Овен

Щастието не е бляскава магистрала, по която може да летите с бясна скорост, окрилени от вашата винетка с надпис „Море от любов“. Щастието е пътуването по неравен път, така че поставете коланите, пътят към сърцето на любимият човек ще е напрегнат днес. Наслаждавайте се на надеждата, която носите със себе си, защото така се ражда величието.

Вероятно отправяйки се към работното си място ще бъдете обсебени от мисли, „какво ли ще се случи“, „ще се справя ли“, „ами ако…“. Чувството ви за вина от често допусканите грешки ще ви постави белезници, сякаш не сте на работа, а „Зад решетките“. Престанете да мислите негативно, освободете от депресиращите мисли, плаващи в главата ви.

Може би ще приемете за ужасен кошмар отрицателният си финансов баланс особено днес. Парите могат да се оценят само тогава, когато останете без тях. Овладейте се и проявете търпение! Мислете за евентуалните финансови загуби като за „Особен урок“ - кога, къде и как да харчите.

Звездна лотария: 9,24,45,22,23,6

Телец

Вашите емоции и чувства са особено приспособени към посланията от звездите днес, така че да се възползвате максимално от тази благост. Усмихвайте се на партньора, отдайте повече ласки и обич. Бъдете така добри, да не допускате лошото настроение да ви превърне в мрачна личност. Все пак „Всичко е любов“.

Днес някои от вас ще бъдат изправени пред важен избор. Имате шанс да направите някои големи крачки на работното си място, защото някои ангажименти са се закотвили  в близкото минало, но ако работите усилено сега, ще трябва да вложите толкова много енергия и най-вероятно ще се почувствате изтощени.

Може би днес ще успеете да извършете една от най-добрите си сделки във вашата работа. Но липсата на подкрепа от страна на бизнес партньорите може да осуети успешният финансов пробив. Опитайте се да ги убедите аргументирано, така ще спечелите всички. Очаквайте доста сериозни финансови постъпления.

Звездна лотария: 19,37,24,41,33,2

Близнаци

Вероятно днес някои от вас могат да се окажат в ролята из филма  “Дипломатът“ . Ще се наложи да сновете между двете страни на една двойка. Може да има конфликтна ситуация, в която е необходимо мнението ви. Най-вероятно е да бъдете помолени да разрешите спор между болезнено страдащи страни. Опитайте се да проявите соломонова мъдрост и да туширате страстите.

Много добри възможности вещаят звездите за този работен ден. Вероятно ще дойдат по пътя ви скоро. Може с лекота да планирате работните си проекти. Днес не е подходящо да се затрупвате с документация. Време е за нови идеи и поставяне на реализуеми цели. Чудесно начало по пътя към успехът!

Планетите са добре разположени и ще подкрепят вашата решителност за постигнете финансовите ви цели. Сегашният ви финансов статус е на ниво, ала потенциалът ще бъде подсилен, за да увеличите печалбите си в най-близко бъдеще. Използвайте всяка една минута дори за печелене на пари!

Звездна лотария: 43,42,20,18,9,28.

Рак

Има вероятност някои от вас да постъпят неразумно. В случай, че допуснете трета страна да се намеси във взаимоотношенията ви, тогава бихте могли да очаквате сериозни сътресения в любовния ви живот. Проблемите следва да се решават помежду ви с разум и на база компромиси. Както се казва, където са двама - третият е излишен.

Днес ще се отворят нови и вълнуващи възможности на работното ви място. Вероятно ще се наложи да предприемете ход към неизвестното, подходете с повече позитивност.  Бъдете добронамерени към евентуални конструктивни критики от страна на по-високостоящи в кариерната йерархия.

Навлизате в период, в който ще настъпи промяна в бизнесът ви. Същото се отнася и за тези, които имат така нареченият домашен бюджет. От известно време се усеща финансова стагнация. Един бърз анализ, внасяне на корекции и прилагане на нов паричен план ще спомогне за съживяване на финансовите дела.

Звездна лотария: 43,42,20,18,9,28

Лъв

Може би днес ще осъзнаете, че зачитането на личното пространство ви има съответните граници, това е здравословно за всяка една връзка. Бъдете така етични да не навлизате в личното пространство на партньора си, прикривайки се под мотото „В името на любовта“. Също така, не давайте шанс на партньора ви да доминира, защото това може да доведе до сериозни усложнения във връзката ви.

Днес може да се почувствате много обременени с изключително много ангажираност в професионален план. При възможност свършете възможно най-много работни задачи, които са недовършени, а останалата част може да изпълните у дома. Не се подвеждайте по фалшиви новини, че предстоят глобални трансформации там, където работите.

Във финансов план денят ще започне да ви предоставя изненади малко по-късно. Задайте приоритетите си и починете, ако е възможно. Вашите финанси са гладки и може да получите добра лихва относно инвестираните пари.

Звездна лотария: 26,39,9,6,24,15.

Дева

Вероятно днес ще се сблъскате с редица финансови нужди от вашето семейство. Така или иначе това е ваш ангажимент към семейството ви и ще трябва да ги посрещнете достойно. Но не се притеснявайте, ще откриете, че сте повече от способни да посрещнете всякакви изненади и това в крайна сметка ще укрепи връзките ви.

Днес ще се наложи да забравите за желанието си, постоянно да се борите за истината на работното място. Битката ви за истинност е благородно дело, ала не всеки ще го оцени. Най-добре си замълчете или изказвайте само онази част от истината, която няма да навреди на никого.

Ден изпълнен с въпроси за финансите. Най-вероятно ще се справите с такива като - „Как да си получа даденият заем обратно?“ или „Ще мога ли да си върна кредита на време?“ Звездната ви карта отчита, да не се притеснявате, защото е възможно да погасите заемите си по-късно.

Звездна лотария: 18,26,35,10,6,29.

Везни

Днес вашият любим човек ще бъде затруднен да се съсредоточи върху това, което му казвате, тъй като  ще бъде обзет от мисли за работата си. Бъдете ясни, точни и използвайте по-семпли изрази. Вероятно трудно ще плените партньорът си с възвишена романтична риторика.

Независимо, какво ще се случва на работното място - Не падайте духом! Звездите предупреждават, че ви чака много труден работен ден. Повярвайте във възможностите си, не позволявайте на трудностите да ви прекършат. Нямате право да се оттеглите от целта, особено когато вече е толкова близо!

Финансовата картина вероятно се очертава с тъмни тонове, погледнете на нея по-оптимистично. За някои от вас звездите за подготвили много изгодна оферта, която ще се отрази благоприятно на финансовото ви състояние. Препоръчително  е да не носите пари в брой особено днес.

Звездна лотария: 17,5,7,15,36,38.

Скорпион

Точно днес вие и любимият ви човек сте избраниците  на Купидон. Пътят е ясен и ви води към сензационни, вълнуващи, сладки и чувствени моменти с партньора ви. Това може да бъде ново вълнение в любовния ви живот, което ще запомните за дълго време.

Обърнете специално внимание на споразуменията и договорите, които подписвате. Може би някой ще се опита да ви измами без да  усетите, затова четете между редовете дори, вниквайте в детайлите.

Време е да се заемете с неприятна за вас дейност като ревизиране на  разходите и отделяне на пари за плащане на сметки. Обсъдете семейният бюджет, вероятно пропускате нещо „маловажно“, ала както знаете - „Малките камъчета обръщат каруцата“. Това разкрива вашето съзвездие.

Звездна лотария: 7,1,2,35,45,37.

Стрелец

Днес най-важното за вас и вашия любим човек е да вярвате, че ви очаква светло, дълго и щастливо бъдеще. Всяко съмнение, което се промъкни в главата ви през този ден, бързо ще се превърне в доверие.

В случай, че работите в сферата на търговията, осигуряването на висок оборот ще изисква решителни и планирани действия. Избягвайте импулсивното поведение и не влизайте в спорове. Бъдете отзивчиви и мили, и без това намръщеното настроение не ви подхожда.

Вероятно липсата на достатъчно средства ще предизвика семейна революция. Трудни времена за задоволяване на капризи на прищевки. Разпределяйте правилно средствата си за най-приоритетните покупки. Не допускайте да изпаднете в ситуация, в която се налага да взимате заем от познати.

Звездна лотария: 17,20,18,42,8,11.

Козирог

Вашето основно кредо днес е искреност. Най-малкото отклонение от него ще бъде изпълнено с тъжни последствия, които засягат преди всичко връзката ви с любимия човек. Така че трябва да си припомняте това мото по-често, когато е възможно.

Днес вероятно ще ви се прииска да оставите настрана цялата си работа и да се насладите  на спокойствието в собствения си дом. Но вероятно днес трябва да вземете много важни решения. От вас зависи, доколко продуктивни ще се окажат последствията от така взетите решения.

Проверете всички счетоводни изчисления по няколко пъти, за да сте убедени в тяхната точност. Вероятно ще усетите, че в тях се е промъкнала някаква грешка. Този път трябва да се доверите на шестото си чувство - вашата интуиция няма да ви разочарова.

Звездна лотария: 27,13,36,32,20,28.

Водолей

Отношенията ви с партньора вероятно ще вървят гладко, но някак монотонно. Активирайте въображението си - импровизирайте, така ще внесете повече разнообразие във връзката ви. Инициативата днес е изцяло във вашите ръце.

Днес вашите колеги,  може би ще искат да ви изиграят по някакъв начин - шеговито, което може да създаде проблеми при изпълнението на вашите непосредствени служебни задължения. Опитайте се да направите всичко възможно, така че нищо да не ви извади от релсите или търпението ви да се стопи за няколко минути.

Днес е най-подходящият ден за големи инвестиции и покупки. Всички изразходвани средства ще се изплатят с нови доходи, така че дори можете да си позволите малък излишък. Но не забравяйте, че винаги, преди да направите нещо, погледнете на него с особена критичност.

Звездна лотария: 25,42,8,15,12,3.

Риби

Тези от вас, които все още търсят любовта вероятно днес ще срещнат много интригуващ човек. Може да бъдете поканени на кафе и разходка, и неусетно ще осъзнаете, че случайната ви среща се превръща в нещо много вълнуващо. Забавлявайте се!

Пазете се от колегите, с които работите съвместно и смятате за свои приятели. Всъщност злословят зад гърба ви и искат да ви злепоставят пред ръководството. Такива хора са най-трудните противници, с които трябва да се справите, затова спазвайте дистанция.

Ако работите в автокъща или участвате в търговия с автомобили, днес вероятно ще се радвате да добри приходи. Тази освежаваща промяна ще ви се отрази чудесно. Приемете този финансов бонус като благодарност за цялата ви упорита работа.

Звездна лотария: 28,27,19,31,42,13.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.