Овен

Този ден е чудесен период за самоанализ и анализи от всякакъв характер. Това вероятно ще ви даде ясна визия за следващите дни. Вашият систематичен подход към личните взаимоотношения, иновативни идеи в професионален план и нестандартни действия спрямо финансите, ще ви предостави възможност да мислите позитивно. Не губете време да купувате неща от разочарование – освен ако не са тривиални удобства, на които можете да си позволите да се насладите и да ги захвърлите. Не забравяйте да избягвате да правите големи покупки или да поемате финансови ангажименти, освен ако не са абсолютно необходими.

 

Телец

Подбирайте внимателно думите си. Склонни сте да правите точно обратното, наранявайки някои хора и може да страдате от последствията дълго време. Събудете отдавна изгубените си дипломатически умения, дори и да ви е трудно. В случай, че желаете да си подобрите взаимоотношенията с някой близък човек, може да ви разстрои изключително много, защото няма да бъде  според вашите очаквания. Това ще повлияе неблагоприятно на вашата увереност. Горе главата и се пригответе за новото пред новогодишно утре.

 

Близнаци

Ще се радвате да видите как всеки прави каквото искате. Днес можете да избегнете някои трудности, ако просто поискате от любимия си това, което желаете. Кажете на партньора си, че имате нужда от внимание и ще го получите. Приятни, спокойни и щедри в отношенията си с другите. Вашият дипломатичен подход печели в крайна сметка и другите се научават да ценят и уважават начина, по който се държите, и те ви се отплатят доволно за вашата щедрост.

 

Рак

Днес някои ситуации ще предизвикат известни притеснения личен и семеен план. Може би ще искате да бъдете емоционално уравновесени, но едва ли ще съумеете да намерите време и да подредите нещата. Откровените разговори с приятели и близки  ще ви помогнат за лесното разрешаване на пречки и проблеми.

 

Лъв

Обновлението на мисълта  може да се окаже крайъгълен камък в живота ви. Вашата отдаденост и решителност към работата и семейството ще ви обнадежди с приповдигнато настроение. Започнете деня си с подновена жар. Помислете за новата  си покупка или изгодна сделка.

 

Дева

Навярно ще се случат събития, които ще ви помогнат да се отървете от стари навици и обвързаности. Някои от вас ще открият, че тайните или личния им живот излизат наяве, по някакъв начин. Този процес постепенно ще ви отдръпва от миналото. Вашият аналитичен ум е много полезен по отношение на решаването на деликатните въпроси.

 

Везни

Забавлявайте с вашите близки или приятели и запалете вечерта с арсенала си от шеги и закачки. И не забравяйте да спестите ценно време и енергия, и за други неотложни въпроси и отговорности. Комикът и шоуменът може да се преродят във вас през този ден.

 

Скорпион

При вас ще се появят необичайни увлечения. Ще предпочетете случайните връзки, а не стандартната привързаност, ако не сте обвързани, разбира се. Няма да усетите недостиг на интерес от страна на противоположния пол, но вие ще предпочетете да не се задълбочавате в отношенията. Има вероятност да влезете днес в ролята на миротворец. Възможно е обаче да се наложи да жертвате собствените си предпочитания и интереси, за да гарантирате, че проблемите ще бъдат решени. Не прекалявайте с благородното раздаване на непоискано добро.

 

Стрелец

Възможно е да започнете деня в напрегната атмосфера още от сутринта, причинена от някаква досада от страна на някой от членовете на вашето семейство. Но денят няма да бъде толкова лош, колкото изглежда. Вашето настроение ще се промени към по-добро с напредването на деня, благодарение на вашата благородност.

 

Козирог

През този почивен ден, навярно ще се опитате да подобрите уменията си по отношение на новите технологии - компютри, мобилни устройства и прочие. Ще имате достатъчно свободно време да надградите своите познания. Не е изключено и фактора късмет да ви съпътства, така че давайте смело напред.

 

Водолей

Планетарното разпределение ще повлияе върху отношенията с приятелите. Ще се обнови кръга ви на общуване, в живота ви ще влязат необичайни, ала трезво мислещи хора. Ще имате способността да виждате всеки човек такъв, какъвто е, определяйки го безпристрастно и обективно.

 

Риби

В интимния живот ще се стремите към разнообразие и заради това ще бъдете готови да нарушите някои социалните норми. Едва ли ще ви притеснява какво си мислят другите, просто правите това, което считате за ново и оригинално. Ще се справите отлично с преобразованията и внезапните промени.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.