Овен

Може би сте малко прибързани. Има някои въпроси, които абсолютно не можете да отлагате, но и не се отнасяйте така, сякаш не ви е грижа за резултата. Не изхвърляйте важни възможности да вземете решения, да разберете до кого сте наистина, но и какви са чувствата ви и чувствата ви за това.

 

Телец

Опитайте се да намерите решение за ситуация, която ви измъчва много и за която знаете, че няма да може да ви донесе правилното щастие, това, което търсите. Също така ще бъде важно да не съжалявате, по-добре да имате угризения. Имате няколко възможности и трябва да изберете тази, която ви кара да се чувствате най-уверени и спокойни, а не тази, която ви създава най-много тревоги и неща за вършене.

 

Близнаци

Не удължавайте много инерцията си, а по-добре се опитайте да се заемете по всички възможни начини. Благодарение на упоритостта, която проявявате напоследък, ще можете да дадете нов тласък дори на това, което изглежда остаряло. Просто трябва да вярвате повече в това и да си поставяте краткосрочни, постижими и конкретни цели, които да ви стимулират до степен да ви направят по-автономни, без да зависи от другите и техните влияния.

 

Рак

Вече не е време да се оправдавате. Поведението, проведено в последно време, трябва да бъде преразгледано и преоценено , особено в светлината на това на другите. Вие не винаги сте били безупречни , както бихте искали да вярваме. Не е грешка да се поставите на нивото на близките си.

 

Лъв

Нещата ще трябва да станат много по-сериозни и вие самите ще трябва да станете по-уверени. Домашната работа може не винаги да е това, което очаквате, особено по отношение на ангажираността. Дори да сте организирали живота си по такъв начин, че да се стараете по-малко, това не означава, че не трябва да се сблъскате с реалността рано или късно.

 

Дева

Организацията ще бъде слаба днес, тъй като сте напълно способни да планирате, но не и да изпълнявате. Ще срещнете много трудности в разговорите с хора, които  не са на вашето мнение и това ще ви загуби повече време , което бихте могли да отделите, за да получите резултати. Във всеки случай това ще бъде основният възел на програмата.

 

Везни

Позволете на другите да участват във вашите идеи, в противен случай няма да имате време да ги реализирате. Дори ако сега сте напълно наясно с всичко, което можете да направите, не можете да държите управлението на всичко концентрирано във вашите ръце. Трябва да го преодолеете и да потърсите подкрепата на другите.

 

Скорпион

Приели сте всичко, което се върти около вас, за даденост, мислейки, че можете да постигнете повече само със собствените си сили. Всичко това може да бъде наказателно за следващите няколко дни, в които вашето неучастие ще излезе наяве и няма да можете да направите нищо друго, освен да признаете грешките си. Ще бъдете изоставени, но това трябва да е стимул да се държите по-добре.

 

Стрелец

Опитайте се да се съсредоточите повече върху личните си умения, защото никой няма да може да разчита на себе си, повече от вас самите. Време е да организирате по-добре желанията си. Има някои, които могат да бъдат направени лесно, с ангажираност и постоянство. Може би ще го имате по-късно, но междувременно трябва да постигнете много други удовлетворения. 

 

Козирог

Имате много стимули през това време, но не можете да се съсредоточите само върху един въпрос. Това може да е единственото слабо място. Вие се страхувате от това, което хората около вас могат да си помислят, особено след като може да загубите някакъв консенсус. Но от време на време трябва да помислите дали имате смелостта да се противопоставите на стереотипите.

 

Водолей

Денят ще донесе подписа на голяма енергия, решителност, изградена от упоритост, но също и от еластичност и интелигентност. Жалко обаче, че емоциите могат да бъдат толкова интензивни, че да ви подведат, да ви направят импулсивни на моменти, понякога страстни и магически. Като цяло ще имате ден, който ще ви накара да се почувствате живи, в контакт със себе си.

 

Риби

Може да не сте имали правилния контакт с някои хора, но това не означава, че трябва да се откажете от всичко, което сте подготвили до момента. Трябва да зададете още един въпрос на отговорните. Предоставихте не малко трудности на онези, които се обърнаха срещу вас, но това може да не е достатъчно, за да определи успеха на всички ваши бъдещи проекти. Изисква се и малко късмет. Този, който ще имате днес.  

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.