Овен

Има чести недоразумения, особено с роднини и приятели. За да избегнете влошаване на напрегнатата ситуация, въздържайте се да действате в разгара на момента. Имате нужда от много време и търпение, за да обсъдите нещата, за да изясните нещата. Подхождайте към всяко ново работно начинание с повишено внимание. Не се разсейвате от безсмислени неща, бъдете търпеливи, формирайте стратегия за проектите, които искате да предприемете, за да съживите предишния успех. Днес може да имате някои неприятни финансови преживявания и да сте принудени да осъзнаете собствените си слабости. Опитайте се да преодолеете премеждията. Това ще ви позволи да се подготвите за мащабни проекти. Избягвайте големи инвестиции засега.

 

Телец

Много е вероятно да сте по-избухливи и да реагирате остро на някои думи и дела на партньора ви. Опитайте се да се успокоите, за да не наранявате с обидни думи човекът, когото обичате и след това жестоко да съжалявате за стореното. Работният ви ден ще мине бавно и „мъчително“ днес. Трудно ще се съсредоточите върху работата си и нещата ще вървят трудно. Един служебен разговор може да ви развали настроението. Продължете с плановете си относно финансите, защото обстоятелствата са благоприятни. Ако искате да закупите нещо, можете да го направите днес. Ще направите правилния избор и няма да бъдете подведени от търговския персонал.

 

Близнаци

Възползвайте от благоприятното разположение на планетите днес в сектора ви за любовта. Ако сте планирали да направите нещо заедно и плановете ви ще се променят в последния момент за по-добро. Доверете се на шестото си чувство днес. Вашата гъвкавост на работното място ще е ключова днес. Знаете как да се измъквате с лекота от трудни ситуации и това ще е вашият печеливш билет днес. Звездите са благосклонно настроени към вас. Продължете с това ниво на активност, защото имате правилния инстинкт за печеливши бизнес начинания. Преговорите за правилните инвестиции ще се водят добросъвестно и целенасочено.

 

Рак

Не си правете прибързани заключения и не бъдете твърде песимистични, преди да сте обсъдили въпросите, които ви тревожат с вашата половинка. В крайна сметка, ще разберете, че страховете ви са били напразни. Може би ще бъдете раздразнени по някаква причина на работното място, което ще се отрази на работата ви. Не забравяйте да се отървете от това си състояние възможно най-бързо, за да си възстановите работната ефективност. В случай, че имате свободни пари, сега е подходящ момент да инвестирате. Може да полегнете към бъдещето по положителен начин, знаейки, че вашата инвестиция ще се окаже ползотворна.

 

Лъв

Планирайте малко по-различни дейности и занимания за този ден. Партньорът ви ще се изненада от вашата креативност и определено ще се почувства специален и обичан. Помислете за някои забравени неща, които отдавна не сте правили. Очаквайте засилен трафик, който ще създаде предпоставка за закъснение за работа. Същото така е възможно да настъпят някои недоразумения поради бързане. По отношение на финансите нещата изглеждат добре. Всяка идея дългосрочна покупка или инвестиция ще протича добре и обичайните борби за конкурентоспособност стават излишни. Използвайте тази спокойна фаза, за да се подготвите за нови инвестиции.

 

Дева

Днес, може да си дадете сметка, че връзката ви е много по-силна и устойчива. Преминаването през различни трудности, ви обединява още повече, така че да се справите по най-добрия и безболезнен начин с всяко едно предизвикателство. Ще започнете денят с ясни идеи, кристално чисти и някак пророчески. Не подценявайте интуицията си, достатъчно сте креативни и оригинални, за да се откроите сред колегите си. Днес ще има отлични възможности за експериментиране. Няма да понесете загуби. Времето е подходящо да изпробвате нови начини за правене на бизнес. Това може да ви помогне да се откажете от старите начини и да приемете нови методи за предстоящи проекти.

 

Везни

Повишената ви чувствителност, ще ви помогне да си дадете сметка колко полезно е непрекъснатото ви общуване с човека до вас по всякакви начини, с или без пряк контакт. Ще се разбирате по-добре от всякога. Днес ще ви зарадва благоразположението на звездите, което ще ви помогне да проявите внимание към работните си занимания. Концентрацията ви позволи да изпълнявате по-добре своите задължения. Добър момент е да реализирате инвестиция или покупка, която сте планирали от известно време. Звездите са добре позиционирани и ако не бързате, можете да постигнете някои добри печалби.

 

Скорпион

Препоръчително е да не давате празни надежди на онези, които имат любовни трепети към вас. Всяко едно заблуждение от ваша страна, може да бъде отвърнато със същото, спрямо вас в близкото бъдеще. Днес може да преживеете известни промени в професионален план. В случай, че си търсите работа днес, едва ли ще е възможно да получите някакво предложение за работна позиция. Не се страхувайте да помолите трета страна за съвет и внимателно разглеждайте атрактивните оферти, преди да предприемете нещо относно парите. Тогава финансовият успех ще бъде гарантиран.

 

Стрелец

Семейните и влюбените двойки могат само да се радват в компанията на своите приятели. Навярно ви предстои да вземете изключително полезни решения за вашата връзка. Днес ще се чувствате вдъхновени и изпълнени с енергия. Опитайте се да поставите възможно най-много работни проекти на работното си място. Юпитер ще ви контролира, за да не допускате никакви грешки от евентуално разсейване. Финансите ви ще вървят добре. Знаете как да преговаряте в своя полза, дори когато се пазарите с някого. Още опции ще ви бъдат отворени днес, така че установете нови контакти, защото те могат да бъдат изключително полезни за вас в бъдеще.

 

Козирог

Възможно е да изпитате приятни моменти на дълбока нежност от страна на половинката си през този ден. Семейните да внимават, защото има вероятност от кавги или неразбирателства, които ще ги съпътстват през денят. Очаква ви един отегчителен работен ден, през който може да настъпи някакво объркване при вас. Най-важното е да се позиционирате правилно в работния процес. Съсредоточете се върху онези работни задачи, които са приоритетни. Пиковете и спадовете в печалбите ви може да ви радват вдаден момент, а в друг да ви тревожат. Заделяйте известни суми от печалбите в по-добрите дни, за да си осигурите финансов буфер за по-лошите такива.

 

Водолей

Добрите ви намерения в семеен план ще бъдат оценени, стига да изпълните своите обещания. Влюбените ще имат известни проблеми през този ден, но това ще им даде възможност да се мобилизират. През този ден може да преживеете известни промени в професионален план. В случай, че си търсите работа днес, едва ли ще е възможно да получите някакво предложение за работна позиция. Може да се наложи да посегнете към резервните си пари, за да покриете някои неотложни сметки и плащания. Възможно е ваши близки да ви потърсят за пари, които сте взели на заем преди време, за им ги върнете.

 

Риби

Негативните мисли няма да са ви от полза, така че ги игнорирайте и погледнете от положителната страна на нещата, като бъдете благодарни за подкрепата и обичта на партньора ви. Заедно с човека до вас, ще се справите в всички пречки и трудности. Днес може да се случи така, че да се срещнете с някои стари колеги от миналата година. Предстоят ви интересни разговори, как са прекарали празниците. Все пак не забравяйте, че сте на работа, за раздумки има време. Движите се по план с финансовите въпроси и стриктната ви дисциплина в това отношение, дава добри резултати. Продължавайте в този дух и изчислявайте всеки разход, който ви предстои, за да знаете във всеки един момент с какви средства разполагате.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.