Овен

Самотните ще се радват на внимание и ще имат успех във флирта и забавленията през късните часове на деня. А семейните двойки търсещи стабилност в отношенията и комфорт ще се радват на прекрасен диалог с партньора си. Днес, може да усетите някакво напрежение около изразяването на творческите ви идеи и възникналите противоречия. Опитайте се да не се подавате на емоциите и да не изпадате в агресивни атаки. Претеглете добре плюсовете и минусите на всяко едно бизнес предложение и четете дребния шрифт, тъй като там може да се крие ключът към правилното финансово решение.

 

Телец

Поради позицията на пламенния Марс, днес може да сте доста емоционални, избухливи и ревниви. Съмненията ви спрямо партньора ви ще са във върхови стойности и буквално от мухата може да направите слон. Доминиращият Плутон ще ви попречи да продължите работата си по проекта, с който сте се захванали. Денят ви може да е доста напрегнат и стресиращ от работната атмосфера, в която слушате само критика и забележки. Така наречените „безопасни“ инвестиции и сделки могат да се окажат подводен камък, от който да пострадате и да загубите пари, така че винаги имайте едно на ум, че няма нищо сигурно и безопасно в днешната икономика.

 

Близнаци

Днес, ще се радвате на много внимание и мили жестове от страна любимия ви човек. Ще ви се отдаде възможността да направите връзката си още по-стабилна и устойчива на всякакви неблагоприятни влияния. Това да сте независими на работното място, ви носи истинско удоволствие и днес ще имате поле за индивидуална изява. Планетите ще са на ваша страна да впечатлите колеги, шефове и клиенти. Вече знаете как да правите пари, така че продължете да прилагате същите печеливши стратегии и останете смирени. Помощта за нуждаещи се хора ще ви бъде върната стократно.

 

Рак

Планетата на любовта дава знак на  мечтите и романтичните ви чувства. Очертава се чудесен ден за срещи, без значение дали сте обвързани или търсите вашата половинка. Чудесен ден за създаване на нови контакти и партньорски отношения в бизнес средите. Създадените връзки днес ще дадат своите плодове в бъдеще, така че бъдете възможно най-социални и комуникативни в този ден. Бъдете пример за подражание за всички от вашето семейство като им покажете как и за какво да харчите парите си рационално. Децата ви ще получат ценен урок по финансова грамотност.

 

Лъв

Търсещите партньор в живота, може да го открият първоначално в интернет пространството. Семейните могат се радват на чудесен ден със своите най-близки приятели. Днес, ще имате възможността да отбележете големи постижения във вашият професионален живот. Лидерските ви изяви няма да останат незабелязани и дори ще бъдете аплодирани и наградени за своят труд. Ако имате нужда от финансова инфекция, то вашите родители и близки ще са първите, към които може да се обърнете и няма да ви бъде отказано. Искайте заем, само ако е наистина наложително и се касае за разходи свързани със здравето ви.

 

Дева

Луната днес попадаща във вашият дванадесети дом, ще ви даде чудесна възможност за забавления, приключения и опознаване на нови места с вашият партньор. Ако вие сами не оценявате високо работата си, то може да си създаде много стресови ситуации от неправилно взети решения. Преценете добре какво влагате в работата си и дали получавате реалното заплащане за труда си. Погрижете се за увеличаването на вашите спестявания и създаване на авариен фонд за непредвидени ситуации. Ако мислите, че сега финансите ви са в добро състояние, то винаги може да добавите още към спестовната си сметка.

 

Везни

Луната днес ще поднесе доста чудни моменти в интимността, романтиката и еротиката. Независимо дали сте самотни или обвързани, ще имате шанса да създадете дълбока връзка с вашият партньор. Сексапилът ви ще е във високи нива. Работата ви днес може да свързана с много документация, отчети и сметки. В края на деня всичко ще си дойде на мястото и ще сте удовлетворени от това, че сте се справили с цялата бумащина. Не се водете от емоциите си днес, тъй като те могат да бъдат лош съветник и да направите някои необмислени покупки, за които да съжалявате по-късно. Забранете си да пазарувате днес, особено онлайн и то неща, които не можете да върнете по-късно.

 

Скорпион

Венера и днес ще се навърта около вашият осми дом и ще ви донесе доста романтично настроение. Партньорът ви ще се зарадва на нежите ви целувки и прегръдки. Предстои ви интересна, гореща, романтична вечер. Работата може доста да ви изтощи, особено ако някои преговори с бизнес партньорите ви не са минали според очакванията ви. Запазете самообладание и приемете трудностите като урок. Ако не сте доволни от настоящото си финансово състояние, то най-вероятно причината е в това, че не поемате никакви рискове и обичате да играете на сигурно. Бъдете по-смели в инвестициите, за да успеете.

 

Стрелец

Макар партньорът ви да не е перфектен, то нещата във връзката ви малко по малко ще започнат да се оправят и ще можете да изградите едни по-стабилни отношения с вашата половинка, приемайки всички нейни положителни черти и недостатъци. Стар конфликт с ваш колега може да бъде разпален отново днес, така че бъдете подготвени за нещо подобно. Не влагайте емоции в дискусиите, тъй като останалите ви колеги могат да бъдат настроени от вашият опонент и да са на негова страна. В момента може да сте във финансова криза и да имате застой в бизнеса, но това ще се подобри в следващите няколко седмици. Не се отчайвайте и продължете да работите усърдно.

 

Козирог

Всички задръжки и теми табу ще бъдат позволени в този ден, така че да реализирате и най-смелите си фантазии. Обвързаните ще имат шанса да прекарат една чудесна, страстна и пламенна вечер. Днес, ще сте изключително мотивирани да сте най-добрите в професията си и да сте на върхът. С помощта на вашият интелект и упорит труд ще получите одобрението на влиятелни хора в обкръжението ви. Не се подвеждайте от гръмки реклами и примамливо изглеждащи лъскави, луксозни вещи. Целта на търговците е да изхарчите парите си, така че се замислете, дали наистина имате нужда от това, което възнамерявате да купите.

 

Водолей

Грижите за най-любимите ви хора ще ви направят истински щастливи, така че подгответе апетитна вечеря за чудесен завършек на деня ви. Комуникацията с колегите ви днес ще е ключова за вашият успех. Ще ви бъдат възложи отговорни задачи, така че бъдете максимално точни и коректни, когато става въпрос за бизнес разговори. Спрете да се притеснявате за финансите си и да изчислявате всяка една похарчена стотинка, защото щастието не се крие само в парите. Позволете си да се насладите на живота, без в главата ви да се извършават куп изчисления и сметки.

 

Риби

Това, от което ще имате нужда днес ще е да се доверите на партньора си като към най-добър приятел и да му споделите всичките мисли и чувства. Това ваше настроение ще бъде повлияно и от Луната. Днес, може да се почувствате смазани от работа и да изпитвате изключително голяма умора, която може да преодолеете с малко по-дълга почивка. Множеството ангажименти, които са се трупали с дни, определено ще дадат своето негативно влияние. Опаковката на продуктите и външният вид като цяло, ще ви повлияе доста, когато трябва да вземете решение дали да купите или не. Това, което изглежда добре и лъскаво на външен вид, може да не се окаже толкова надеждно.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.