Овен

Може би, днес ще имате коренно различни планове партньора ви относно това как да прекарате деня. Ако гледните ви точки не се срещнат, то всеки един от вас може да излезе със своите приятели и друг път да прекарате почивния ви ден заедно. Вероятно ще имате контакти с недоволни хора, които ще травмират вниманието ви с техните оплаквания и недоволства. По възможност игнорирайте подобни срещи, защото самите вие ще имате достатъчно лични проблеми за преодоляване.

 

Телец

За вас може да е вълнуващо да правите някакъв вид „нередни“ неща, които според близките ви са доста смели и необичайни за публични места например. И двамата с партньорът ще сте достатъчно освободени, за да не ви интересува хорското мнение и да се забавлявате на воля. Вероятно днес ще разберете доколко имате искрен и верен приятел, доколко дребните недоразумения могат да развалят отношения, за които сте имали съвсем друга представа.

 

Близнаци

Преди да кажете на партньора си, че искате да останете малко сами, за да си изживеете сами трудностите и проблемите, не отказвайте да изслушате половинката си. Може да получите много ценен съвет, над който си струва да помислите. Изненадите днес ще са по-скоро радостни, емоционално позитивни, отколкото обратното. Ще бъде важно да избягвате преди всичко неприятни хора, които биха ви въвели в неприятни ситуации.

 

Рак

Днес ще осъзнаете безперспективността на някои свои желания. Това ще даде шанс да насочите вниманието и енергията си към други по-важни неща. Звездите днес ще ви изпратят мощна, романтична енергия, така че любовта ви да възтържествува. Не изпускайте този момент, за да се сближите още повече с вашата половинка и да отдадете цялата си обич.

 

Лъв

Старайте се думите ви днес да са добре обмислени и премерени, за не бъдете погрешно разбрани от партньора ви. Ако половинката ви е по-раздразнителна и настроена за скандал, то не я провокирайте с излишни въпроси, карайки я да се чувства като на разпит. Този ден ще ви изненадва с неочаквани събития, новини или срещи, които ще променят динамично плановете ви за едно или друго.

 

Дева

Днес, всичко което ви предстои да направите като почистване и подреждане на дома ви например, ще бъде с помощта на партньора ви. Партньорската ви работа ще бъде ползотворна и ще имате цял следобед, в който да правите любимите ви неща обичайни за почивния ви ден. Възможно е да имате по-често подтиснато настроение или кратки депресии, като в такива моменти прекарвайте повече време навън с приятни хора или занимания.

 

Везни

Днес, ще сте активаторът за щури приключения с половинката ви. Може да предложите на половинката ви да отидете на кратка почивка за уикенда, където да разнообразите малко скучното ви ежедневие. Бъдете много внимателни с вашият бюджет. Може да се наложи разход за дете или млад човек, които ще имат личен празник или друго важно събитие, което ще ви коства разход на пари.

 

Скорпион

Може би, партньорът ви ще очаква от вас да сте по-инициативни и решителни, когато става въпрос да измислите приятен начин, по който да прекарате деня си. Направете първата крачка и разгледайте офертите в интернет за подходящо заведение, което би се харесало на половинката ви. Между преувеличението и подценяването изберете златната среда, определено ще спечелите от такава позиция.

 

Стрелец

С енергията от звездите личните връзки могат да имат значителен прогрес. Възползвайте се от това положение и вземете активна роля в подобряването на комуникацията с партньора ви. Възможно е да изживеете емоционално неприятна новина или събитие, които може и да не ви касаят пряко, а по-скоро да има връзка с ваш близък или човек, когото познавате.

 

Козирог

Време е да внесете нов, вълнуващ елемент във връзката ви, за да се раздвижи в любовно отношение. Изненадайте половинката си с нещо ново и забавно, така че да се насладите на деня на необичайно за вас място, извън зоната ви на комфорт. Вероятно ще можете да разчитате на финансова подкрепа или успешни за вас действия свързани, които ще ви донесат по-добри доходи за в бъдеще. Денят ще бъде благоприятен за пътуване.

 

Водолей

Нещата в любовта може да не вървят според очакванията ви. Киселото настроение на половинката ви може да се окаже непоправимо поне днес. Ще се наложи да се постараете доста, за да не влизате в конфликт и да запазите добрия тон. Възможно е да се изтощите от прекаленото си желание за надмощие и да не изглеждате по-слаби, а единствено победители. Всеки има граници на изтощение.

 

Риби

Вероятно, партньорът ви днес ще ви сподели дълго пазена тайна, която може да ви разтърси. След първоначалния шок, благодарете на половинката си за гласуването доверие, вместо да питате, защо не ви е казала по-рано всичко, което днес сте научили. Някои ограничения няма да попречат на този ден да ви даде крила и да ви достави забавление и удовлетворение.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.