминаване с Везни.

Лъв

Нещата в любовта може да не вървят според очакванията ви. Киселото настроение на половинката ви може да се окаже непоправимо поне днес. Ще се наложи да се постараете доста, за да не влизате в конфликт и да запазите добрия тон.

Възможно е да се изтощите от прекаленото си желание за надмощие и да не изглеждате по-слаби, а единствено победители. Всеки има граници на изтощение. Пърхащи трепети с Лъв и Водолей. Бурни моменти на ревност със Скорпион.

Дева

Една разходка в някой парк или по центъра на града ви, може да ви се отрази чудесно. Замислете се от колко време не сте излизали на разходка с любимия ви човек. Спомнете си първите ви срещи и местата, на които сте били.

Хранителните навици най-трудно се променят, а изглежда днес ще се нуждаете точно от подобна промяна. Добро партниране с Дева и Риби. Конфликти и спор със Скорпион.

Везни

Малка изненада и жест на внимание към партньора ви ще напомни на любимия ви човек, колко влюбени сте. Любовта ви има нужда от малко съживяване, така че се постарайте да покажете чувствата си по малко по-необичаен начин.

Имате нужда от почивка, а уикендът е само за презареждане на батериите. Ще имате много чудесни моменти, но внимавайте с клюките. Добри новини от Везни и Овен. Неудобни ситуации с Рак.

Скорпион

Време е да се отдадете на малко културни преживявания като това да посетите театър, концерт, музей или историческа забележителност. Разнообразяването на начина, по който прекарвате времето си може да ви сближи доста, откривайки колко общи интереси имате.

За вас е важна разходката, било заради стари травми и  хронични страдания, които ще напомнят за себе си днес. Затопляне на отношенията с Телец и Скорпион. Напрежение с Везни.

Стрелец

В случай, че партньорът ви иска да говори с вас, но се притеснява как точно да го направи, то наблюдавайте добре жестовете, мимиките и поведението му. Ако го предразположите да се отпусне, може да ви разкрие най-искрените си чувства, които изпитва към вас.

Поглезете се не с авантюри, а с психическо разтоварване, слушайте преди заспиване спокойна тиха музика, Еротични намигвания със Стрелец и Близнаци. Моменти на гняв с Дева.

Козирог

Днес, може да сте много по-раздразнителни и агресивно настроени към партньора ви, готови да избухнете от най-малкото нещо. Опитайте се да потушите огънят от емоции, който бушува във вас и да не нападате партньора си без причина.

Добре е да вземате успокояващи чайове и да правите чести разходки пеш. Ще бъдете в синхрон с Рак и Козирог. Известни  изнервени отношения с Везните.

Водолей

Вероятно, партньорът ви днес ще ви сподели дълго пазена тайна, която може да ви разтърси. След първоначалния шок, благодарете на половинката си за гласуването доверие, вместо да питате, защо не ви е казала по-рано всичко, което днес сте научили.

Някои ограничения няма да попречат на този ден да ви даде крила и да ви достави забавление и удовлетворение. Разбирателство с Лъв и Водолей, ала разочарования и проблеми с представители на Скорпион.

Риби

Обсъдете възможностите да пътувате с партньора ви, тъй като ще имате водеща роля в решенията и лесно ще наклоните везните да стане на вашето. Стегнете багажа набързо и започнете своето романтично пътуване.

Звездите ви призовават да прекарате денят на открито, да се насладите на вятъра и слънцето, морето и нощта, звездите и изгрева. Чудесни отношения с Дева и Риби. Очаквайте празни обещания от някои представители на Водолей.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.