Овен

Бъдете бдителни и не позволявайте на близки и роднини да се месят във взаимоотношенията с партньора ви. Обърнете внимание на комуникацията с любимият ви човек, за да поддържате огънят жив във връзката си. Въздържайте се от покупки на технически средства за офиса. Има вероятност да попаднете на стока с дефект или технически повреди. Ако е наложително да закупите нещо, запазете гаранцията и касовата бележка. Клиентите ви ще се увеличат и това ще наложи да жертвате свободното си време, за да работите допълнително от вкъщи. Инвестирайте част от печалбата си в полезна вещ за дома.

 

Телец

Сега е най-благоприятното време за въвеждане на нещо различно и ново в сексуалният ви живот. Експериментирайте и двамата ще успеете да реализирате най-смелите си мечти. Удоволствие започващо с вълнуваща интрига. Очертава се много напрегнат ден за онези, които работят в сферата на услугите, занимавайки се с обслужването на клиенти. Въздържайте се от емоционални реакции, ако клиентът се държи твърде капризно. Този ден не е подходящ за подписване на документи, договори, сделки и прочие. По-добре отложете преговорите, за да се избегнат евентуалните загуби.

 

Близнаци

Днес планетите ви насърчават  да обърнете особено внимание на вашите фантазии и мечти. С вашият усет и добър подход, вероятно ще предизвикате страхотен романтичен сценарий, особено в интимните ви отношения. Възможно е да почувствате известни притеснения в работната организираност. Не очаквайте да се стигне до хаос, ще се стабилизирате от добра новина, която ще внесе необходимият порядък. Денят е подходящ за сделки. Може да активирате отминали планове за покупки или инвестиции, бъдете разумни и търсете максимални бонуси или отстъпки.

 

Рак

Някои от вас ще бъдат подведени, макар и неволно от партньорите си. Каквато е ситуация да възникне, не отвръщайте със жаждата за отмъщение. Въоръжете се с търпение, докато нещата се изяснят. На работното  си място вероятно ще бъдете изправени пред предизвикателна ситуация. Отношенията между вас и колегите ви ще претърпят известни трусове. Помислете за възможни компромиси, за да избегнете евентуални конфликти. Бъдете в пълна концентрация относно финансите си. Може по невнимание да претърпите неочаквани загуби. Също така, обърнете внимание на разходите и не забравяйте, че идва време да се плащат сметки.

 

Лъв

Днес трябва да сте особено чувствителни към всички желания и настроения на любимият човек. Опитайте се да предугадите променливите събитията, които могат да предизвикат признание от страна на страстта. Звездите предупреждават да не се захващате с дела, за които нямате необходимата компетенция, опитност и знание. Опитайте се да се съсредоточите върху текущите дела според възможностите си. Вашите финансови дела ще бъдат променливи днес. Зад всеки храст, може да изскочи заека, а може и да ви се изплъзне. Използвайте всяка възможност за печалба. Ала не е време за заеми.

 

Дева

Някои от вас през този ден, може би ще имат желание да разнообразят връзката си с повече съчувствие. И въпреки това се съобразете с препоръките на звездите, а именно, че днес не е най-благоприятното време за това. Ако сте самотни, бъдете по-спонтанни в общуването с противоположния пол. Днес условията за труд на работното място може да не се променят към по-добро. Ако няма спешна нужда, тогава се въздържайте от изготвянето на финансови и статистически отчети и доклади. Бъдете особено внимателни по отношение на финансите. Запазете контрол над дела си и особено над пари си. Не е препоръчително да влагате средства за неща, които няма да ви донесат удоволствие и преди всичко полезно действие. 

 

Везни

Звездите ви съветват да проявите предпазливост и здрав разум. Възможна е ситуация във връзката ви, която да изглежда двусмислена, поради което ще бъдете завладени от илюзии. Може би, днес ще бъдете по-ефективни в работата си. Не отлагайте нищо и не отказвайте подкрепата от колеги. Работата в екип ще допринесе работният ден да премине гладко. Онези от вас, които се занимават с координация и бизнес контакти да проявят далновидност. Цената на обещания и думи е изключително ниска, така че не е необходимо да се разчита на надеждност в бизнес партньорството. Този ден е неблагоприятен за сключването на търговски сделки и пътувания.

 

Скорпион

Денят е благоприятен да направите лек намек на половинката си по повод вашите желания. Очаква ви ден посветен на удоволствията. Романтични срещи, нови познанства и дори флирт, вероятно няма да  се провалят. Ако имате идея за нов проект, то не се отказвайте от това, поради вътрешните си страхове. Имате доста силна енергия в момента и това, с което се захванете сега, ще ви донесе успех в дългосрочен план. Избягвайте сериозните финансови сделки днес. Ако възнамерявате да закупите или продадете имот вероятно ще се сблъскате с редица проблеми.

 

Стрелец

Вие и вашият партньор ще имате възможността да научите нещо ново за това, което ви обединява. Може би е най-добре през този ден, да забравите за социалните мрежи - всичко това ви отдалечава от реалният живот. Възможно е да се чувствате много самотни сред колектива, в който работите, тъй като не усещате достатъчно подкрепа. Ще имате подкрепата на планетите днес. Ако смятате да се заемате с покупка на жилище или друг имот, днес е най-добре да го направите. Въпреки това не се доверявайте лесно и четете внимателно документите, а ако се наложи – потърсете и допълнителни съвети от специалисти.

 

Козирог

Настройте този ден така, че да не се окажете във времево напрежение в романтичната си връзка. Преди всичко се фокусирайте върху вашето лично удоволствие като двойка. Ако се чудите, защо всички около вас са сърдити и намръщени, то погледнете собственото си лице в огледалото. Ако виждате, че и вашият образ е сърдит, то вероятно вашето настроение е отражението, което виждате у другите. Така, че се усмихвайте повече днес. Меркурий е в изгодна финансова позиция за вас през този ден. Също така ще получите много подкрепа за увеличаването на финансовото ви състояние. Неприятности се очертават само през следобедните часове.

 

Водолей

Очертава се щастлив ден за вашият брак. Взаимоотношенията с партньора ви днес са прекрасни. Денят е подходящ да отворите сърцето си и да споделите любовта си към половинката си. Днес, много колеги може да ви потърсят за съвет и съдействие, така че помагайте колкото можете, тъй като в някой труден за вас момент, те ще ви помогнат. Като цяло успешен работен ден. Позицията на Марс може да бъде критичен момент във финансовите ви дела. Работете с паричните средства изключително внимателно и не нарушавайте предварително определените си бюджети и разчети.

 

Риби

Днешният ден ви предоставя възможността да вземете най-доброто решение относно връзката ви. Вероятно ще трябва да проявите обективност, да направите една ретроспекция на вашите чувства спрямо партньорът си, за да се справите с неяснотата в интимните взаимоотношения. Не е необходимо постоянно да страдате и да се борите, за да постигнете успех. Най-важният ресурс, с който разполагате е вътре във вас, така че ценете силните си страни. Неочаквани разходи ще погълнат част от спечеленото днес. Поддържайте допълнителен резерв за извънредни ситуации и не взимайте прибързани финансови решения.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.