Овен

Вашето естествено самообладание и здравословна диета помагат за подхранването на ума и тялото ви. Вие сте силни и енергията, която притежавате, се използва най-добре, за да влияете на другите. Не оставайте изолирани, опитайте се да ентусиазирате и мотивирате приятелите си.

 

Телец

Можете да поемете отговорност за факта, че не винаги се чувствате добре със себе си. Не е голяма работа, ако не можете да сте в крак с другите и имате по-малко издръжливост, отколкото очаквате. По-добре е да се вслушвате в сигналите на тялото си и да си вземете кратка почивка, отколкото да се натоварвате прекалено много и да рискувате да се уморите.

 

Близнаци

Намалете темпото, с всички дейности, в които участвате, както умът, така и тялото ви се нуждаят от повече релаксация, отколкото им позволявате. Вслушайте се в тялото си и направете нещо добро за здравето си. Обърнете повече внимание на баланса между активност, почивка и удоволствие. Дълбоко тъканният масаж често върши чудеса.

 

Рак

Трябва да се изправите пред вътрешно изпитание на силата, постоянно притиснати от проблемите на други хора. Те може дори да наранят чувствата ви или да ви разстроят. Вземете конструктивен подход към тази трудна ситуация, като я видите като възможност да укрепите собствената си позиция и да излезете от спора с по-голямо самочувствие.

 

Лъв

Ако здравето ви е застрашено, направете всичко възможно да не прекалявате с упражненията. Може да откриете, че сте достигнали границата на възможностите си, осъзнавайки този факт, помислете за начина си на живот, как можете да го подобрите и да развиете по-здравословна перспектива.

 

Дева

След като изпълните ежедневните си задължения, инвестирайте време в задълбочаване на усещането за вътрешен мир. Потопете се в съзерцание. Създайте медитативна атмосфера с меко осветление, ароматни масла и подходяща музика. Ще забравите забързания свят навън, ще можете да постигнете по-голяма релаксация и да придобиете по-дълбоко прозрение.

 

Везни

Нервите ви са на ръба, наложително е да спрете импулсивното си поведение или има вероятност да си навлечете проблеми. Вашето огромно чувство на неудовлетвореност ви кара да демонстрирате недоволството си. Отделете време и изпуснете парата, като извършите някои развлекателни дейности. Това има успокояващ ефект и ви позволява да гледате на нещата по по-спокоен начин.

 

Скорпион

Вие правите важни връзки, значителни и решителни стъпки напред, добавяйки към подробно разбиране на вашата ситуация. Вашето съзнание е силно и сте вдъхновени от различни източници. Използвайте всяка възможност за обмен на идеи, за да ги доразвиете.

 

Стрелец

Вие сте справедливи и обективни в отношенията си с другите и винаги ги оставяте да си кажат думата. В резултат на това вие запазвате надмощие по време на всякакви спорове и можете да поддържате правилния подход към успешен край. За да компенсирате всичките си умствени натоварвания, трябва да правите физически упражнения, които намирате за полезни и вършат чудеса.

 

Козирог

Използвайки добре повишената си умствена острота, можете да бъдете ефективни при научаването на нещо ново или да прилагате способностите си, за да измислите всяка необходима реорганизация. Можете също така да използвате своята проницателност, за да угодите на другите, да се забавлявате и да изгорите излишната енергия по начини, които можете да споделите с хората, на които държите най-много.

 

Водолей

Вие сте в добра форма, но няма причина да бездействате. Ако случаят е такъв, тогава е добра идея да се занимавате със спорт. Едно ободрено и добре подхранено тяло е точно това, от което се нуждаете, за да влезете във върхова кондиция. Стремете се да тествате физическата си издръжливост толкова често, колкото физически можете.

 

Риби

Физически добре, вие сте готови да се откажете от лошите навици, които сте придобили. Сериозно мислите да се храните по по-здравословен начин и да разопаковате тези маратонки. Оглеждайки се наоколо, намирате хора с подобно мислене и оценявате колко забавно може да бъде да тренирате с други и да празнувате успехите си заедно.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.