Овен

Емоционалната ви привързаност към партньора ви е много силна и това ви прави изключително чувствителни. Възможно е да се почувствате наранени от думите или постъпките на половинката ви. Здравословният ви живот и социални връзки ще бъдат неразделна част от доброто ви физическо състояние днес. Пазете си глезените, предупреждава Уран. Повече упражнения на чист въздух.

Телец

Този ден ще бъде подходящ за обяснения в любов и започване на нов любовен романс. При семейните днес ще цари хармония и разбирателство. Хранете се с повече плодове и зеленчуци днес. Най-важното обаче е да не допускате преумората да вземе превес. Нептун, ще ви насърчава за повече любов и вдъхновяващи емоции.

Близнаци

Денят е благоприятен да се порадвате на хубавото време и вибриращата любов в сърцата ви. Заявете чувствата си пред човекът, когото обичате като бъдете искрени и откровени. Очаквайте приятно предложение. Шансът ще бъде на страната на, които се грижат да създават хармония около себе си. Ако правите добро, доброто ще дойде при вас. Живейте в мир и хармония с другите, не наранявайте никого и късметът ще ви сполети.

Рак

Време е да изживеете любовта си с човекът до вас. Намирането на истинската любов понякога е много трудно. Ако смятате, че сте открили човекът, който ви пасва, спрете да търсите в социалните мрежи идеалният партньор. Може да залъжете другите, но не може да излъжете себе си. Не се опитвайте да подражавате на някой, а бъдете естествени и започнете да се вслушвате в сърцето си, за да може късметът отново да се върне в живота ви.

Лъв

Днес ще ви е малко по-скучно от това, което сте очаквали. Поговорете с партньорът си и разберете какво го измъчва и защо не е в настроение. Излезте от домът си и си осигурете вълнуващо преживяване, което да разведри денят ви. Всичко е във ваши ръце, така че действайте. Влиянието на планетите в секторът ви късмет днес е малко противоречиво и може да усетите това като вълна от странни и неочаквани събития. Не взимайте прибързани решения днес, за да се предпазите от евентуални грешки.

Дева

Самотните могат да се почувстват, едва ли не изоставени през този ден. Въпреки положените усилия в търсене на любовта - някой просто не се интересува от вашите апели за любов. И не забравяйте, че фалшивите предположения често нанасят повече вреда, отколкото полза. Ако някога сте имали усещането, че сте на грешното място в неподходящо време, това може да ви се случи и днес. Най-важното е да дадете най-доброто от себе си в такава ситуация.

Везни

Не позволявайте на близки, роднини и приятели да ви разколебават по повод връзката ви. Най-добре послушайте сърцето си, то никога няма да ви излъже. Ако обичате някой, просто го обичате с всичките му позитиви и негативи. Бъдете отворени към новите възможности, които звездите ще ви предложат и ще намерите правилните инструменти и начини да се справите с трудностите, които животът ви изпраща.

Скорпион

Днес, може би ще изпаднете в ситуация, в която ще сте объркани. Ще искате да покажете на партньора си, колко много означава за вас - това ще бъде затруднението ви. Не се терзайте и измъчвайте, послушайте сърцето си, защото то знае най-добре и никога няма да ви заблуди. Вероятно ще усетите, че всички проблеми сякаш са се стоварили на главата ви. Не оставяйте случайността да определя какво ще става през деня ви, тъй като може да се окаже погрешен ход. Бъдете изключително предпазливи през този ден.

Стрелец

Въздържайте се от критика и обидни квалификации към партньора ви днес, които могат сериозно да навредят на връзката ви. Опитайте се да се поставите в обувките на човекът срещу вас, за да разберете как се чувства, какво му тежи и колко му е трудно да се справя с всички проблеми. Вие сте тези, който трябва да се вземете в ръце и дадете всичко от себе си, преди късметът да почука на вратата ви и да донесе така желаното благоденствие. Не очаквайте помощ от никого, а разчитайте единствено на себе си днес.

Козирог

Вероятно партньорът ви има някои необясними трудности при изразяването на чувствата си. Наложително е да се опитате да предотвратите появата на скандалната ситуация, в противен случай ще пропуснете красотата на този ден. Ако се почувствате в безизходица, знайте че има лесен изход, но съзнанието ви е заето от толкова много мисли, че не виждате светлината в тунела. Не се поддавайте на негативните емоции да влошат настроението ви.

Водолей

Скоро ще разберете, че с любовта идват и по-големите отговорности. Така че дайте си възможност, ако сте в началото на своята връзка,  да се научите как да се справяте с отговорността. Опитайте да бъдете настроени позитивно. Късметът ви е така настроен днес, че ще спомогне на всяка една положителна мисъл, която преминава през ума ви, да се осъществи. Имайте в предвид, че ако мислите ви са негативни, ви очаква тежък ден.

Риби

Днес може да се почувствате разочаровани от партньорът ви, че не се интересува от вас колкото преди. По-добре да застанете с лице срещу истината, вместо да ви залъгват с лъжливи обещания. Говорете си днес, за да изгладите конфликтните точки и знайте, че лъжите могат само и единствено да навредят на връзката ви. Дори да ви съобщят лоши новини, звездите ви гарантират баланс и спокойствие. Опитайте се да видите лъчът светлина зад облаците и мислете позитивно.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.