Овен

Може би, често сте отлагали определени неща от страх да не се наложи да се сблъскате с последствия, които емоционално не сте били готови да понесете. Днес обаче ще се наложи да бъдете по-смели и да направите всичко възможно, за да компенсирате пропуснатото в личен план.

Телец

От голямо значение ще бъде фокусирането към грижите, които полагате за най-близките ви хора днес. Вероятно сте останали с впечатлението, че сте посветили много на тях, ала най-вероятно грешите. Продължете с грижите, но бъдете по концентрирани.

Близнаци

Още с първите часове на деня ще бъдете заредени с такъв невероятен заряд, че дори от емоционална гледна точка всичко ще се усили значително и вашите думи, и действия ще бъдат контурът на един очарователен житейски пейзаж.

Рак

Днес ще получите вест, която вероятно сте я очаквали от доста време, ала може би няма да е точно това, което сте искали да чуете. Опитайте се да приемете тази ситуация като факт и не се задълбавайте в различни драми. Махнете с ръка и така ще се освободите от напрежението.

Лъв

Твърде вероятно е днес нещата да не вървят така както бихте искали във вашето упорито търсене и желание за промяна. Животът винаги изпълнен с изненади. Ще се наложи да се примирите с факта, осъзнавайки, че времето за исканото все още не е настъпило.

Дева

Справянето с някои ситуации днес може да се окаже много стресиращо за вас, тъй като изобщо няма да бъдете подготвени затова. Най-добре, заемете смирена позиция, за да не подхранвате душата си с празни илюзии. След време ще разберете, че не си е струвало да изостряте настроението си.

Везни

Вероятно ще ви се наложи да се възстановявате от многото емоции през отминалата седмица. Възможно е дори да изпаднете в сантиментална „черна дупка“, но въпреки това чувствата могат да продължат да нарастват, дори по неконтролируем начин.

Скорпион

Опитайте се да бъдете по-осъзнати, особено през сутринта, защото може да се случат събития, които заслужават цялото ви внимание. Освен това не е задължително да посвещавате цялото си време на другите, но изпълнявайте поетите си ангажименти навреме, поне тези, които се изискват спрямо  вас.

Стрелец

Уикендът ви настоява да си починете, да се поглезите, да помислите за личните си интереси и да забравите за неща като, ревност, негодувание и горчиви спомени. Сформирайте  един пакет за рециклирани негативни емоции и ги изхвърлете. Помислете преди всичко за себе си!

Козирог

Възможно е днес да се окажете демотивирани и да не бъдете склонни да импонирате с близкото си обкръжение.  Най-вероятно ще ви бъде трудно да се разбирате с повечето хора. Затова не подхващайте теми за сериозни разговори днес.

Водолей

Бъдете търпеливи и да оставите нещата да бъдат такива, каквито са, но опитайте да се предпазите от всякакви проблеми и се погрижите за здравето си. Вероятно, ще настъпят някои моменти, през които може да се отдалечите от всичко и от всички.

Риби

Възможно е да се окажете малко напрегнати през този ден, тъй като ви предстои да вземете трудни решения относно личния ви живот. За съжаление едва ли здравословното ви състояние ще бъде на ниво, затова вземете превантивни мерки. Има вероятност през втората половина от деня да настъпят някои обърквания във вашите мисли.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.