Овен

Очертават се неразбирателства, особено с роднини и приятели. За да избегнете влошаване на напрегнатата ситуация, въздържайте се от действия в разгара на момента. Имате нужда от много време и търпение, за да обсъдите нещата и да изясните нещата. Подхождайте предпазливо към всяко ново начинание. Не се оставяйте да бъдете разсейвани от безсмислени начинания, бъдете търпеливи, формирайте стратегия за проектите, които искате да предприемете, за да възродите предишния успех. Финансите ви не са в най-добро състояние. Не предприемайте големи инвестиции. Придържайте се към по-малки разходи, за да ограничите потенциалните щети.

 

Телец

В личните ви отношения изглежда, че каквото и да кажете или направите, лесно се тълкува погрешно и че всякакви мисли относно идеята за забавление с нов партньор също няма да бъдат много успешни. Днес ще ви зарадва благоразположението на звездите, което ще ви помогне да проявите внимание към работните си занимания. Концентрацията ви позволи да изпълнявате по-добре своите задължения. Бъдете внимателни, когато боравите с пари. Инвестирането на капитал точно сега може да има много негативни, ако не и катастрофални последици. Ако сте планирали покупка от дълго време, изчакайте още малко - вероятно скоро ще се случат събития, които да нарушат плановете ви.

 

Близнаци

Тъй като ще изглеждате като сноп от енергия с толкова много добри чувства към другите, налични в момента, вие сте в състояние да управлявате настроението на партньора си и да го ободрявате, разсейвате и развълнувате с новите си идеи. Работата в екип е пътят напред, вашата увереност и оптимизъм ще мотивират другите. Взаимодействието, което имате с колегите, ще бъде продуктивно. Способността ви да работите в група се приема с ентусиазъм от тези, с които споделяте задачи. Днес е най-доброто време да излезете и да харчите. Купете си нещо хубаво, но не пръскайте пари само за един артикул. Независимо дали възнамерявате да купите нещо малко или инвестирате значително, не можете да загубите, дори ако харчите повече от обикновено.

 

Рак

През този ден някои от вас ще се срещнат с такъв човек, който ще изиграе важна роля в животът ви. Най-вероятно въпросната личност може да се окаже страхотен романтичен партньор за вас. Вземането на решения в работата ви, ще е трудна задача за вас днес. Вероятно, ще сте изключително разочаровани от някои ваши колеги, които са постъпили некоректно спрямо вас. Ако планирате да правите някакви инвестиции, изчакайте малко и обмислете нещата в свободното си време. Има някои препятствия по пътя, които пречат на въпроса да се справи толкова гладко, колкото сте си представяли. Въпреки че искате да купите нещо, много по-добре е да изчакате, ако искате благоприятен изход.

 

Лъв

Тези, които планират предложение за брак, навярно ще се сблъскат с доста препятствия днес. Може би, някой от семейството на вашия партньор няма да пожелае да одобри тази венчална идея. Комуникацията с клиенти и колеги ще върви много добре днес. Разговорите по телефона ще бъдат ползотворни и бързо ще натрупате точки, за да се реализирате още повече в кариерата. По отношение на финансите днес може да имате неприятни преживявания и да сте принудени да осъзнаете собствените си слабости. Бъдете гъвкави и това ще ви позволи да се подготвите за мащабни проекти. Засега избягвайте големи инвестиции.

 

Дева

Проблемите в отношенията ви ще изчезнат днес, когато и двамата се опитате да се изправите заедно срещу тях. Разбирателството е в основата на любовта. Така ще направите връзката ви още по-приятна и запомняща се. Обединете усилията си с тези на някой ваш колега, вместо да се опитвате да свършите всичко сами. Така, денят ви ще мине много по-леко и ще сте доста по-ефективни. Използвайте тази тиха фаза на Луната, за да разберете за нови инвестиции. Наистина трябва да положите усилия, защото сега нещата вървят гладко и скоро ще имате нови идеи. Не се задоволявайте да почивате на лаврите си или може да съжалявате по-късно.

 

Везни

Избягвайте да заяждате партньора си по някаква причина днес. Вашата прекомерна негативност и оплакване от партньора ви може да бъде причината партньорът ви да изглежда някак дистанциран от вас през последните няколко дни. Бъдете внимателни по този казус. Вероятно, днес ще получите покана за участие в квалификационен курс, който да надгради знанията ви в професията, която практикувате. Не пропускайте тази възможност, особено ако таксата бъде платена от шефът ви. Ще се справите добре, ако подходите предпазливо към финансовите въпроси и не сте прахосници. Останете скромни в нуждите си и се задоволявайте с малки печалби, защото това ще ви позволи да купите нещо, което винаги сте искали доста скоро.

 

Скорпион

В случай, че сте неангажирани днес може да срещнете някой специален човек на официален повод. Дръжте очите си отворени на четири, тъй като бихте могли да срещнете тази личност на място, което най-малко очаквате. Семейните да очакват конфликти заради своите близки роднини. Днес, определено ще срещнете подкрепа от колеги и приятели. Подгответе се добре за презентацията и изявата си като репетирате предварително пред огледалото, за да сте сигурни в успеха ви. Позицията на планетите също ще ви помогне да спечелите много хора на ваша страна. Използвайте сегашното си решително настроение и се заемете с нови финансови проекти - може би да си струва. Може да е нещо, което сте искали от дълго време, спонтанна покупка или дългосрочна инвестиция.

 

Стрелец

Повечето семейни двойки може да си прекарват спокойно днес. Въпреки това някои от семейните може би ще срещнат стара пламенна любов, но най-добре е да стоите далеч един от друг, тъй като не би било добре за днешният семеен статус. Вашето положително отношение ви позволява да работите добре с другите. Вашите собствени приоритети ще са много по-ясни, което ви дава ясно предимство пред начина, по който си сътрудничите с колеги, които ви осигуряват необходимото пространство, от което се нуждаете, за да се съсредоточите върху целите си. Финансите ще ви вървят добре. Знаете как да преговаряте във ваша полза, дори когато се пазарите с някого. Днес ще имате повече възможности, така че установете нови контакти, защото те могат да ви бъдат изключително полезни в бъдеще.

 

Козирог

Очертава се един вял ден в интимен план. Би било добре, ако поддържате настроението на половинката си както и своето, разбира се. По такъв начин ще успеете да преодолеете моментите на скука. Споровете и търканията, които сте имали с някои институции или чужди фирми, днес ще започнат да отшумяват. Минете в неутрална позиция и се постарайте да не влизате в конфликт. Служебните разговори ще протичат много по-спокойно. Вашите съвети по финансови въпроси ще бъдат много търсени, особено за проекти, които предприемате с други хора. Споделяйте знанията си свободно с тях, но не раздавайте всичко. Това отнема твърде много енергия и ще бъдете твърде изтощени.

 

Водолей

Някои от вас навярно имат чувството, че нещо необяснимо ги преследва напоследък. Говорете за това открито с човека, който обичате, в противен случай рискувате да се затворите в себе си, без да можете да разплетете мистериозното кълбо наречено проблем. Положението на работното ви място може да бъде доста напрегнато и да достигне критичната си точка. Грешките от миналото и натякването за тях от някои ваши колеги, може да ви въздейства изключително негативно, карайки ви да се чувствате виновни. Днешният ден е изключително обещаващ за важни нови придобивки. Инвестирайте изгодно всички излишни пари. Нещата ще вървят гладко и ще бъдете сигурни, че ще намерите правилния вид сделка.

 

Риби

Двойките едва ли ще бъдат затрупани с твърде много ангажименти, за имат възможността да се наслаждават на семейната интимност. Това е най-добрият ден през който може да се говори за най-трудните теми дори, за нещата с които ще трябва да се справят. Време е да защитите позициите си на работното ви място и да оцените всичко, което сами сте постигнали с труд и пот на челото. Не се целете към все по-високи постове. Когато сте готови за това, навярно нещата ще се наредят от само себе си. Днес ще има отлични възможности за експерименти. Слушайте сърцето си и няма да претърпите загуби. Моментът е подходящ да изпробвате нови начини за правене на бизнес. Това може да ви помогне да се откажете от старите начини и да приемете нови за предстоящи проекти.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.