Овен

Някои проблеми, свързани със семейството днес, може да ви притеснят. Планетарните движения отчитат, че е възможно да изчакате търпеливо една или друга неприятна ситуация. Така или иначе без сериозни спорове и скандали. Днес може да се наложи да внимавате за здравето си, тъй като има вероятност да се контузите. Бъдете внимателни в това отношение. Също така възпаленото гърло може да ви обезпокои.

 

Телец

Много е вероятно да попаднете във водовъртеж от емоции. Днес може да срещнете много възходи и падения. Изглежда обаче, нищо няма да възпира вашата решителност и отдаденост към работата, дори и в празничният ден. Днес е възможно ще бъдете настроени негативно, но подкрепата на вашите близки ще даде живот на настроението ви. Така че, ако си имате работа с хора изпълнени с негативизъм просто ги избягвайте.

 

Близнаци

Денят ще ви поднесе положителна нотка и ще остане такъв през всичките двадесет и четири часа. Ще имате настроение да се веселите и то ще се отрази за всички в обкръжението ви. Според планетарните прецесии може да сте в чудесно  здравето, без да ви безпокоят никакви проблеми. Пазете се обаче от дихателни проблеми и киселинни рефлукси в храносмилателната система.

 

Рак

Възможно е да има семеен проблем и може да се наложи да направите компромис, за да запазите брачния мир и хармонията в семейното огнище. Като цяло денят се очертава да бъде добър. Хората на средна възраст и повече могат да бъдат обезпокоени от досадни здравословни проблеми. Може да се наложи да спазвате хранителните инструкции на лекаря си.

 

Лъв

Бъдете внимателни и съсредоточени, и ще можете да избегнете всякакви връхлитащи проблеми. Днес е ден на материализация на проектираните неща - ще се приближат до завършване и ще започнат да се изплащат. Планетарните движения показват някои основни здравословни проблеми, които могат да се обадят. Пазете се и не пренебрегвайте дори най-малкия проблем. Внимавайте за преди всичко за очите си.

 

Дева

Бъдете внимателни и наблюдателни, преглеждайте щателно планирате действията си и свеждайте до минимум шансовете за грешки. Днес усилията ви няма да бъдат ефективни, ала денят няма да бъде лош като цяло. Може да се наложи да вземете необходимите мерки, за да поддържате храносмилателната си система в ред. Правете някои упражнения редовно сутрин или тренирайте във фитнеса, за да сте във физическа форма.

 

Везни

Юпитер предвижда, че вътрешният художник във вас ще се прояви през този ден и ще покажете и силите на въображението си. Днес ще можете да се съсредоточите върху теми, които представляват особен интерес за вас. Може да се наложи да избягвате болкоуспокояващите и вместо това да разчитате на алтернативни мерки за облекчаване на болката. Добрият режим и упражненията ще  бъдат от съществено значение за здравия дух и тяло.

 

Скорпион

През деня може да сте натоварени със задължения и отговорности, но вечерта трябва да нова страница. Вълнуващо както винаги, излизането с приятели може да се окаже  освобождаващо и отпускащо. Тъй като планетарните транзити днес са неблагоприятни настроени, и вие ще се може да се окажете по-уязвими. Опитайте се да останете позитивни и да не се влияете от разклатеното си здравословно състояние.

 

Стрелец

Семейните могат да се насладят на желаните удоволствия въпреки някои различия. Има вероятност от някои сериозни проблеми с човекът, с който сте емоционално обвързани. Възможно е да не успеете да разрешите проблемът. На диабетиците ще им се наложи да внимават за приема на храна. Следвайте стриктно хранителния режим и контролирайте колебанията на кръвната захар. Физическата активност може да се отрази изключително благоприятно. 

 

Козирог

Що се отнася до семейството, нещата може да са благоприятни. Бъдете внимателни и се въздържайте от обвързване с интимни отношения с някой от противоположния пол. Нещата може да не са най-добри по отношение на здравето и може да се наложи да бъдете внимателни. Може да се сблъскате с някои нарушения на кръвното налягане. Ще се наложи да намалите консумацията на сол.

 

Водолей

Днес трябва да бъдете широко скроени, когато става въпрос за връзката ви. По този начин ще разберете потребностите на вашия партньор. Приятелско ви отношение ще поддържа връзката гладка и свежа. Може да се сблъскате с някои незначителни здравословни проблеми. Лекувайте ги незабавно с коригиращи мерки, в противен случай това може да доведе до допълнителни усложнения.

 

Риби

Юпитер ви съветва да бъдете много внимателни, за да предотвратите нещата да станат твърде трудни в личен план. По отношение на любовта може да развиете нов романтичен роман. Може да се наложи да внимавате с крайниците си. Физическата подготовка ще бъде жизненоважна. За да имате прилично количество издръжливост и енергия, трябва да тренирате добре.  

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.