Овен

Ако имате големи романтични планове, не ги изразявайте с обещания днес. Трябва да бъдете по-спонтанни и ясни, особено с хората, които обичате. Когато сте реализирали нещата, тогава ги поднесете. Тези от вас, които работят в сферата на продажбите, днес ще имат доста успешен ден. Ще бъдете изключително натоварени с работа, но усилията ви няма да бъдат напразни. Прегледайте основно бюджета си и започнете да очертавате своите стремежи и цели, паралелно с това определете, колко пари ще ви са необходими, за да стигнете до успехът.

 

Телец

Все още имате време за размисъл. Има въпроси, които трябва да бъдат разгледани възможно най-скоро и които не бива да се пренебрегват днес. Въпреки това, съдбата на вашата страна. Много е вероятно днес да бъдете изпратени да свършите в друг офис определен ангажимент. Няма да можете да откажете, така че планирайте деня си според това, че ви чака. Днес парите ще дойдат при вас с лекота, без много усилия от ваша страна. Харчете ги умно, тъй като лесно спечелените пари бързо се харчат, без много обмисляне и плануване.

 

Близнаци

Семейните и влюбените двойки със сигурност ще намерят нещо вълнуващо през този ден. Инвестирайте повече прочувственост, за да получите повече щастие и чудесни романтични мигове. Меркурий и Юпитер ще са в благоприятно разположение по отношение на комуникацията ви с колеги, шефове и клиенти. Всичко, което до сега ви е създавало притеснения, днес ще бъде изяснено. Звездите днес ще са на ваша страна, за да постигнете финансовите цели, които сте си поставили. Определено ще сте много развълнувани от постигнатото.

 

Рак

Самотните ще трябва да щурмуват днес, но да не прекаляват. Не бива да се втурвате само от страх, че времето лети и всяка кауза ще е загубена. Внимавайте, очакват ви лоши новини. Ако през последните няколко дни не сте получавали достоверна информация, която е свързана с работата, то сега вече планетите ще изчистят всички нередности. Днес, може да похарчите доста пари за подаръци на вашите деца или тези на ваши близки и роднини. Добре ще е да вложите парите си в някои по-практични и полезни неща.

 

Лъв

Поднесете голяма романтична изненада днес, тъй като точно такава ще получите в замяна. Страхотно време, за да установите нови взаимоотношения или да бетонирате настоящите. Не допускайте някои от вашите колеги да ви обсебят, чрез своите лични драми. Ако сте безработни може да не очаквате разочарования днес. Тези от вас родени през първата десетдневка на този месец, да очакват добри новини относно финансите. Хората родени н нечетно число, да не очакват впечатляващи финансови  резултати.

 

Дева

Семейните трябва наистина да мислят за бъдещето положително и преди всичко сериозно. Заложени са много предложения, които биха могли да намерят отлични резултати. Търсете добрата отправна точка. Кариерата ви ще бъде на преден план през този ден. Ще бъдете съсредоточени, търпеливи и отдадени на своята работа. Натовареността ще запълни целия ви ден. Не се очертават финансови проблеми през този ден. Може да си закупите това, което сте желали от дълго време. Благодарете на близките си, които ви подкрепят финансово.

 

Везни

Самотните трябва да поемат инициативата, без да се срамуват и без колебание. Абсолютно необходимо е да бъдете дръзки, защото ако не го направите днес, едва ли ще имате скоро същата смелост. Някои от вас биха могли да изпитат стрес и безпокойство в работната сфера, тъй като задълженията ще изискват да работите на пълни обороти. Финансите ви могат да бъдат доста нестабилни през този ден, ако се оставите емоциите да ви водят. Планетите  предупреждават днес, да не рискувате дългосрочната си сигурност.

 

Скорпион

Семейните биха могли да преживеят някои малки моменти на неразбирателство, но това не означава, че всичко ще се усложни напротив, дори малки спорове могат да ви сближат.

Избягвайте да бъдете злонамерени по отношение на каквото и да било случай, по - скоро покажете професионалното си влияние, за да наложите респект спрямо колегите си. Неочаквано голям разход може да дестабилизира финансовото ви състояние днес. Не се притеснявайте, не го приемайте твърде песимистично, тази ситуация ще бъде за кратко.

 

Стрелец

Двойките може да очакват много от партньора си, който ще даде всичко от себе си. Опитайте се да оцените това, дори и да не отговаря на вашите желания. Ще получите повече отколкото предполагате. Ще имате възможността да осъществите някои от работните си задачи. Избягвайте  разговорите от общ характер и се концентрирайте върху ангажиментите си в работата. Днес неправилното съхранение на пари и ценности, може да ви създаде проблеми. Не проявявайте небрежност! Също така се погрижете за текущите си сметки.

 

Козирог

Днес любовта и обичта наистина биха могли да бъдат компонентите, които ще променят живота ви. Най-накрая имате възможност да бъдете щастливи с хората, които обичате. Този ден не е благоприятен за поемане на работни ангажименти. Ако сте безработни и получите предложение за работа, не се съгласявайте веднага. Опитайте се днес, да действате малко по - нестандартно, но и не забравяйте за обичайните си методи за правене на бизнес - резултатите няма да закъснеят.

 

Водолей

Необвързаните могат да достигнат върхове на нетърпимост, но ще трябва да внимават да не я изразят с евентуално бъдещите си партньори. Дръжте раздразнителността си под контрол. Направете всичко необходимо, за да запазите спокойствие днес, защото необузданата страст ще управлява вашите действия днес. Желанието ви да изпъкнете най-вероятно ще се провали. Вероятно ще се наложи предварително да планирате финансовата си стратегия за изпълнение на всичките си цели. Така или иначе днес ще бъдете в добра форма да вземате финансови решения.

 

Риби

Брачните двойки ще стигнат до споразумение във всяко едно отношение. Вероятно повечето от тях ще бъдат в пълна хармония. Въпреки това не прекалявайте със захаросаните си слова. Постепенно цялата ви работа ще се олекоти и вие ще намерите колеги на разположение, които да ви помогнат да разрешите някои въпроси. Днес не отказвайте помощ, дори тя да е малка. Меркурий ви предупреждава да бъдете особено предпазливи с финансовите сделки през този ден, тъй като има вероятност да бъдете измамени.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.