Овен

Днес ще бъде добър ден за вас, тъй като всичките ви домашни разногласия ще бъдат разрешени. Дори семейният ви живот ще бъде изпълнен с щастие и блаженство през този коледен ден. Поради вашата харизматична личност хората ще се придържат към думите ви. Освен това денят е много благоприятен за увеличаване желанията ви.

 

Телец

През коледният ден на семейните двойки може да им се наложи да планират нещо специално, за да направят връзката ви още по-романтична. Едно кратко пътуване за удоволствие би било перфектно преживяване. За тези, които се занимават с пътуване, трябва да сте в крак с внезапните промени, но бъдете сигурни, че от пътуването ви ще има добри развития. Можете да придобиете нови  материални придобивки.

 

Близнаци

Под коледното небе можете да купите подаръци за половинката си, тъй като това ще направи връзката ви по-здрава. По отношение финансите денят ще бъде задоволителен и радващ. На фона на коледния празник ще имате и друг, чудноват повод за празнуване в семейството, така че се опитайте да прекарате колкото е възможно повече време заедно. Освен това семейните спорове могат да бъдат разрешени днес, тъй като звездите са подредени за помирение.

 

Рак

Новите отношения ще бъдат връхната точка на този много романтичен ден. Най-сетне любовта ще се случи за тези, които чакат дълго време. За някои от вас истинската любов ще се изяви впечатляващо. Има вероятност от битови проблеми и неприятности, свързани с дома. В крайна сметка ще стигнете до задоволителен развой на нещата, тъй като е Коледа.

 

Лъв

Анализирайте отношенията си с партньора си и двамата ще осъзнаете грешките, които сте допуснали в миналото. На самотните хора се препоръчва да бъдат търпеливи и да не бързат в новата връзка, в която евентуално ще встъпят. Въпреки финансовите проблеми, които имате, с малко повече креативност и въображение, ще може да създадете както се казва от нищо нещо. Приказна Коледа да очакват брачните двойки.

 

Дева

Шансовете за сбъдване ще бъдат толкова много, колкото светлините по целия свят. Вие ще бъдете изключително духовно променени и това ще се отрази като благодат за семейството и всичките ви приятели. Не спирайте да мечтаете за бъдещето, защото вие сте нишката, която ще се свърже с божественото.

 

 

Везни

Да се съсредоточиш изцяло върху комфорта и удоволствието на любимия човек в ущърб на собствените си потребности не е нещо добро. Направете всичко възможно да постигнете баланс. Не забравяйте, че и вие заслужавате да бъдете обичани. Вместо да отбягвате трудностите, по-добре потърсете съдействие, за да се разрешат проблемите. Възможно е да имате някои по-големи разходи за домът ви днес.

 

Скорпион

Ще има партита, домашни веселия, вечери и всичко останало както подобава. Единственото вълнуващо за вас време би било влизането на някой специален човек в живота ви. Вместо да се вихрите в щури купони, ще предпочетете уюта на домашната обстановка през тази Коледа. Освен това по този начин бихте могли да прекарате повече време с любимия човек.

 

Стрелец

Отнесете се към святото Рождество като към приключение и няма да останете разочаровани. Може да планирате всичко, което искате и отново ще се озовете някъде на неочаквано за вас място. Днес се насладете на изненадата, която ще ви отведе към едно празнично пътуване.

 

Козирог

Отворете сърцето си за цялата любов. За да получите още по-голяма романтика, трябва да поемете рискът на любовта. Всичко, което ще искате тази Коледа, е да се чувствате близки с вашите любими хора. Признаването на чувствата ви ще бъде трансформиращ процес. Независимо дали ви е писано да изтеглете късметче от баницата, може да очаквате растеж във всяко едно отношение.

 

Водолей

Вие ще се изгубите чувството за реалност и ще мечтаете за нещо напълно сюрреалистично. През това празнично време ще бъдете заобиколени от приятелите и семейството си, но по някакъв начин ще успеете да намерите начин да се отегчите и да се окажете в лошо настроение. Тази Коледа за вас е свързана с борбата с прибързаните емоции и начин да ги канализирате.

 

Риби

През тази Коледа ще ви бъде предоставено щастие и ще получите сияещи усмивки от компанията. Прекарайте време със семейството си, подмладете домашната си среда и станете възможно най-уютни. Семейството е всичко, което трябва да означава за вас, така че отдайте им се изцяло. Вдъхновението ви ще допълни коледната еуфория и ще изпълни сърцата на любимите ви хора.

 

Честито Рождество! Бъдете крепки, щастливи и усмихнати, всичко което трябва да се случи, определено ще се сбъдне. Мир вам!

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.