Овен

Въпреки че хората, които ви обичат, ще продължат да се държат добре с вас и ще вярват, че сте прави във всичко, това не означава, че не са замъглени от любов и привързаност към вас. Сиреч не можете да сте сигурни, че те са обективни в преценката си . Може би, би било подходящо да попитате другите или да се опитате сериозно да разберете какво мислят другите за вас.

 

Телец

Все още имате няколко „патрона в резерв“, преди да трябва да вземете окончателно решение за конкретен човек. Може би все още не ви е ясно, какво е най-добре да направите, така че ще бъде уместно да помислите върху това повечко време. Възползвайте се от възможностите, които ви се предоставят днес. Вероятно ще разберете, че обменът на добрите намерения, ще бъде коректен и полезен.

 

Близнаци

Колкото повече другите ви казват, че се целите твърде високо, толкова по-решителни ще бъдете да постигнете целите си. Не се нуждаете от ничие одобрение или помощ, въпреки че можете да откриете, че един специален човек ви дава пълната подкрепа, което е чудесно. Може би ще се чувствате точно като победител от лотарията, който току-що е уцелил всички числа.

 

Рак

Вероятно най-близките ви хора се опитват да ви тестват,  това би могло да ви направи съмнителни по различни въпроси. Вместо да го приемате критично, трябва да мислите, че това всъщност е постоянен стимул за вас. Най-вероятно единственият резултат, който ще поискате да постигнете, е да ви накара да отворите очите си и да бъдете по-критични към себе си.

 

Лъв

Независимо от вашите вярвания и предразсъдъци, през този ден ще трябва да намерите смелостта да отделите време за даден човек и да поговорите с него за разочарованието, което изпитвате към него. Никога няма да сте свободни да изразявате себе си напълно и в пълна свобода, освен ако първо не се заемете с този неразрешен въпрос.

 

Дева

Опитайте се да обуздаете импулсивния си характер днес. Вие сте щедри към грешката, но бъдете и благоразумни. Позволявайки на нещо да противодействате извън вашите очаквания, можете да добавите ново намерение, което не ви е хрумвало досега. Не се очертават сериозни катаклизми в личен план.

 

Везни

Може да се наложи да направите някои промени. Бъдете готови да използвате своя чар и интелект, за да постигнете своето. Започвайте да гледате на нещата с яснота на кого можете и на кого не можете да се доверите. Така че не се страхувате да се доверите на вътрешните си емоции.

 

Скорпион

Идеален ден за любов и романтика. Усилията ви могат да ви донесат признание, но се пазете от прокрадването на негативни мисли. Промяната на мислите ви може да ви накара да се почувствате некомфортно в началото, но се пуснете по течението и покажете колко можете да се адаптирате към новите ситуации.

 

Стрелец

Щастлива фаза за вашите финанси. Посочени са ползи или печалби през този ден. Пътуването на дълги разстояния ще бъде чудесен повод да се освободите от натрупания стрес. Любовта може да направи чудеса през този ден, затова се концентрирайте, какво трябва да направите, за да осигурите така желаният комфорт.

 

Козирог

Може да се почувствате интроспективни и да пропуснете социалните контакти днес. Въпросите, свържете се с вътрешното си Аз, за да не останете с разочаровани. Проблемите с костите и долната част на гърба могат да продължат. Трябва да се избягват тежки упражнения или физическо натоварване.

 

Водолей

Избягвайте по възможност всякакви конфронтации през този ден. Освен това не забравяйте, че  ви е необходим е бюджетен план за вашите разходи. Взаимоотношенията са под светлините на прожекторите и не бива да се тревожите толкова много за това какво можете да си помислят другите хора за вас.

 

Риби

Днес, както и вчера, вие сте имали доказателство, че това, което сте смятали за истина и че всичко, което ви е казано, не отговаря на истината. Вероятно имате различни възгледи, вие и хората около вас. Вярно е, че няма достатъчно искрени хора, но можете да използвате това оръжие в своя полза, вместо да се чудите защо няма честност.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.